• VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Νο 65 15LT
  • VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Νο 65 15LT

VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Νο 65 15LT

48547
5203493050650
2,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη λευκη 12x22cm 10kg

Η χαρτολέβητας βελζετάλ ατυπωτη λευκή 12x22cm 10kg είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία γραφείου ή συσκευασίας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, θα μπορείτε να διαχειριστείτε άνετα και αποτελεσματικά τις καθημερινές σας εργασίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να βελτιώσετε την εμπειρία σας στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Τιμή 38,25 €

Tns αντλια σαπουνιου 4 χρωματα vc-124

Η Tns αντλία σαπουνιού 4 χρωμάτων VC-124 είναι η ιδανική λύση για κάθε μπάνιο. Με την ευκολία που προσφέρει στη χρήση και τα 4 χρώματα που διαθέτει, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε την καθημερινότητά σας χωρίς αυτήν. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την πρακτικότητα που σας προσφέρει η Tns!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Συμεωνίδης χουανίτα 300gr

Απολαύστε τα χουανίτα ως το ιδανικό σνακ-ξηρό καρπό με το αλκοολούχο ποτό ή το αναψυκτικό σας, για την έντονη γεύση τους και τα θρεπτικά τους συστατικά.

Τιμή 2,39 €

Fresh box φαγητοδοχείο τετράγωνο με καπάκι 1,7lt

Το Fresh Box φαγητοδοχείο τετράγωνο με καπάκι 1,7lt είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και νόστιμα. Με μεγάλη χωρητικότητα 1,7lt, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού με άνεση. Το τετράγωνο σχήμα του το κάνει εύκολο να το τοποθετήσετε στο ψυγείο σας, ενώ το καπάκι του εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα θα παραμείνουν φρέσκα και απαλλαγμένα από οσμές. Αποκτήστε το Fresh Box τώρα και απολαύστε φρέσκα φαγητά κάθε μ
Τιμή 1,85 €
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (-10%)
Περιορισμένη προσφορά!

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (-10%)

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση των ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE με την ειδική προσφορά -10%! Απολαύστε την τραγανή υφή και τον απολαυστικό γευστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Κανονική τιμή 4,95 € Τιμή 4,83 €
  • -0,12 €
  • -0,12 €

Ήλιος κανέλα τριμμένη 35gr

Κανέλα της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,33 €

ΙΟΝ κακάο σε σκόνη 1kg

Το κακάο σκόνη είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν, που προέρχεται από την επεξεργασία των καρπών του κακάο, χωρίς να περιέχει κάποιο πρόσθετο συστατικό.

Έχει πλούσιο άρωμα και είναι πηγή πρωτεϊνών και πηγή φυτικών (εδώδιμων) ινών. Επιπλέον, δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο/Αλάτι.

Απολαύστε το ζεστό ή κρύο ρόφημα ή σαν πρόσθετο στις γλυκές δημιουργίες σας.

Περιέχει φυσικά σάκχαρα.

Τιμή 15,63 €