• ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΕΤΣΑΠ 500ml - (GPS-500)
  • ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΕΤΣΑΠ 500ml - (GPS-500)

ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΕΤΣΑΠ 500ml - (GPS-500)

41917
8681285513045
1,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ TOBACCO VANILLA 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Απολαύστε τη γεύση του Tobacco Vanilla με το ηλεκτρονικό τσιγάρο VAK. Με 600 τζούρες και 20mg νικοτίνης, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος. Απολαύστε τη γεύση του Tobacco Vanilla και ανακαλύψτε ένα νέο τρόπο ατμίσματος με το VAK ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Τιμή 6,75 €

Δισκος ζαχαροπλαστικης αλουμινιου 25x33cm 10226

Ανανεώστε την κουζίνα σας με τον Δίσκο Ζαχαροπλαστικής Αλουμινίου 25x33cm 10226! Ιδανικός για την παρασκευή γλυκών λιχουδιών και για τη σερβιρίσματα τους με στυλ. Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, εξασφαλίζει ομοιόμορφη αποτελεσματικότητα και αντοχή στη χρήση. Με διαστάσεις 25x33cm, είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαγειρική περιπέτεια. Αποκτήστε τον σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 6,69 €

Roshen μπαρα σοκολατας 33gr, μαυρη σοκολατα με γεμιση fondant

Η Roshen μπάρα σοκολάτας 33gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για γλυκό. Η μαύρη σοκολάτα με την γέμιση fondant θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει κάθε δευτερόλεπτο με αυτήν την απολαυστική μπάρα σοκολάτας Roshen 33gr.
Τιμή 0,46 €

ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (45x70cm) (ΦΕΛΟΣ)

Το ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (45x70cm) (ΦΕΛΟΣ) είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει τον χώρο σας με το μοντέρνο και στυλάτο σχεδιασμό του. Με την υψηλή ποιότητα υφάσματος και την άνετη αίσθηση που προσφέρει, το ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για χαλάρωση και ξεκούραση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ανανέωσης και άνεσης στον χώρο σας!
Τιμή 2,90 €

ΘΗΚΗ ΠΑΡ/ΜΗ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΗ 2000gr. (FT GB 2000) - 50τεμ.(LUX-PLAST)

Η υπερυψωμένη θήκη παραγωγικών/μηχανημάτων 2000gr. (FT GB 2000) - 50τεμ. (LUX-PLAST) είναι η ιδανική λύση για την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση των προϊόντων σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η θήκη αυτή προσφέρει αντοχή και προστασία σε κάθε περίπτωση. Με το μοναδικό design της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά της!
Τιμή 6,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Korona σιροπιαστά μπακλαβάς 100gr

Το KORONA ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ 100gr. - (ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ) είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει στην αυθεντική γεύση της Ανατολής. Με τον πλούσιο σιρόπι και την τραγανή υφή του, αυτό το σιροπιαστό γλυκό θα σας καταπλήξει με τη γεύση του. Απολαύστε το σαν επιδόρπιο με έναν καφέ ή τσάι, ή ακόμα καλύτερα μοιραστείτε το με αγαπημένα σας πρόσωπα σε μια ξεχωριστή στιγμή γεύσης και απόλαυσης. Αγοράστε το KORONA ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ 100gr. - (ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ) τώρα και ανακαλύψτε τη μοναδικ?
Τιμή 1,07 €

Ladas ελιές πράσινες pet 1kg

Οι πιο φρέσκες και νόστιμες πράσινες ελιές που έχετε δοκιμάσει ποτέ! Απολαύστε τη μοναδική γεύση και την υψηλή ποιότητα των ελιών μας, που θα σας κάνουν να τις λατρέψετε αμέσως. Με τον μεγάλο όγκο της συσκευασίας μας, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την έλλειψη αποθεμάτων. Αποκτήστε τώρα τις ελιές μας και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 6,83 €

Κούλα αλεύρι 5kg

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Κούλα, παράγεται από μαλακό σιτάρι και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γλουτένη, με αποτέλεσμα η ζύμη να μην έχει τόση ελαστικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Τιμή 5,73 €

Tesori αφρόλουτρο persian dream 500ml

Αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με συστατικά που αναζωογονούν, φρεσκάρουν και τονώνουν ολόκληρο το σώμα, προσδίδοντας μια αίσθηση ευεξίας.

Τιμή 4,10 €