• TRIDENT MAX SPLASH STRAWBERRY 22gr
  • TRIDENT MAX SPLASH STRAWBERRY 22gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTrident

TRIDENT MAX SPLASH STRAWBERRY 22gr

Η απίστευτα φρουτώδης γεύση της φράουλας συνδυάζεται με την ανεπανάληπτη αναζωογονητική δροσιά του TRIDENT MAX SPLASH STRAWBERRY 22gr. Απολαύστε μια έκρηξη γεύσης και αναζωογόνησης κάθε φορά που δαγκώνετε ένα κομμάτι. Ανανεώστε την αναπνοή σας και αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας με το TRIDENT MAX SPLASH STRAWBERRY 22gr. Απλά αδυνατίστε για να αποκτήσετε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.
40138
7622210990365
0,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ (4τεμ.) - (LF-1)

Οι πλαστικές κρεμάστρες κουζίνας της TNS είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό τους και την ανθεκτική πλαστική κατασκευή τους, αυτές οι κρεμάστρες θα ανανεώσουν τον χώρο σας και θα σας βοηθήσουν να κρεμάτε τα μαγειρικά σκεύη σας με ευκολία. Αποκτήστε τώρα τις κρεμάστρες κουζίνας της TNS και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα απλό αλλά λειτουργικό τρόπο!
Τιμή 1,14 €

Θερμομετρο inox για αφρογαλα

Το θερμόμετρο inox για αφρόγαλα είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη του καφέ. Με την ακρίβειά του και την ευκολία χρήσης, θα μπορείτε να παρασκευάσετε τον τέλειο καφέ κάθε φορά. Αφήστε το θερμόμετρο να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να απολαύσετε τον καφέ σας όπως ακριβώς τον θέλετε. Μην αφήνετε την τύχη να καθορίσει τη γεύση του καφέ σας, επενδύστε στο θερμόμετρο inox και απολαύστε την τέλεια κούπα καφέ κάθε φορά.
Τιμή 2,73 €

Tulip καραμελα 360gr fruit jellies

Ανακαλύψτε τη μοναδική αίσθηση γεύσης με τα Tulip καραμελα 360gr fruit jellies. Μια απόλυτα νόστιμη επιλογή που θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση της και την ποιότητά της. Απολαύστε τη γεύση των φρούτων με κάθε δαγκωνιά και αφεθείτε σε έναν κόσμο γεύσεων που θα σας κερδίσει. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μοναδικές στιγμές γεύσης!
Τιμή 2,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Μέγα κρεμοσάπουνο hygiene λεβάντα με αντλία 300ml

Το Μέγα κρεμοσάπουνο hygiene λεβάντα με αντλία 300ml είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την αποτελεσματικότητά του. Η φόρμουλα του είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει βαθιά καθαρισμό και προστασία από τα μικρόβια, ενώ το άρωμα της λεβάντας θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν για έναν υγιεινό και φρέσκο καθαρισμό καθημερινά.
Τιμή 2,00 €

STR8 deo spray red code 150ml

Το STR8 deo spray red code 150ml είναι η απόλυτη επιλογή για τους πιο απαιτητικούς άνδρες που αναζητούν ένα αρρενωπό και ελκυστικό άρωμα. Με το αισθησιακό red code άρωμα, αυτό το αποσμητικό σπρέι θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον ανδρισμό σας με το STR8 deo spray red code 150ml.
Τιμή 2,29 €

Endless χαρτί υγείας hotel line 2φυλλο 40x125gr

Το Endless hotel line χαρτί υγείας 2φυλλο 40x125gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε ξενοδοχείο ή επιχείρηση. Με υψηλής ποιότητας χαρτί και διπλό φύλλο, εξασφαλίζει μακράς διάρκειας χρήση και απαλή αίσθηση στο δέρμα. Αποκτήστε το Endless hotel line χαρτί υγείας τώρα και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια που προσφέρετε.
Τιμή 18,10 €

Vileda πετσέτες καθαρισμού γενικής χρήσης 38x40cm 4τεμ

Πετσέτες καθαρισμού για χιλιάδες χρήσεις!

Χρησιμοποιούνται μέσα και έξω από το σπίτι, στεγνές ή βρεγμένες με νερό ή υγρό καθαρισμού.

Υπερ-απορροφητικές

Ιδανικές για στέγνωμα & γυάλισμα

Ανθεκτικές

Σύνθεση: 70% βισκόζη + 30% πολυεστέρας

Διαστάσεις: 38 x 40cm

Τιμή 1,61 €