• TNS ΠΕΝΤΑΛ 5 lit.
  • TNS ΠΕΝΤΑΛ 5 lit.
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΠΕΝΤΑΛ 5 lit. - (04-950-1250)

TNS ΠΕΝΤΑΛ 5 lit. - (04-950-1250) είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αναζητούν αξιόπιστη ποιότητα και απόδοση. Με τη μοναδική του σύνθεση, είναι η τέλεια επιλογή για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και αποτελεσματική.
41363
5204558399769
10,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τραγανομανια pop corn 100gr,

Η τραγανή γεύση του pop corn Τραγανομανία θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στην απόλαυση. Με την πρώτη δοσούλα, τα γευστικά σας κύματα θα αναστατωθούν και δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να θέλετε κι άλλο. Απολαύστε το pop corn Τραγανομανία και ετοιμαστείτε για μια απόλυτα γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει με το πρώτο δάγκωμα.
Τιμή 0,47 €

Tns βαφλιερα 850w μαυρη

Η Tns βαφλιέρα 850W μαύρη είναι η ιδανική λύση για να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες βαφλες στο σπίτι σας. Με την ισχύ των 850W, θα μπορείτε να ετοιμάσετε τις βαφλες σας γρήγορα και εύκολα. Η μαύρη απόχρωση της προσθέτει μια διαχρονική νότα στην κουζίνα σας, ενώ η ποιότητα κατασκευής της εγγυάται μακροχρόνια αντοχή. Αποκτήστε τώρα την Tns βαφλιέρα 850W μαύρη και δώστε μια νόστιμη νότα στις μέρες σας!
Τιμή 19,95 €

Επαναχρησιμοποιουμενο καλαμακι 20cm -30τεμ διαφορα χρωματα

Το επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι 20cm - 30 τεμάχια σε διάφορα χρώματα είναι ο τέλειος τρόπος για να μειώσετε το πλαστικό απόρριμμα και να προστατέψετε το περιβάλλον. Με αυτό το καλαμάκι, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας χωρίς να κάνετε ζημιά στον πλανήτη μας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη διαφορά!
Τιμή 0,39 €

Κουβερ χαρτοπετσετα 38x38cm 125τεμ μπλε κοχυλια mediterraneo

Αποκτήστε την πιο στυλάτη και πρακτική λύση για το σπίτι σας με τις κουβέρ χαρτοπετσέτες 38x38cm 125τεμ μπλε κοχύλια mediterraneo. Απολαύστε την ποιότητα και το στυλ που προσφέρουν στον χώρο σας, ενώ παράλληλα προστατεύετε το περιβάλλον με το φιλικό προς το περιβάλλον υλικό τους. Αποκτήστε τις τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο σπίτι!
Τιμή 14,81 €

Κορυφαία προϊόντα

Ζαρτινιέρα μεταλλική No50

Η μεταλλική ζαρτινιέρα No50 είναι μια πρακτική και ανθεκτική λύση για την αποθήκευση και την οργάνωση μικρών αντικειμένων στο σπίτι, το γραφείο ή το εργαστήριο. Έχει μεγάλη χωρητικότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταξινόμηση εργαλείων, βιβλίων, ρούχων, και άλλων αντικειμένων. Η μεταλλική κατασκευή της την καθιστά ανθεκτική στη χρήση και διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα ράφια για εύκολη οργάνωση. Επιπλέον, διαθέτει ροδάκια για εύκολη μετακίνηση και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο χωρίς προβλήματα. Είναι ιδανική για χρήση σε εργαστήρια, αποθήκες, γραφεία και οποιονδήποτε άλλο χώρο χρειάζεται οργάνωση και αποθήκευση αντικειμένων.
Τιμή 3,00 €

Καγιά πουρές πατάτας στιγμής 250gr

Οι Καγιά πουρές πατάτας στιγμής 250gr της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε το μαγείρεμά σας! Με τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις συνηθισμένες πατάτες. Απολαύστε την πλούσια γεύση τους και δώστε νέα διάσταση στα γεύματά σας με τους Καγιά πουρές πατάτας στιγμής!
Τιμή 2,16 €

Kraft μαγιονέζα 490ml

Η κλασική μαγιονέζα, για όλη την οικογένεια. Συνοδεύει ιδανικά το ψάρι ή τη σαλάτα του οικογενειακού τραπεζιού, ενώ προσθέτει υπέροχη γεύση σε sandwich, τηγατητές πατάτες και τοστ.

Συνοδεύει: σαλάτες, τοστ, ψάρι, κοτόπουλο.

Τιμή 3,80 €

Κύκνος τομάτα τριμμένη φιάλη 680ml

Τομάτες ελληνικές, περασμένες από τον τρίφτη που διατηρούν όλη τη νοστιμιά της φρεσκοτριμμένης τομάτας.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υλικό για σάλτσες αλλά και για την παρασκευή πολλών φαγητών όπως κοκκινιστά, ζυμαρικά και λαδερά

Τιμή 1,84 €