• ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ 20KG
  • ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ 20KG
  • ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ 20KG
  • ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ 20KG

ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ 20KG

49009
5203178003049
20,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΗΛΙΟΣ ΠΙΠΕΡΙ ΧΟΝΔΡΟ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ 50gr. - (ΦΑΚΕΛΟΣ)

Ηλιος πιπερι χονδρο αναμεικτο 50gr. - Φάκελος. Ανακαλύψτε τη γεύση του ήλιου και του πιπεριού σε ένα μοναδικό μείγμα που θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας. Με τη φρεσκάδα και την ποικιλία των αρωμάτων του, το Ηλιος Πιπερι Χονδρο Αναμεικτο θα γίνει η αγαπημένη μυστική πρώτη ύλη στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αυθεντική γεύση του!
Τιμή 1,85 €

Σιτα τηγανιου με ανοξειδωτο πλεγμα 1000139

Η Σιτα τηγανιού με ανοξείδωτο πλέγμα 1000139 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το ανθεκτικό ανοξείδωτο πλέγμα, αυτή η σιτα τηγανιού θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση και ακρίβεια. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τη δική σας σιτα τηγανιού τώρα!
Τιμή 1,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Εδέσσης χαλβάς με κακάο 400gr

Ο χαλβάς Εδέσσης με κακάο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλύκισμα που παρασκευάζεται με σταφίδα, καρύδια, μέλι και κακάο. Έχει μια πλούσια γεύση και αποτελεί ιδανική επιλογή για γλυκιές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Το βάρος του προϊόντος είναι 400γρ. Μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα με ελληνικά προϊόντα ή να το παραγγείλετε online.

Τιμή 2,23 €

Spark spray χλωροκαθαριστικό 750ml

Το καθαριστικό spray γενικής χρήσης της εταιρείας Spark, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

Οδηγίες Χρήσης: Απλά ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια. Σκουπίστε με ένα καθαρό νωπό πανί και αφήστε να στεγνώσει. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Μην ψεκάζετε προς τα μάτια. Για οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών και τηλεοράσεων ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες συντήρησης του κατασκευαστή.

Τιμή 1,81 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με σπόρους 120gr

Οι Κούρκουλοι κριτσίνια κρίκοι με σπόρους 120gr της εταιρίας Κούρκουλος είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό σνακ! Με την τραγανή υφή τους και τη γεμάτη γεύση των σπόρων, θα σας καταπλήξουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε σας διάλειμμα και ανανεώστε τις ενέργειες σας με αυτό το νόστιμο σνακ! Αποκτήστε τους τώρα και απολαύστε την μοναδική τους γεύση!
Τιμή 1,61 €