• ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr.
  • ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr.

ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. - (ΦΕΤΑ)

Η ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. - (ΦΕΤΑ) είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε γεύση και αρωματική νότα στα πιάτα σας. Η πλούσια γεύση της ντομάτας συνδυάζεται με την πλούσια και κρεμώδη υφή της φέτας, δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα. Αποκτήστε την ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ τώρα και αναβαθμίστε τη γαστρονομική εμπειρία σας!
41075
5201066012845
2,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Το μαννα δαγκωτο τραγανες μπουκιες 110gr, ελια & λιαστη τοματα

Απολαύστε τις τραγανές μπουκιές Μαννά, γεμάτες με φρέσκες ελιές και λιαστή ντομάτα. Ένα λαχταριστό σνακ που θα σας κάνει να το ξαναπάρετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το!
Τιμή 1,95 €

Wella new wave gel 150ml no 5 ultra stong mess constructor

Το Wella new wave gel 150ml no 5 ultra strong mess constructor είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Με την άκρως δυνατή κράτηση και το μοναδικό του εφέ, αυτό το gel σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το ακαταμάχητο look που πάντα ονειρευόσασταν. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στιλ σας με ένα απλό πέτρινο!
Τιμή 3,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Schweppes αναψυκτικό tonic water 6x330ml

Το Schweppes 6x330ml tonic water είναι η τέλεια επιλογή για να ανανεώσετε τα απογεύματά σας. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση του, θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και έτοιμοι να απολαύσετε κάθε στιγμή. Αποκτήστε το Schweppes 6x330ml tonic water της εταιρίας Schweppes τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!

Τιμή 5,45 €

Nature valley μπάρες πρωτεϊνης με αλατισμένη καραμέλα 4x40gr

Οι μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley με αλατισμένη καραμέλα είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και γευστικό σνακ. Με την ιδανική συνδυασμό γλυκού και αλμυρού, αυτές οι μπάρες θα σας καταπλήξουν με τη γεύση τους και θα σας προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε. Απολαύστε τις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και ανανεώστε τις δυνάμεις σας με την πλούσια γεύση της καραμέλας.
Τιμή 4,70 €

Condito free μουστάρδα απαλή 1kg

Η γνωστή σε όλους, αγαπημένη μας μουστάρδα χωρίς συντηρητικά, γλουτένη και γλυκαντικά. Ακόμα πιο γευστική, λόγω της προσθήκης των αγνών υλικών που η Condito επιλέγει για εσάς! Συνοδεύει ιδανικά αλλαντικά, κρέας αλλά και θαλασσινά (σαγανάκι).

Χωρίς συντηρητικά

Χωρίς γλυκαντικά

Χωρίς γλουτένη

Τιμή 2,53 €

RUFFLES CHIPS 90gr. - (FHOT)

RUFFLES CHIPS 90gr. - (FHOT) είναι οι τέλειες πατάτες που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Με την τραγανή τους υφή και τη γεύση που σας κερδίζει από την πρώτη μπουκιά, αυτές οι πατάτες θα σας κάνουν να θέλετε περισσότερο. Απολαύστε τις μόνες σας ή μοιραστείτε τις με φίλους σας σε κάθε ευκαιρία. Αγοράστε τώρα τις RUFFLES CHIPS 90gr. - (FHOT) και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,68 €

Ajax WC expert spray υγρό καθαριστικό και απολυμαντικό επιφανειών 500ml

Το Ajax WC expert καθαρίζει τη λεκάνη μέσα, έξω και ανάποδα. Καθαρίζει σε βάθος κάτω από το χείλος της λεκάνης, αφαιρεί τα άλατα και απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές. Απολυμαίνει σκοτώνοντας το 99,9% των βακτηριδίων σέβοντας τις επιφάνειες.

Τιμή 4,02 €