• VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (1200 PUFFS) MANGO ICE 3,2ML Nicotine FREE
  • VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (1200 PUFFS) MANGO ICE 3,2ML Nicotine FREE

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (1200 PUFFS) MANGO ICE 3,2ML Nicotine FREE

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (1200 PUFFS) MANGO ICE! Απολαύστε τη φρουτώδη γεύση του μάνγκο σε συνδυασμό με το δροσερό του πάγου, χωρίς νικοτίνη, για μια απόλυτα ικανοποιητική εμπειρία vaping. Με 3,2 ml υγρού και 1200 τζούρες, αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα σας κατακτήσει αμέσως! Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε έναν νέο τρόπο να απολαμβάνετε την vaping εμπειρία!
41007
5214002495015
6,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns ρόμπα γυναικεία γκρι one size

Η γκρι ρόμπα γυναικεία Tns είναι η τέλεια προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σας. Με την άνετη εφαρμογή της και το μοντέρνο γκρι χρώμα της, θα νιώθετε στυλάτη και άνετη ταυτόχρονα. Ιδανική για τις βραδινές σας στιγμές στο σπίτι, αλλά και για χαλαρές πρωινές ώρες. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια νέα νότα στο στιλ σας!
Τιμή 10,82 €

Χαρτ/λες βεζεταλ snack 1χρωμα 10x31cm 10kg

Η πιο γευστική επιλογή για τις μικρές σας πείνες! Τα Χαρτ/λες βεζεταλ snack σε μοναδικό χρώμα και μέγεθος 10x31cm είναι η ιδανική λύση για νόστιμα σνακ όλη μέρα. Με 10kg βάρος, είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την πείνα σας με ποιότητα και γεύση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 40,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Ο μπαξες πιπερακια τουρσι 314gr,

Απολαύστε την απόλυτη γεύση με τα μπαχαρικά πιπεράκια τουρσί 314gr. Μια μοναδική συνταγή που θα αναδείξει κάθε γεύση και θα δώσει ένα νέο πεντανόστιμο στοιχείο στα φαγητά σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 1,72 €

Φαίδων κρουτόν ολικής άλεσης 1kg

Οι κρουτόν Φαίδων ολικής άλεσης 1kg είναι η τέλεια προσθήκη στο καθημερινό σας γεύμα. Με την απίστευτη γεύση και την τραγανή υφή τους, δε θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να τα προσθέσετε στις σαλάτες, τις σούπες και τα ζυμαρικά σας. Απολαύστε την ποιότητα και τον μοναδικό χαρακτήρα των κρουτόν Φαίδων και αναβαθμίστε το φαγητό σας σε άλλο επίπεδο.
Τιμή 11,41 €

Misko σπαγγέτι No6 500gr

Το Σπαγγέτι Νο6 είναι κλασικό ζυµαρικό που µαγειρεύεται µε κλασικές, αλλά και µε µοντέρνες συνταγές. Μαγειρεύεται σκέτο, µε τριμμενο τυρι, µε κοκκινη ή ασπρη σαλτσα, στο φούρνο σαν γιουβέτσι, αλλά και στην κατσαρόλα σε σούπα.

Τιμή 1,01 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus extra long 18τεμ

Πολύ λεπτές σερβιέτες, 40% μεγαλύτερες σε μήκος από τις σερβιέτες EveryDay Normal, ειδικά μελετημένες για extra προστασία ακόμα και σε πολύ μεγάλη ροή. Με διπλά φτερά προστασίας: τα “κεντρικά” φτερά προστατεύουν από πλαϊνές διαρροές, ενώ τα “πίσω” φτερά στερεώνουν καλύτερα τη σερβιέτα και προστατεύουν από διαρροές στο πίσω μέρος.

Κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις πολύ μεγάλης ροής. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 3,11 €

Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο με καπάκι 150gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος PET τετράγωνο με καπάκι 150gr 50 τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα σας θα παραμείνουν φρέσκα και αναλλοίωτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με το Lux-plast σκεύος PET τετράγωνο, μπορείτε να απολαύσετε την αποθήκευση και την προστασία των τροφίμων σας με στυλ και άνεση.
Τιμή 1,37 €