• VELLIS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2+1ΔΩΡΟ
  • VELLIS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2+1ΔΩΡΟ

VELLIS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2+1ΔΩΡΟ

48456
5203162060386
0,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αστηρ οδοντογλυφιδες κουτι 65x2 mm 1000τεμ

Το κουτί Αστηρ οδοντογλυφίδες 65x2 mm 1000τεμ είναι ιδανικό για κάθε επαγγελματία οδοντιάτρο. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να εκτελέσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά για την οδοντιατρική σας πρακτική.
Τιμή 0,85 €

WOODSTONE ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ (16x7cm)

Η κατσαρόλα WOODSTONE (16x7cm) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της και το μοντέρνο design της, θα κάνει το μαγείρεμα πιο εύκολο και γρήγορο από ποτέ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο αξιόπιστα και πρακτικά σκεύη μαγειρικής στην αγορά. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την διαφορά που μπορεί να κάνει στην κουζίνα σας!
Τιμή 13,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Μαλαματίνα ρετσίνα ασκός 3lt

Αυθεντικά ελληνική, παράγεται από τις εκλεκτές ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών Σαββατιανό και Ροδίτης. Η προσθήκη μικρής ποσότητας από ρετσίνι πεύκου, κατά τη ζύμωση, δίνει τη χαρακτηριστική γεύση ρετσίνας, αφήνοντας ταυτόχρονα να αναδειχθούν και τα φρουτώδη αρώματα των ποικιλιών.

Τιμή 8,36 €

NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ PILOT 750ml

Η απολαυστική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που προσφέρει το NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ PILOT 750ml θα σας κατακτήσει από την πρώτη χρήση. Απολαύστε την αίσθηση ενός ευχάριστου αφρού που αφήνει το δέρμα σας απαλό και δροσερό. Με μια μοναδική σύνθεση που περιποιείται την επιδερμίδα σας, το προϊόν αυτό θα γίνει η νέα αδυναμία σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια εμπειρία καθαριότητας που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι κάθε μέρα.
Τιμή 2,59 €

Αλμωπία μελιτζάνα ψητή για μελιτζανοσαλάτα 650gr

Η μελιτζάνα Αλμωπία ψητή για μελιτζανοσαλάτα 650gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη γευστική απόλαυση. Με την πλούσια γεύση της ψητής μελιτζάνας και την τέλεια υφή της, αυτή η μελιτζανοσαλάτα θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να την απολαμβάνετε σε κάθε δείπνο. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,32 €

Nescafe gold cappuccino στιγμιαίος καφές χωρίς γλουτένη 250gr

Ανακαλύψτε τον νέο NESCAFÉ GOLD Cappuccino.Ένας συνδυασμός κόκκων ποικιλίας Arabica καλλιεργημένων σε μεγάλο υψόμετρο και κόκκων ποικιλίας Robusta που δίνουν πλούσια και μεστή γεύση στο ρόφημα, ενώ το πλούσιο σε γεύση γάλα προσδίδει βελούδινη κρέμα, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία καφέ.

Με την ποσότητα της συσκευασίας μπορείτε να φτιάξετε 17-20 μερίδες.

Τιμή 6,61 €

Break σοκολάτα γάλακτος με φουντούκια 85gr

Η φυσική προσωπικότητα του φουντουκιού παρέα με τη σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ δημιουργούν άλλη μια απόλαυση στο τετράγωνο! Η Break Γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια κυκλοφορεί στο τετράγωνο σχήμα κατατεθέν της μάρκας, σε χαρακτηριστική πράσινη συσκευασία και με εύκολο άνοιγμα.

Τιμή 1,75 €