• ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ - (ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ)
  • ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ - (ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ)

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ - (ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ)

47522
5202290000820
0,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Δισκος σερβιρισματος φελλου μαυροσ 49x34cm

Ανανεώστε το τραπέζι σας με τον μαύρο δίσκο σερβιρίσματος 49x34cm! Ιδανικός για κάθε περίσταση, αυτός ο δίσκος προσθέτει μια πινελιά πολυτέλειας και στυλ στο σερβίρισμα των πιάτων σας. Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικός και εύκολος στη φροντίδα. Αποκτήστε τον δίσκο σερβιρίσματος που θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σας γεύμα!
Τιμή 11,60 €

Rexona roll-ον 50ml invisible pure

Το Rexona roll-ον 50ml invisible pure προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατά της εφίδρωσης και των οσμών όλη μέρα. Με την αόρατη φόρμουλα του, σας χαρίζει φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ρούχα σας από τις λεκέδες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί!
Τιμή 2,04 €

PERSIL ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (56μεζ.) - (2,80lit) (BLACK)

Το Persil υγρό πλυντηρίου ρούχων σε μεγάλη συσκευασία 2,80 λίτρων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα ρούχα της πάντα καθαρά και φρέσκα. Η μαύρη απόχρωση του δίνει μια πολυτελή εμφάνιση στο πλυντήριο σας, ενώ η ποιότητα και η αποτελεσματικότητά του θα σας εντυπωσιάσουν. Αφήστε το Persil να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε πάντα καθαρά και αρωματικά ρούχα, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση. Α
Τιμή 10,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη λεπτόρρευστη κλασική 1lt

Η Λεπτόρρευστη Χλωρίνη® Klinex συνδυάζει 3 δράσεις σε ένα μόλις προϊόν και σου λύνει τα χέρια καθημερινά χαρίζοντάς σου ένα καθαρό, χωρίς μικρόβια σπίτι. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί ιδανική λύση για γενική καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Η Χλωρίνη® Klinex με λεπτόρρευστη σύνθεση απολυμαίνει διαφορετικές επιφάνειες του σπιτιού, αλλά παράλληλα λευκαίνει και καθαρίζει υγιεινά τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Τιμή 1,27 €

Nescafe classic στιγμιαίος καφές 1,1kg

Ο καφές NESCAFÉ® CLASSIC παράγεται από εκλεκτούς κόκκους καφέ Robusta που καβουρδίζονται μέτρια προς δυνατά για να αποκτήσουν τη πλούσια και απολαυστική γεύση και το κλασικό άρωμα του NESCAFÉ.

Τιμή 47,99 €

Maxi χαρτί βιομηχανικό βοβίνα λευκή 2x3kg

Το Maxi χαρτί βιομηχανικό βοβίνα λευκή 2x3kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επιχείρηση. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση που προσφέρει, θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας ευκολότερη και πιο αποτελεσματική. Αγοράστε τώρα το Maxi χαρτί βιομηχανικό βοβίνα λευκή 2x3kg και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 18,05 €

AIM οδοντόβουρτσα vertical expert double μαλακή 1τεμ

Για όσους επιθυμούν μια κλασική & ευέλικτη οδοντόβουρτσα με "εξερευνητική" δράση. Οι στρογγυλεμένες ίνες και το προφίλ θυσάνων προσφέρουν καλύτερη πρόσβαση ανάμεσα στα δόντια. Επιπλέον, η "εξυπνη” επιφάνεια καθαρισμού γλώσσας, είναι σχεδιασμένη να απομακρύνει από αυτή βακτήρια, μία από τις βασικές αιτίες της κακοσμίας του στόματος

Τιμή 2,39 €

Werther's original καραμέλες βουτύρου χωρίς ζάχαρη 70gr

Οι απολαυστικές καραμέλες Werther's original χωρίς ζάχαρη είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γεύση βουτύρου χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Με την πλούσια γεύση τους και την απαλή υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να τις λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις ανά πάσα στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γοητεία της γεύσης τους.
Τιμή 2,76 €