• -0,36 €
  • ROSHEN LACMI ΣΟΚΟΛΑΤΑ 85gr.
  • ROSHEN LACMI ΣΟΚΟΛΑΤΑ 85gr.

ROSHEN LACMI ΣΟΚΟΛΑΤΑ 85gr. - (BUBBLE CRISP)

50216
4823077634369
1,13 €
1,49 €
Έκπτωση -0,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ποτηρι σφηνακι κρυσταλ 4 cl 40τεμ

Ένα κομψό ποτήρι σφηνάκι κρυστάλλου 4 cl 40 τεμαχίων που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο ποτό σας. Κομψό, λεπτό και λαμπερό, αυτό το ποτήρι θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Ιδανικό για εσπρέσο, σβησίματα, σφηνάκια και άλλα αγαπημένα ποτά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 1,21 €

Uniglass 54056 ποτηρι γυαλ, κρασιου pop 15,5cl 6τεμ

Το Uniglass 54056 ποτήρι γυαλιού κρασιού pop 15,5cl 6τεμ είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας κατά την απόλαυση του κρασιού. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, αυτά τα ποτήρια θα δώσουν στο τραπέζι σας μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με γευστικότητα και κομψότητα.
Τιμή 3,46 €

Κυκλωψ πιαστρα τραπεζιου πλαστικο 50τεμ

Η Κυκλωψ πιαστρα τραπεζιού πλαστική 50τεμ είναι ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Με ανθεκτικό πλαστικό υλικό και εργονομικό σχεδιασμό, αυτή η πιαστρα είναι ο ιδανικός σύντροφος στο γραφείο, το σχολείο ή το σπίτι. Με την Κυκλωψ πιαστρα τραπεζιού πλαστική 50τεμ, η τάξη και η οργάνωση των εγγράφων σας θα γίνει παιχνιδάκι! Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει.
Τιμή 3,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάννα καλαμποκάλευρο 500gr

Το καλαμποκάλευρο Μάννα είναι φτιαγμένο με μεράκι, γούστο και οικογενειακή φροντίδα από εκλεκτά δημητριακά της ευλογημένης Μακεδονικής γης. Δεν περιέχει συντηρητικά και βελτιωτικά είναι ιδανικό για χωριάτικο ψωμί και καλαμποκόπιτα.

Τιμή 0,95 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία fresca vaniglia 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Fresca Vaniglia, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει τον πρακτικό σχεδιασμό με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και βανίλιας. Η ειδική αντλία καθιστά τη χρήση εύκολη και βολική, ενώ η φόρμουλά του προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και ενυδάτωση του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Bubble υγρό καθαριστικό τζαμιών 4lt

Καθαριστικό τζαμιών και πλαστικών αντικειμένων, με καλή διαβρεκτική δράση και άριστη διαλυτότητα των λιπών.

Στέγνωμα χωρίς να αφήνει γραμμές

Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό τζαμιών, υαλοπινάκων και πλαστικών αντικειμένων

Για καθαρισμό επιφανειών αραιώνονται 50-100ml σε 8 λίτρα νερού Ελληνικής κατασκευής

Τιμή 2,56 €

Jumbo chips κυματιστά με ρίγανη 280gr

Τα Jumbo chips κυματιστά με ρίγανη σε συσκευασία 280γρ είναι μια νόστιμη και τραγανή επιλογή σνακ για να απολαύσετε. Τα chips κυματιστά προσφέρουν την τέλεια συνδυασμένη γεύση του τραγανού πατατάκιου με την αρωματική ρίγανη.

Τιμή 2,16 €