• Finish αρωματικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 4ml
  • Finish αρωματικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 4ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFinish

Finish αρωματικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 4ml

49328
8690570532784
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fairy υγρό πλυντηρίου πιάτων platinum gel για βαθύ καθαρισμό 600ml

Το Fairy Platinum Gel είναι η ιδανική επιλογή για βαθύ καθαρισμό των πιάτων σας. Με τη συγκεντρωμένη του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την άριστη ποιότητα της Fairy και ανακαλύψτε τον πραγματικό ορισμό της καθαριότητας στην καθημερινή σας ζωή.
Τιμή 5,40 €

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one platinum λεμόνι 44τεμ

Οι ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum με λεμόνι 44 τεμάχια είναι η τέλεια επιλογή για λαμπερά πιάτα και αψεγάδιαστα αποτελέσματα. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αφαιρούν αποτελεσματικά και εύκολα τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και αρωματισμένα με το αγαπημένο σας άρωμα λεμονιού. Αποκτήστε τώρα τις Fairy Platinum ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων και απολαύστε την άριστη ποιότητα και απόδοση που σας προσφέρουν.
Τιμή 11,27 €

Spark stainon R50 υγρό λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το Spark Stainon R50 είναι ένα υγρό λαμπρυντικό για πλυντήρια πιάτων με χωρητικότητα 4 λίτρων. Αυτό το προϊόν σχεδιάστηκε για να προσφέρει λαμπερά και λεία πιάτα μετά από κάθε πλύση. Η χρήση ενός λαμπρυντικού σας βοηθάει να αποφύγετε τις υπολείμματα και τις στίγματα στα πιάτα σας, και να διατηρήσετε τη λάμψη τους για περισσότερο χρόνο. Απλά προσθέστε μια κατάλληλη ποσότητα στο δοχείο του λαμπρυντικο

Τιμή 11,75 €

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one platinum λεμόνι 14τεμ

Οι κάψουλες Fairy Platinum all in one με λεμόνι είναι ιδανικές για τον καθαρισμό και τη φροντίδα των πιάτων σας. Με τη δύναμη του λεμονιού, αυτές οι κάψουλες προσφέρουν υψηλή απόδοση στον καθαρισμό των πιάτων, αφήνοντάς τα λαμπερά και αψεγάδιαστα. Κάθε συσκευασία περιέχει 14 κάψουλες και είναι κατάλληλες για κάθε τύπο πλυντηρίου πιάτων. Απλά τοποθετήστε μία κάψουλα στον απορροφητήρα του πλυντηρίου και αφήστε τη μαγική δύναμη του Fairy Platinum να κάνε?
Τιμή 4,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol υγρό καθαριστικό επιφανειών για το μπάνιο spray 750ml

Ισχυρός καθαρισμός και απολύμανση, χωρίς σκληρά χημικά κατάλοιπα. Το Dettol Σπρέι Μπάνιου Power & Pure είναι ιδανικό για τον δύσκολο καθαρισμό του μπάνιου. Είναι καλύτερο από το λευκαντικό στην αφαίρεση των καταλοίπων του σαπουνιού αλλά σε αντίθεση με το λευκαντικό δεν αφήνει κανένα αψύ χημικό κατάλοιπο. Το Ενεργό Οξυγόνο του ενεργοποιείται μέσω των λεκέδων και διαλύεται σε νερό και οξυγόνο ώστε να μην απαιτείται ξέβγαλμα. Ενώ είναι σκληρό με τη βρωμιά, εξουδετερώνει και το 99,9% των βακτηριδίων και ιών, όπως το E. coli και ο ιός της γρίπης (H1N1).

Τιμή 2,26 €

Knorr noodles asia κάρυ 70gr

Η Knorr Asia Noodles με κάρυ 70gr είναι το ιδανικό γεύμα για όσους αναζητούν γρήγορη και νόστιμη λύση. Με αυθεντική ασιατική γεύση και εύκολη παρασκευή, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει μακριά με κάθε μπουκιά. Απολαύστε τη γεύση της Ασίας στο σπίτι σας με τις Knorr Asia Noodles!
Τιμή 0,66 €

Altura τόνος σε ηλιέλαιο 3x80gr

Τόνος της εταιρίας Altura, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Σημαντική πηγή πρωτεΐνης και ωμέγα 3 λιπαρών, ο τόνος ενισχύει τέλεια τις σαλάτες, φαγητά όπως τα ζυμαρικά ή και σάντουιτς.

Τιμή 3,41 €

Alfa super energy πολυκαθαριστικό 1lt

Το Alfa super energy πολυκαθαριστικό 1lt είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το Alfa super energy πολυκαθαριστικό 1lt τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό σας!

Τιμή 2,07 €