• Wella classic λακ 250ml no 3 extra strong  - 1
  • Wella classic λακ 250ml no 3 extra strong  - 1

Wella classic λακ 250ml no 3 extra strong

Η Wella Classic λάκ 250ml no 3 Extra Strong είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που προσφέρει δυνατό κράτημα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα. Με αυτή τη λάκ, τα μαλλιά σας θα παραμείνουν σταθερά στη θέση τους όλη μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για αναδιαμόρφωση. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το στιλ σας με ένα προϊόν που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει!
31819
4056800923083
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΝΟΥΝΟΥ ΚΡΕΜΑ 350gr. - (ΒΑΝΙΛΙΑ) (-0.20€)

Η νέα ΝΟΥΝΟΥ κρέμα με γεύση βανίλιας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από γλυκές απολαύσεις. Με τη μοναδική της γεύση και την απαλή υφή, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την απολαυστική κρέμα. Αποκτήστε τη ΝΟΥΝΟΥ κρέμα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 6,45 €

Pom pon eyes & face μαντηλακια 20τεμ intensive skin care 1+1 δωρο

Τα Pom pon eyes & face μαντηλάκια είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να δώσεις λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπό σου. Με την εντατική φροντίδα που προσφέρουν, τα μαντηλάκια αυτά θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σου και θα σου χαρίσουν ένα λαμπερό και υγιές δέρμα. Μην τα χάσεις!
Τιμή 2,98 €

ΜΑΚΒΕΛ 400gr. - (ΣΠΑΓΓΕΤΙ Νο6) (ΧΑΜΗΛΟΥ ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ)

Η ΜΑΚΒΕΛ 400gr. είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της γεύσης και της ποιότητας. Το σπαγγέτι Νο6 με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει. Απολαύστε το με την οικογένεια και τους φίλους σας και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική απόλαυση.
Τιμή 1,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Μετέωρα ξύδι λευκό 5lt

Ξίδι της εταιρείας Μετέωρα, το οποίο παράγεται από λευκό κρασί. Είναι καθαρό, σχεδόν άχρωμο και η γεύση του είναι ξεκάθαρα όξινη, ενώ το άρωμά του θυμίζει κρασί. Είναι ιδανικό για ένα πιο ελαφρύ στυλ μαγειρικής, ενώ παράλληλα η γεύση του μειώνει την ανάγκη για αλάτι. Το λευκό ξίδι ταιριάζει περισσότερο σε συνταγές που περιλαμβάνουν κοτόπουλο ή ψάρι. Εκτός όμως από την προφανή του χρήση στη μαγειρική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθαριστικό σε μπάνια, οικιακές συσκευές, κάδους απορριμμάτων ή ακόμα και σε χαλιά.

Τιμή 5,13 €

Poco loco σάλτσα dip γουακαμόλε 300gr

Η Poco loco σάλτσα dip γουακαμόλε 300gr είναι η τέλεια προσθήκη στο τραπέζι σας! Με φρέσκα αβοκάντο και πιπεριά, αυτή η σάλτσα θα σας μεταφέρει αμέσως στις γεύσεις του Μεξικού. Απολαύστε την με τα tacos σας, τα νατς ή ακόμα και σαν dip για τα λαχταριστά λαχανικά σας. Ανακαλύψτε την πραγματική γεύση του Μεξικού με την Poco loco σάλτσα dip γουακαμόλε!
Τιμή 3,83 €

Septona kids αφρόλουτρο για κορίτσια 750ml

Το απαλό αφρόλουτρο για κορίτσια SEPTONA calm n' care KIDS, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας. Η ήπια σύνθεσή του με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, ενώ ο πλούσιος αφρός και το υπέροχο άρωμά του κάνουν το μπάνιο διασκέδαση!

Τιμή 2,73 €

Ινδία μείγμα για κοτόπουλο 50gr

Ανακαλύψτε τη μαγεία της Ινδίας με το μείγμα για κοτόπουλο 50gr. Με τις εκλεκτές μπαχαρικές γεύσεις που περιέχει, θα ταξιδέψετε στην Ανατολή με κάθε μαγειρευτό πιάτο. Απογειώστε τις γεύσεις σας και δώστε νέα ζωή στις συνταγές σας με αυτό το μοναδικό προϊόν!

Τιμή 1,45 €

Sdoukos fruit for snack χουρμάδες επανυδατωμένοι απύρηνοι 200gr

Οι χουρμάδες είναι καλή πηγή σιδήρου, καλίου και ασβεστίου και βέβαια φυτικών ινών, με αποτέλεσμα να βοηθούν σημαντικά όσους αντιμετωπίζουν γαστρεντερικά προβλήματα.

Τιμή 2,45 €