• ΚΥΚΛΩΨ ΚΟΝΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛ. 130CM ΧΟΝΤΡΟ & ΨΙΛΟ ΠΑΣΟ
  • ΚΥΚΛΩΨ ΚΟΝΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛ. 130CM ΧΟΝΤΡΟ & ΨΙΛΟ ΠΑΣΟ

ΚΥΚΛΩΨ ΚΟΝΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛ. 130CM ΧΟΝΤΡΟ & ΨΙΛΟ ΠΑΣΟ

48528
5202707016208
0,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σημα pvc covid-19

Η σήμανση PVC Covid-19 είναι το απόλυτο must-have για κάθε επιχείρηση που θέλει να προστατεύσει τους πελάτες της και να δείξει ότι λαμβάνει σοβαρά μέτρα ασφαλείας. Με εντυπωσιακό design και ανθεκτική κατασκευή, αυτή η σήμανση θα κάνει τον κάθε πελάτη να νιώσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη στην επιχείρησή σας. Μην σκέφτεστε, απλά προμηθευτείτε την τώρα και ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές σας! Αγοράστε τη σήμανση PVC Covid-19 τώρα και ενισχύστε την εικόνα κα
Τιμή 3,06 €

Κορυφαία προϊόντα

ΙΟΝ σοκολάτα με ολόκληρα φουντούκια 200gr

Η ΊON δημιουργεί άλλη μια λαχταριστή πλάκα σοκολάτας, κάνοντας τον πιο απλό και συνάμα έναν από τους πιο γευστικούς συνδυασμούς... φουντούκια βυθισμένα σε ποιοτική σοκολάτα γάλακτος. Η Ίον γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια έρχεται να σας κρατήσει συντροφιά κάθε στιγμή της ημέρας, οπουδήποτε μπορείτε να την απολαύσετε.

Τιμή 4,09 €

Ρούμελης μελοκάρυδο 75gr

Το μελοκάρυδο της Ρούμελης σε συσκευασία 75γρ είναι ένα υπέροχο γλυκό που συνδυάζει την πλούσια γεύση του μελοκαρύδου με την παραδοσιακή γαστρονομία της περιοχής της Ρούμελης. Αυτό το γλυκό προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία γεύσης, ιδανική για όσους αναζητούν παραδοσιακά ελληνικά γλυκά.

Τιμή 1,54 €

Jannis παστέλι με σουσάμι 40gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

Τιμή 0,51 €

Arion food φουντούκια ψίχα ψημένη κροκάν 200gr

Τα Arion food φουντούκια ψίχα ψημένη κροκάν 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμα και υγιεινά σνακ. Η πλούσια γεύση του φουντουκιού συνδυάζεται με την τραγανή υφή της ψίχας, προσφέροντας μια μοναδική απόλαυση. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων Arion food.
Τιμή 4,91 €

Τσάντα χαρτοπλάστ διαφανές 60cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,85 €