• Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 1
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 2
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 3
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 4
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 5
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 6
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 1
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 2
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 3
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 4
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 5
  • Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml  - 6

Listerine στοματικό διάλυμα total care 250ml

Καταπολεμά έως και το 99% των βακτηρίων που παραμένουν μετά το βούρτσισμα ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ LISTERINE® Αλλάξτε τον τρόπο που φροντίζετε καθημερινά τα δόντια και τα ούλα σας χρησιμοποιώντας το στοματικό διάλυμα Listerine® Total Care δυο φορές την ημέρα. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι καθαρίζει και προστατεύει τα δόντια και τα ούλα χάρη σε 6 οφέλη που εξασφαλίζουν ολοκληρωμένη στοματική υγειά:

  • Μειώνει την οδοντική πλάκα
  • Διατηρεί τα ούλα υγιή
  • Ενδυναμώνει τα δόντια προστατεύοντας από την τερηδόνα
  • Προλαμβάνει το σχηματισμό πέτρας, βοηθώντας τα δόντια να παραμείνουν φυσικά λευκά
  • Καταπολεμά τα βακτήρια ανάμεσα στα δόντια
  • Προσφέρει δροσερή αναπνοή έως και 24 ώρες
9802
3574660415483
2,40 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Zinc Chloride, Eucalyptol, Sodium Saccharin, Methyl Salicylate, Thymol, Aroma, Menthol, Sodium Fluoride, Sodium Benzoate, Sucralose, CI 16035, CI 42090. Περιέχει φθοριούχο νάτριο (220 ppm F)
Οδηγίες Χρήσης
Ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ μετά το βούρτσισμα. Αδειάστε 20 ml (4 κουταλάκια του γλυκού των 5 ml) σε ένα ποτήρι, κάντε στοματικές πλύσεις για 30 δευτερόλεπτα και φτύστε το.Προσοχή:• Να μη χρησιμοποιείται από παιδιά κάτω των 12 ετών• Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, ζητήστε ιατρική βοήθεια.• Μη χρησιμοποιείτε το προΪόν αν έχετε αλλερφία σε οποιδήποτε συστατικό του.• Αν παρουσιάσετε ερεθισμούς του στόματος, σταματήστε αμέσως τη χρήση και συμβουλευτείτε τον οδοντίατρό σας.ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ: ΠΙΕΣΤΕ το καπάκι και ΠΕΡΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ: Γυρίστε το καπάκι μέχρι να κουμπώσει.
Στοιχεία Προμηθευτή
Johnson & Johnson Hellas Α.Ε.Ε. Επιδαύρου 4 & Αιγιαλείας ΤΚ 151 25 Μαρούσι Αττικής, Τηλ.: 210 6875750, Γραμμή Καταναλωτή: 8001122888, e-mail: customerservicegr@its.jnj.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Oral-b στοματικό διάλυμα complete 2x500ml Oral-B - 1 Oral-b στοματικό διάλυμα complete 2x500ml Oral-B - 1

Oral-b στοματικό διάλυμα complete 2x500ml

Το στοματικό διάλυμα Oral-b Complete σε συσκευασία 2x500ml είναι ένα προϊόν που περιποιείται τη στοματική υγιεινή σας. Προσφέρει προστασία ενάντια στην τερηδόνα, προστασία των ούλων και απομάκρυνση της πλάκας. Χάρη στην προηγμένη του σύνθεση, αφήνει το στόμα σας αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.
Τιμή 5,77 €
  • Εκτός αποθέματος
  • Πακέτο
  • Μη διαθέσιμο

LISTERINE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ 500ml TEETH & GUM

Σύνθεση με ήπια γεύση, χωρίς οινόπνευμα που, προστατεύει τα ούλα και ενδυναμώνει τα δόντια σε 2 εβδομάδες. 

Παρέχει προστασία για πιο γερά δόντια και πιο υγιή ούλα.

Περιέχει φθόριο, που ενδυναμώνει τα δόντια συμβάλλοντας στην προστασία από την τερηδόνα

Μειώνει την οδοντική πλάκα, διατηρώντας τα ούλα υγιή

Βοηθά στην πρόληψη των προβλημάτων των ούλων.

Τιμή 3,84 €

Oral-b οδοντικό νήμα satin tape mint 25m

Το Oral-B οδοντικό νήμα satin tape mint 25m είναι ένα προϊόν που θα σας χαρίσει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στο στόμα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση και τη φρεσκάδα του μέντας, θα νιώσετε την πραγματική φροντίδα που προσφέρει στα δόντια σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 1,81 €

Oral-B οδοντικό νήμα essential floss mint 50 m

Το οδοντικό νήμα Oral-B Essential Floss Mint έχει μήκος 50 μέτρων και προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό με άρωμα μέντας. Είναι σχεδιασμένο για να αφαιρεί την πλάκα και τα υπολείμματα τροφής από τα δόντια και τα ούλα σας, προσφέροντας έτσι έναν υγιές στόμα. Το οδοντικό νήμα Essential Floss Mint είναι εύκολο στη χρήση και εξασφαλίζει μια αίσθηση φρεσκάδας μετά το βούρτσισμα.

Τιμή 1,72 €

Oral-B οδοντικό νήμα essential floss 50 m

Καθαρίζει όπου η οδοντόβουρτσα δε φτάνει. Η καθημερινή χρήση του οδοντικού νήματος Essential Floss, βοηθά τα ούλα και τα δόντια σας να παραμείνουν υγιή.

Τιμή 1,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Εύρηκα color block χρωμοπαγίδα 20τεμ

Τα φύλλα ΕΥΡΗΚΑ Color Block, χάρη στη μικροΰφανση και τα ειδικά συστατικά με τα οποία είναι εμποτισμένες οι ίνες τους, απορροφούν γρήγορα τα χρώματα και τις βρωμιές, που διαχέονται κατά τη διάρκεια της πλύσης, πριν μεταφερθούν σε άλλα υφάσματα και τα καταστρέψουν. Με τα φύλλα ΕΥΡΗΚΑ Color Block, σε κάθε πλύση, τα χρωματιστά ρούχα παραμένουν καινούργια με χρώματα έντονα και λαμπερά, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις! Επιπλέον, με το ΕΥΡΗΚΑ Color Block, οι πλύσεις γίνονται λιγότερες, αφού δεν χρειάζεται να ξεχωρίζονται τα ρούχα, κι έτσι επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας αλλά και οικονομία!

Τιμή 3,14 €

Dove κρέμα σώματος beauty cream 75ml

Η Dove κρέμα σώματος beauty cream 75ml είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει την επιδερμίδα σας και θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης. Η μοναδική της φόρμουλα θα σας χαρίσει λαμπερό δέρμα και θα σας κάνει να νιώθετε πιο όμορφη από ποτέ. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της πολυτέλειας και αγοράστε την Dove κρέμα σώματος beauty cream 75ml τώρα!
Τιμή 1,53 €

Lenor συμπ. μαλακτικό ρούχων flores de citronnies 38μεζ 798ml

Με το Lenor συμπ. μαλακτικό ρούχων flores de citronnies, τα ρούχα σας θα αναδειχθούν σε ένα άρωμα φρεσκάδας και λάμψης. Αφήστε το άρωμα των λουλουδιών και του λεμονιού να σας αγκαλιάσει και να σας συνοδεύει κάθε μέρα. Με το Lenor, η εμπειρία πλυσίματος γίνεται μοναδική και αξέχαστη.
Τιμή 3,49 €

Cover βιοδιασπώμενα καλαμάκια freddo 50τεμ

Τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια freddo της Cover είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια πιο βιώσιμη και περιβαλλοντικά φιλική λύση. Με την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα τους, αυτά τα καλαμάκια θα σας συνοδεύσουν σε κάθε δροσιστική σας απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε το ποτό σας με στυλ και υπευθυνότητα!
Τιμή 1,16 €