• NORMALCLINIC ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΙΔΙΚΗ KIDS ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ SOFT
  • NORMALCLINIC ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΙΔΙΚΗ KIDS ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ SOFT

NORMALCLINIC ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΙΔΙΚΗ KIDS ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ SOFT

Η παιδική οδοντόβουρτσα NormalClinic Kids με βεντούζα είναι ιδανική για τη φροντίδα των παιδικών δοντιών. Με μαλακές τρίχες που αγκαλιάζουν απαλά τα δόντια και τα ούλα, η οδοντόβουρτσα αυτή βοηθά στην αποτελεσματική καθαριότητα και προστασία της στοματικής υγείας των παιδιών. Η ενσωματωμένη βεντούζα της επιτρέπει να παραμένει σταθερή στον πάγκο του μπάνιου, εξασφαλίζοντας άνετο και εύκολο πλύσιμο των δοντιών. Προσφέρει μια διασκεδαστική ?
40356
3800213350377
0,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MISS SANDY ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ 900ml - (M.S.POLYPL.ΚΟΚΚΟΥΣ ΒΑΜΜ.)

Η MISS SANDY ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ 900ml είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα μαλλιά σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η μοναδική φόρμουλα της θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και υγεία. Αποκτήστε την τώρα και αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν με φυσικό τρόπο!
Τιμή 4,19 €

Αναδευτήρες ξύλινοι 178x5mm 1000τεμ

Αναδευτήρες ξύλινοι 178x5mm 1000τεμ - Η τέλεια λύση για κάθε μαγειρική ανάγκη! Απολαύστε την ευκολία και την άνεση που σας προσφέρουν οι αναδευτήρες μας και κάντε τη μαγειρική σας εμπειρία ακόμα πιο απολαυστική. Με υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα, αυτοί οι αναδευτήρες θα γίνουν ο αγαπημένος εξοπλισμός κάθε επαγγελματία και ερασιτέχνη μάγειρα. Αποκτήστε τους τώρα και εντυπωσιάστε τους πάντες με τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 8,12 €

TNS ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΟ - (XC-19A-WTGUN)

Αυτό το πιστόλι νερού είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία που χρειάζεται λάστιχο. Με εύκολη χρήση και ανθεκτική κατασκευή, αυτό το πιστόλι θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν για τις ανάγκες σας!
Τιμή 1,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Eurolamp δεματικά tire ups λευκά 200x2,5 100τεμ

Δεματικά καλωδίων με διαστάσεις 200x2.5mm. Αυτό τo πακέτο των 100 τεμαχίων αντέχει περίπου 8 κιλά, κατάλληλο για μικρά καλώδια γραφείου ή τακτοποίηση αντικειμένων κουζίνας.

Τα δεματικά σχεδιάζονται κυρίως για να δένουν τα καλώδια σε δέσμες. Εκτός απο τα καλώδια όμως χρησιμοποιούνται και για πολλές άλλες διαφορετικές ανάγκες. Χρησιμοποιούν σφιγκτήρες που από τη μία πλευρά υπάρχει μια κεφαλή με ένα σύστημα αυτόκλειστου κλεισίματος και κατά μήκος ολόκληρου του δεματικού υπάρχει μια σειρά δοντιών η οποία κουμπώνει στην κεφαλή στο ύψος που επιλέγουμε για να σφίξουμε όσο επιθυμούμε.

Τιμή 1,54 €

Dermomed αφρόλουτρο white musk 650ml

Σέβεται το δέρμα, ακόμα και το πιο ευαίσθητο, καθιστώντας το απαλό και μεταξένιο και με υπέροχο απαλό άρωμα White Musk.

Με υαλουρονικό οξύ, pH 5,5 και χωρίς μικροπλαστικά. Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 1,64 €

Peppa pig μωρομάντηλα με χαμομήλι 3x75τεμ

Τα Peppa pig μωρομάντηλα με χαμομήλι 3x75τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με τον απαλό χαμομήλι, προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Απορροφητικά και απαλά, είναι ο συνοδός που χρειάζεστε σε κάθε μωρομάντηλο. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 2,89 €