• ORZENE ΣΑΜΠΟΥΑΝ 750ml ΒΑΜΜΕΝΑ (ΡΟΔΙ ΡΟΖ)
  • ORZENE ΣΑΜΠΟΥΑΝ 750ml ΒΑΜΜΕΝΑ (ΡΟΔΙ ΡΟΖ)

ORZENE ΣΑΜΠΟΥΑΝ 750ml ΒΑΜΜΕΝΑ (ΡΟΔΙ ΡΟΖ)

Το ORZENE ΣΑΜΠΟΥΑΝ 750ml ΒΑΜΜΕΝΑ (ΡΟΔΙ ΡΟΖ) είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και λαμπεροί όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για τα βαμμένα μαλλιά, προσφέροντας ενυδάτωση και λάμψη που διαρκεί. Αφήστε το ORZENE ΣΑΜΠΟΥΑΝ να σας περιποιηθεί και να σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.
41563
5201314158004
4,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

The lttlies γεωμετρικο σετ 30cm 4τεμ 646119

Το The lttlies γεωμετρικό σετ 30cm 4τεμ 646119 είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και λειτουργικότητα στα εργαλεία τους. Με ακρίβεια στις μετρήσεις και εύκολο χειρισμό, αυτό το σετ θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα γεωμετρικά σετ στην αγορά!
Τιμή 1,25 €

ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΕ ΠΙΑΤΟ PEARL Νο5 (28,5cm)

Η Γλάστρα με Πιάτο Pearl Νο5 είναι η τέλεια προσθήκη στον κήπο σας. Με διάμετρο 28,5cm, αυτή η γλάστρα προσφέρει αρκετό χώρο για τα αγαπημένα σας φυτά να αναπτυχθούν. Το μοντέρνο design της με το ματ φινίρισμα της δίνει έναν μοναδικό χαρακτήρα που θα ξεχωρίσει στον κήπο σας. Αποκτήστε τώρα τη Γλάστρα με Πιάτο Pearl Νο5 και δώστε ένα ανανεωμένο και στιλάτο look στον εξωτερικό σας χώρο.
Τιμή 5,92 €

SWIFFER DUSTER KIT ΡΟΖ + 3 ΠΑΝΑΚΙΑ LIMITED EDITION

Το Swiffer Duster Kit ΡΟΖ 3 ΠΑΝΑΚΙΑ Limited Edition είναι η τέλεια λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της Swiffer, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τη σκόνη και τα μικροσωματίδια από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε αυτήν την περιορισμένη έκδοση και κάντε την καθαριότητα του σπιτιού σας μια ευχάριστη εμπειρία!
Τιμή 4,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa σπαγγέτι χωρίς γλουτένη 400gr

Η Melissa φέρνει κοντά σας τα απολαυστικά ζυμαρικά Melissa Gluten Free για μικρούς και μεγάλους, που δεν περιέχουν γλουτένη, φτιαγμένα από καλαμπόκι και ρύζι με μοναδικό χρώμα και πλούσια γεύση.

Άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη μπορούν ελέυθερα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους σπαγγέτι με μία ελαφριά σάλτσα.

Χρόνος βρασμού: 12-13 λεπτά Φτιαγμένα από καλαμπόκι και ρύζι. Χωρίς γλουτένη.

Τιμή 2,74 €

Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για όλη την οικογένεια 20τεμ

Οι ταχυεπίδεσμοι SEPTONA family αποτελούν τον σύμμαχό σας για την άμεση φροντίδα των καθημερινών μικροτραυματισμών. Διαθέτουν ειδική γάζα που δεν κολλάει στην πληγή και κόλλα νέας τεχνολογίας που κολλάει ισχυρά χωρίς να προκαλεί ερεθισμό. Προστατεύουν αποτελεσματικά την πληγή ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει. Διατίθενται σε 4 διαφορετικά μεγέθη και σχήματα.

Τιμή 0,97 €