• ΓΚΡΕΚΑ ΤΡΙΦΤΗ ΤΟΜΑΤΑ 2,5kg
  • ΓΚΡΕΚΑ ΤΡΙΦΤΗ ΤΟΜΑΤΑ 2,5kg

ΓΚΡΕΚΑ ΤΡΙΦΤΗ ΤΟΜΑΤΑ 2,5kg

49348
5201330410056
7,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΔΙΣΚΟΣ FAST FOOD 28x20cm ΜΑΥΡΟΣ 611

Ο δίσκος FAST FOOD 28x20cm ΜΑΥΡΟΣ 611 της εταιρίας είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε γεύμα! Με τη μοναδική του μαύρη απόχρωση, προσθέτει στυλ και κομψότητα στο τραπέζι σας. Μεγάλο μέγεθος για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση και άψογο στυλ. Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό με τον δίσκο FAST FOOD 28x20cm ΜΑΥΡΟΣ 611!
Τιμή 1,84 €

Χαρτινο κυπελο παγωτου 8oz kraft 50τεμ

Το χαρτί κύπελο παγωτού 8oz Kraft 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για το αγαπημένο σας παγωτό. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτί Kraft, δίνει μια φυσική αίσθηση και ανθεκτικότητα στο προϊόν σας. Με μια χωρητικότητα 8 ουγκών, είναι ιδανικό για μια γεύση παγωτού που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα για λίγο καιρό. Απολαύστε το παγωτό σας με στυλ και άνεση χρησιμοποιώντας το χαρτί κύπελο παγωτού 8oz Kraft 50τεμ.
Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Pagotomania κουπάκι παγωτού 30τεμ

Το Pagotomania κουπάκι παγωτού 30τεμ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα σε κάθε δείγμα. Με μια μοναδική συνταγή που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς ουρανίσκους, το Pagotomania κουπάκι παγωτού 30τεμ θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και την απίστευτη γεύση του. Απολαύστε το κάθε κουπάκι σαν να είναι η τελευταία σας μπουκιά και αφεθείτε στη μαγεία των γεύσεων που προσφέρει το Pagotomania.
Τιμή 2,78 €
Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml
Περιορισμένη προσφορά!

Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml

Το Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml της εταιρίας Endless είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της λαμπερή και καθαρή. Με το μοναδικό άρωμα του άγριου βατόμουρου, αφήνει τα πιάτα σας λαμπερά και αρωματικά. Απομακρύνει τους λίπους και τις λεκέδες με ευκολία, ενώ παράλληλα φροντίζει και προστατεύει τα χέρια σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμοϋ στην κουζίνα σας!
Κανονική τιμή 1,19 € Τιμή 0,95 €
  • -0,24 €
  • -0,24 €

Vapona σκοροκτόνα χαρτάκια 20τεμ

Τα Vapona Σκοροκτόνα χαρτάκια (mini thin paper) διασφαλίζουν συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου. Προστατεύουν τα αγαπημένα σας ρούχα όλη την εποχή (3 μήνες) και προσφέρουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα κατά του σκόρου.

Τιμή 1,98 €

Yalco κουτάλι γρανίτας ανοξείδωτο

Το Yalco κουτάλι γρανίτας ανοξείδωτο είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της παγωμένης γρανίτας. Με το εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, το Yalco κουτάλι γρανίτας είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλαυση της γρανίτας με στυλ και άνεση.
Τιμή 0,78 €