• ΚΟΥΤΑΛΙ ESPRESSO hotelia (208)
  • ΚΟΥΤΑΛΙ ESPRESSO hotelia (208)

ΚΟΥΤΑΛΙ ESPRESSO hotelia (208)

49750
5209800049522
0,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Το μαννα δαγκωτο τραγανες μπουκιες 110gr, μαυρη τρουφα

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Μάννα δαγκωτού με τραγανές μπουκιές και μαύρη τρούφα. Ένα προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει με την ποιότητα και τη γεύση του. Απολαύστε το και ανακαλύψτε την απόλαυση που προσφέρει σε κάθε δαγκωτό!
Τιμή 1,45 €

LARIPLAST ΚΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ 12ΟΖ. ΣΤΑΥΡΟΣ 100ΑΔΑ

Τα καπάκια ΛΑΡΙΠΛΑΣΤ για 12 ουγκιές είναι η τέλεια επιλογή για να διατηρήσετε το ποτό σας φρέσκο και απολαυστικό. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας ΣΤΑΥΡΟΣ, αυτά τα καπάκια θα κάνουν την κάθε σας ποτήρια να λάμπουν. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την εμπειρία του άριστου ποιοτικού προϊόντος!
Τιμή 1,23 €

Τσερκι τετραγωνο inox 7x7cm 60-2010

Το Τσερκι τετραγωνο inox 7x7cm 60-2010 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και αντοχή σε ένα προϊόν. Με τις εξαιρετικές διαστάσεις του 7x7cm και το ανοξείδωτο υλικό του, αυτό το τσερκι θα σας δώσει την ασφάλεια και την αξιοπιστία που αναζητάτε. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάρετε ένα τέτοιο προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 2,84 €

Αλλατινη soft kings cookie χ, ζαχαρη 160gr, dark choco

Το Αλλατινη soft kings cookie χ, ζαχαρη 160gr, dark choco είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν βασιλιάς και να απολαύσετε την γλυκιά γεύση του dark choco. Με ένα μόνο δάγκωμα, θα ανακαλύψετε την τέλεια συνδυασμό γεύσεων που θα σας κερδίσει αμέσως. Μη διστάσετε, απλά δοκιμάστε το και θα καταλάβετε!
Τιμή 1,83 €

Κορυφαία προϊόντα

Ρέα χυμός 100% φυσικός πορτοκάλι 1lt

Αναζωογονητικός, φρέσκος και γεμάτος βιταμίνες, ο Ρέα χυμός 100% φυσικό πορτοκάλι 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση του αληθινού φρέσκου πορτοκαλιού σε κάθε γουλιά. Με την αυθεντική γεύση του φρούτου που αγαπάμε, αυτός ο χυμός θα σας δώσει τη φρεσκάδα και την ενέργεια που χρειάζεστε κάθε μέρα. Απολαύστε τον κρύο ή ζεστό, σκέτο ή σαν μίξη σε κοκτέιλ. Αφεθείτε στην απόλαυση και αναζωογονηθείτε με τον υπέροχο Ρέα χυμό πορτοκαλιού!
Τιμή 1,64 €

Endless υγρό καθαριστικό φούρνου prof blue 4lt

Το Endless Prof Blue είναι ένα καθαριστικό φούρνου σε μορφή υγρού, με χωρητικότητα 4 λίτρων. Αυτό το προϊόν σχεδιάστηκε ειδικά για την αποτελεσματική και γρήγορη αφαίρεση λίπους, καμμένων υπολειμμάτων και λεκέδων από τον φούρνο. Χάρη στην ισχυρή του σύνθεση, το Endless Prof Blue καθαρίζει αποτελεσματικά και αφήνει τον φούρνο σας λαμπερό και καθαρό. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, αλλά και για οικιακή χρήση.
Τιμή 6,03 €

Sidirela θήκη ρούχων decor 40x50x15cm

Η Sidirela θήκη ρούχων decor 40x50x15cm είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα ρούχα σας με στυλ. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και τις λειτουργικές λεπτομέρειες, αυτή η θήκη ρούχων θα προσθέσει ένα αίσθημα πολυτέλειας στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομψό και πρακτικό προϊόν για το σπίτι σας. Αγοράστε τώρα τη Sidirela θήκη ρούχων decor 40x50x15cm και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ!
Τιμή 1,79 €

De cecco ζυμαρικά spaghettini no11 500gr

Τα De Cecco ζυμαρικά Spaghettini No11 500gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση Ιταλίας στο σπίτι σας. Με υψηλή ποιότητα και γεύση που ξεχωρίζει, αυτά τα ζυμαρικά θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε μια γραφική ταβέρνα στην Ιταλία. Απολαύστε τα με την αγαπημένη σας σάλτσα και απογειώστε τη γευστική εμπειρία σας!

Τιμή 1,69 €

Trolli pop ζελεδάκι μάτι 18,8gr

Δύσκολα θα τα καταφέρουμε να σας περιγράψουμε το πόσο νόστιμα και λαχταριστά είναι αυτά τα μάτια. Βλέποντας λοιπόν αυτούς τους βολβούς ματιών σίγουρα θα αποτραβηχτείτε, αλλά μη φοβάστε γιατί αυτά τα πρωτότυπα ζελέ φτιάχτηκαν για να σας διασκεδάσουν και να σας γλυκάνουν! Τριπλή απόλαυση που θα σας καταπλήξει. Εξωτερικό περίβλημα από ζελέ με γεύση φρούτων, λαχταριστό marshmallow από μέσα και στον πυρήνα υπέροχη ρευστή γέμιση βατόμουρου.

Ιδανικό για γενέθλια και πάρτι.

Τιμή 0,63 €