• Ζελεδοραβδακια με ντιπ 8x96gr,  - 1
  • Ζελεδοραβδακια με ντιπ 8x96gr,  - 1

Ζελεδοραβδακια με ντιπ 8x96gr,

Τα Ζελεδοραβδάκια με ντίπ 8x96gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ στο γρήγορο! Με την απίστευτη γεύση τους και την πλούσια υφή τους, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως σνακ μεταξύ γευμάτων ή σαν συνοδευτικό σε μια φιλική συγκέντρωση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
31351
5011053025907
25,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ψυγειο πικ νικ 25lt

Το ψυγείο πικ νικ 25lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε εξόρμηση σας στη φύση. Με τη μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα και τα ποτά σας φρέσκα και δροσερά για ώρες. Ελαφρύ, φορητό και εύκολο στη μεταφορά, αυτό το ψυγείο είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κάθε εξόρμησή σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πικ νικ!
Τιμή 18,54 €

ΨΩΜΙΕΡΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ

Η ψωμιέρα με χειρολαβή είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την άνετη χειρολαβή της, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε το ψωμί σας από το φούρνο στο τραπέζι σας. Η ψωμιέρα αυτή είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, που την καθιστούν ανθεκτική και μακράς διαρκείας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της, θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα στην κουζίνα σας. Αγοράστε τώρα τη ψωμιέρα με χειρολαβή και απολαύστε φρέσκο ψωμί κ?
Τιμή 13,17 €

Roshen lovita jelly cookies 135gr πορτοκαλι

Ζουμερά, γευστικά και απολαυστικά, τα Roshen lovita jelly cookies 135gr πορτοκαλι θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Roshen, αυτά τα μαγευτικά μπισκότα ζελέ θα σας καταπλήξουν με την γεύση τους και θα σας κάνουν να τα ερωτευτείτε αμέσως. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,46 €

Χαρτ/λες βεζεταλ snack 1 χρωμα 12x22cm 10kg

Απολαύστε την τραγανή γεύση των χαρτολεβέζεταλ σνακ σε μοναδικό χρώμα! Με διαστάσεις 12x22cm και βάρος 10kg, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας λιχουδιές κάθε στιγμή της ημέρας. Αφήστε τα γευστικά σας όνειρα να γίνουν πραγματικότητα με αυτό το απολαυστικό προϊόν!
Τιμή 41,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 55cm

Η Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 55cm είναι το ιδανικό εργαλείο για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική του απόδοση και την αξιοπιστία του, θα αφήσει τα δάπεδα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και όμορφο χώρο ζωής!
Τιμή 2,42 €

Misko φιογκάκια 500gr

Εξαιτίας του ξεχωριστού του σχήµατος, είναι το ζυµαρικό που ενθουσιάζει τα παιδιά και προτιµούν οι µεγάλοι, καθώς προσφέρει µοναδικές εµφανίσεις στο πιάτο. Χρησιµοποιείται σε µοντέρνες συνταγές µε άσπρες σάλτσες µε θαλασσινά, τυριά ή µανιτάρια. Είναι εξαιρετικό και σε σαλάτες ζυµαρικών µε ντρέσινγκ από µαγιονέζα και κέτσαπ. Δοκιµάστε το και σίγουρα θα δεθείτε κόµπο µαζί του!

Τιμή 1,31 €

Vellis σιδερόπανο 140x50cm

Σιδερόπανο από την εταιρία Vellis, για εύκολο, άνετο και πιο αποτελεσματικό σιδέρωμα χωρίς να δημιουργεί τσακίσεις στα ρούχα.

Διαστάσεις σιδερόπανου:

Μήκος: 140cm

Πλάτος: 50cm

Τιμή 4,19 €

AIM οδοντόβουρτσα ultra reach μέτρια

H οδοντόβουρτσα ΑΙΜ Ultra Reach προσφέρει βαθύ καθαρισμό ακόμη και στα πίσω δόντια χάρη στο εργονομικού της σχήμα. Έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, συμπαγές σώμα θυσάνων και μικρή κεφαλή, για αποτελεσματικό καθαρισμό ακόμα και σε δυσπρόσιτα σημεία. Επώνυμο Design υπογραφή του οίκου Pininfarina.

Σκληρότητα: μαλακή, μέτρια. 4 διαθέσιμα χρώματα (μαύρο, μπλε, ροζ, λευκό).

Τιμή 3,14 €