• ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. - (ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ)  - 1
  • ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. - (ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ)  - 1

ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. - (ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ)

Ζουμερή ντομάτα, εκλεπτυσμένες ελιές καλαμών και μια εκρηκτική γεύση που θα σας ταξιδέψει αμέσως στην Μεσογειακή κουζίνα. Απολαύστε τον ΚΥΚΝΟ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. από την εταιρία ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία. Αγοράστε το τώρα και δώστε στα φαγητά σας μια μοναδική νότα πλούσιας γεύσης και ποιότητας.
41074
5201066012883
2,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΠΤΙ-ΦΟΥΡ 400gr. - (ΠΡΑΛΙΝΑ OΡEO)

Απολαύστε τον τέλειο συνδυασμό γεύσης με τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΠΤΙ-ΦΟΥΡ 400gr. - (ΠΡΑΛΙΝΑ OΡEO) από την εταιρία μας. Αφεθείτε στην απαλή γεύση του πραλίνας Oreo και απολαύστε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης που σας περιμένει!
Τιμή 4,05 €

Wash & go shampoo 360ml classic 1+1 δωpo

Το Wash & go σαμπουάν 360ml classic 1+1 δώρο είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα καθαρίζει βαθιά τα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα τα περιποιείται και τα προστατεύει. Αποκτήστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της απαλότητας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Wash & go σαμπουάν. Αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν με το Wash & go!
Τιμή 4,75 €

Tns πατακι μπανιου αντιολισθητικο 33x64cm a176-17 32-950-1103

Ανανεωτικό, αντιολισθητικό πάτακι μπάνιου 33x64cm από την Tns! Με μοντέρνο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το πάτακι θα σας προσφέρει ασφάλεια και άνεση στο μπάνιο σας. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε την διαφορά στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 3,87 €

Soft μαλακτικο 750ml argan oil

Αποκτήστε μεταξένια μαλλιά με το Soft μαλακτικό argan oil 750ml! Η μοναδική φόρμουλα με αργκάν προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα μαλακά, λαμπερά και εύκολα στο χτένισμα. Ανανεώστε την εμφάνισή σας και αποκτήστε υπέροχα μαλλιά με το Soft μαλακτικό argan oil 750ml!
Τιμή 1,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr ζωμός λαχανικών σε πάστα 1,5kg

Ο Knorr ζωμός λαχανικών σε πάστα 1,5kg είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Με την πλούσια γεύση του, θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Απολαύστε την ποιότητα και την αυθεντικότητα του Knorr ζωμού λαχανικών και αναβαθμίστε τις γεύσεις στην κουζίνα σας.
Τιμή 23,36 €

Melissa πέννες 500gr

Οι Πέννες Melissa παράγονται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Από τα πιο αγαπημένα σχήματα ζυμαρικών, οι Πεννες έχουν την μοναδική ικανότητα να συγκρατούν την σάλτσα.

Τιμή 1,16 €

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων fresh 210gr

Το Lenor Unstoppables είναι το απόλυτο άρωμα για τα ρούχα σας. Με τη φρεσκάδα του, θα νιώσετε ότι η μυρωδιά των ρούχων σας διαρκεί για μέρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το Lenor Unstoppables.
Τιμή 4,87 €

Oriental express σως γλυκού τσίλι για ντίπινγκ 1lt

Ένα πλούσιο μείγμα από κόκκινο τσίλι και σκόρδο, φτιαγμένο με την αυθεντική ταϋλανδέζικη συνταγή. Τέλειο για ντίπινγκ και τη συνοδεία ψητών. Δοκιμάστε την στα ασιατικά φαγητά, σε ψητά, σε σάντουιτς, πάνω σε τηγανιτές πατάτες και όπου αλλού θέλετε! Μια υπέροχη γλυκόξινη σως για ντίπινγκ, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Τιμή 5,75 €

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n care Chamomile είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η αγνή σύνθεσή τους με εκχύλισμα χαμομηλιού και βιταμίνη Ε, καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσική φροντίδα και φρεσκάδα. Φυσικό pH 5,5.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 3,16 €