• MENTOS ΤΖΙΧΛΕΣ PURE FRESH STRAWBERRY 30GR
  • MENTOS ΤΖΙΧΛΕΣ PURE FRESH STRAWBERRY 30GR

MENTOS ΤΖΙΧΛΕΣ PURE FRESH STRAWBERRY 30GR

Ανανεωτική γεύση φράουλας που ξυπνά τις αισθήσεις σας και σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία δροσιάς. Το Mentos Τζίχλες Pure Fresh Strawberry 30gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα αναζωογονητικό διάλειμμα κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε τη γεύση της φρέσκιας φράουλας και αφήστε το Mentos να σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα. Αποκτήστε τώρα τις αγαπημένες σας τζίχλες και απολαύστε τη μοναδική αίσθηση της φρεσκάδας!
40317
80811107
0,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σκευος μικροκυματων μαυρο ρp l29 3 θεσεων 30τεμ prepac

Αποκτήστε το νέο Σκεύος μικροκυμάτων μαύρο PP L29 3 θέσεων 30 τεμάχια Prepac της εταιρίας! Ιδανικό για γρήγορο και εύκολο μαγείρεμα στο φούρνο μικροκυμάτων. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή, αυτό το σκεύος θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της κουζίνας σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την ποιότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 8,38 €

Tns φορμακια χαρτινα 7,5cm 100τεμ bkcp-7/100

Τα Tns φορμάκια χαρτίνα 7,5cm 100τεμ bkcp-7/100 είναι ιδανικά για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη. Με υψηλής ποιότητας χαρτί και ανθεκτική κατασκευή, αυτά τα φορμάκια είναι απαραίτητα για κάθε μαγειρική δημιουργία. Με την εγγύηση της εταιρίας Tns, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτά τα φορμάκια θα κάνουν τη ζαχαροπλαστική σας ακόμα πιο εύκολη και διασκεδαστική. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τη μαγειρική σας εμπειρία! Αγοράστε τ?
Τιμή 0,76 €

Tns πιατοθηκη μεταλικη ασπρη wj002

Η μεταλλική λευκή πιατοθήκη WJ002 της εταιρίας Tns είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την προστασία των πιάτων σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η πιατοθήκη αυτή προσφέρει μια στιλάτη και λειτουργική λύση για την αποθήκευση των πιάτων σας. Με το μοντέρνο της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα διατηρήσει τα πιάτα σας ασφαλή και οργανωμένα. Αποκτήστε τώρα την πιατοθήκη WJ002 της Tns και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ
Τιμή 12,07 €

TNS ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ 750w - (ΗΥ-801/BLK)

Η TNS τοστιέρα αντικολλητική μαύρη 750w είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα τοστ κάθε φορά που το επιθυμείτε. Με την υψηλής ποιότητας αντικολλητική επίστρωση, εξασφαλίζετε ότι το τοστ σας θα είναι πάντα τέλειο και χωρίς να μείνει κολλημένο στις πλάκες. Με ισχύ 750W, η TNS τοστιέρα θα ζεστάνει γρήγορα και θα ετοιμάσει το τοστ σας σε ελάχιστο χρόνο. Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με την TNS τοστιέρα και απολαύστε νόστιμα τοστ κάθε φορά που το επιθυμ
Τιμή 13,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Gullon μπισκότα maria 4x200gr

Τα Gullon maria μπισκότα 4x200gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Με την απαλή τους υφή και την αυθεντική γεύση τους, σίγουρα θα σας κερδίσουν. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με ένα ζεστό ρόφημα για μια απόλαυση χωρίς τέλος. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία που θα σας κάνει να τα αγαπήσετε αμέσως.
Τιμή 2,94 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό μπάνιου σε spray 750ml

Το Klinex Hygiene Μπάνιο & Άλατα, είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό χωρίς ενεργό χλώριο, με απαλό άρωμα φρεσκάδας. Προσφέρει υγιεινή καθαριότητα & λάμψη στις επιφάνειες, καθώς απομακρύνει τα υπολείμματα σαπουνιού & 100% τα άλατα, επαναφέρει τη λάμψη, εξουδετερώνει βακτήρια & επενδεδυμένους ιούς, δρα κατά των βακτηρίων έως και 24 ώρες μετά την εφαρμογή του προϊόντος & αφαιρεί σκληρή βρομιά.

Είναι κατάλληλο για επιφάνειες που πλένονται όπως μπανιέρες, βρύσες, νιπτήρες, ντουζιέρες, λεκάνες τουαλέτας.

Τιμή 2,79 €

Trata τόνος καπνιστός 2x160gr

Ο βραβευμένος καπνιστός τόνος TRATA σε λάδι, «ανέβασε τον τόνο στη γεύση» και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τον γευστικό του χαρακτήρα! Ο μοναδικός που καπνίζεται σε φούρνο με ξύλα, αποτελεί μια καινοτόμα πρόταση για τους λάτρεις του τόνου, ενώ αναδεικνύει όλες σας τις συνταγές με τα εξαιρετικά αρωματικά του χαρακτηριστικά. Ένα προϊόν εξαιρετικής διατροφικής αξίας, πλούσιο σε πρωτεΐνες, φώσφορο και βιταμίνη Β12, χωρίς συντηρητικά. Ο τόνος TRATA παράγεται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack (katsuwonus pelamis). Το συγκεκριμένο είδος τόνου, λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ανήκει στα ψάρια που συνιστά προς κατανάλωση η Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης. Παράλληλα, o πληθυσμός του τόνου skipjack θεωρείται βιώσιμος έναντι της τρέχουσας παγκόσμιας κατανάλωσής του.

Τιμή 5,86 €

Dr. Beckmann υγρό καθαριστικό spray για τον φούρνο 375ml

Το Καθαριστικό Φούρνου Gel Dr.Beckmann απομακρύνει γρήγορα επίμονη βρωμιά και καμένα λάδια. Το μόνο σε μορφή gel, χωρίς προωθητικά αέρια .Κατάλληλο και για τηγάνια, γκριλ, μπάρμπεκιου, κατσαρόλες. Αποτελεσματικό σε κρύο και ζεστό φούρνο. Οδηγίες Χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Μη ψεκάζετε σε εξαερισμούς ή άλλες σχισμές. Μην το χρησιμοποιείτε σε βαμμένες επιφάνειες, πλαστικά ή επιφάνειες αλουμινίου. Ψεκάστε στην επιφάνεια του φούρνου και κλείστε την πόρτα.Αφήστε το δράσει για 30 λεπτά. Για επίμονες βρωμιές αφήστε το να δράσει περισσότερο. Καθαρίστε το φούρνο με σφουγγάρι και καθαρό νερό.

Τιμή 4,67 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods lenor color 40τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες All in 1 Pods Lenor Color 40τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, εξασφαλίζουν βαθιά καθαρισμένα και φρέσκα ρούχα, ενώ παράλληλα προστατεύουν τα χρώματα τους. Αφήνουν μια μοναδική μυρωδιά Lenor που διαρκεί για πολλές ημέρες. Αποκτήστε τις Ariel υγρές κάψουλες τώρα και απολαύστε αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!
Τιμή 13,36 €