• HEINZ ΚΕΤΣΑΠ 460gr TOP DOWN + ΔΩΡΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ 215gr
  • HEINZ ΚΕΤΣΑΠ 460gr TOP DOWN + ΔΩΡΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ 215gr

HEINZ ΚΕΤΣΑΠ 460gr TOP DOWN + ΔΩΡΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ 215gr

50312
5201193217502
4,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ταψι πιτσας βαθυ αντικολλητικο φ36cm 07-531

Το ταψί πίτσας βαθύ αντικολλητικό διαμέτρου 36 εκατοστών είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της πίτσας! Με την αντικολλητική επίστρωση, μπορείτε να ψήσετε την πίτσα σας χωρίς να κολλήσει, ενώ ο βαθύς σχεδιασμός του επιτρέπει να δημιουργήσετε την τέλεια λαχταριστή βάση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τις πιο νόστιμες πίτσες στο σπίτι σας!
Τιμή 17,89 €

Palmolive σαπουνi 90gr 3+1 δωρο olive

Το Palmolive σαπούνι 90gr 3 σε 1 με δώρο ελαιόλαδο είναι η ιδανική επιλογή για βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση του δέρματος. Απολαύστε την αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 1,78 €

TNS ΠΟΛΥΚΟΠΤΗΣ 400W

Ο TNS ΠΟΛΥΚΟΠΤΗΣ 400W είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε εργασία κοπής στο εργαστήριο σας. Με την ισχυρή του μοτέρ 400W μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα κοπές σε ξύλο, μέταλλο και άλλα υλικά. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε τον TNS ΠΟΛΥΚΟΠΤΗΣ 400W σήμερα και εξασφαλίστε επαγγελματικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία!
Τιμή 20,41 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με το απαλό άρωμα του χαμομηλιού, προσφέρουν αίσθηση ηρεμίας και φρεσκάδας. Είναι ιδανικά για την καθημερινή χρήση και εξασφαλίζουν την απαραίτητη προστασία και φροντίδα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας για το μωρό σας.
Τιμή 1,23 €

Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ

Το Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ είναι το ιδανικό εργαλείο για να κρατήσετε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Με το μοναδικό του σχήμα και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τη σκόνη από τα δύσκολα σημεία με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην καθαριότητα του χώρου σας!
Τιμή 1,02 €

Condito μαγιονέζα 500ml

Ο συνδυασμός των κορυφαίων πρώτων υλών της κλασικής μαγιονέζας Condito, θα “απογειώσει” γευστικά το κάθε σας πιάτο. Χρησιμοποιείται εκτός τον άλλον και σε πολλούς συνδυασμούς σαν βάση για πεντανόστιμες sauces και dressings ή ακόμα και σε γλυκά. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και απολαύστε την, όπως εσείς αγαπάτε!

Χωρίς γλυκαντικά

Χωρίς γλουτένη

Τιμή 2,60 €

Ρέα χυμός 4 φρούτα κίτρινο 250ml

Ανανεωτικός χυμός με την απόλυτη φρεσκάδα των 4 φρούτων! Απολαύστε την γεύση του καλοκαιριού σε κάθε γουλιά. Αναζωογονητικό και γεμάτο βιταμίνες, ο χυμός Ρέα 4 φρούτων κίτρινο 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να αναζωογονήσετε τον οργανισμό σας και να απολαύσετε μια εκρηκτική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των φρούτων σε κάθε σταγόνα!
Τιμή 0,40 €