• ΔΟΧΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ PP GN1/3-20cm GNPP-13200 (ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΑΚΙ)  - 1
  • ΔΟΧΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ PP GN1/3-20cm GNPP-13200 (ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΑΚΙ)  - 1

ΔΟΧΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ PP GN1/3-20cm GNPP-13200 (ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΑΚΙ)

Αγοράστε το ΔΟΧΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ PP GN1/3-20cm GNPP-13200 (ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΑΚΙ) τώρα και εξασφαλίστε την απόλυτη ασφάλεια και προστασία των τροφίμων σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικό υλικό, αυτό το δοχείο θα σας διευκολύνει στην αποθήκευση και μεταφορά των τροφίμων σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας!
38062
5209800079741
4,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 550ml - (ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ & ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ) (ΑΝΤΛΙΑ)

Αποκτήστε το ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 550ml με το μοναδικό συνδυασμό αρωμάτων ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ & ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ που θα φρεσκάρει την κουζίνα σας! Η ειδική αντλία του σας εξασφαλίζει εύκολη χρήση και εξοικονομεί χώρο. Αναβαθμίστε την εμπειρία πλυσίματος σας με το ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 550ml τώρα!
Τιμή 2,26 €

VAPONA 5 ΣΕ 1 ΣΥΣΚΕΥΗ+ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 18ML -1Ε

Η VAPONA 5 σε 1 συσκευή ανταλλακτικό 18ml -1Ε είναι η απόλυτη λύση για τις ανάγκες σας στον τομέα της ηλεκτρονικής ατμιστικής. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της VAPONA, αυτό το ανταλλακτικό θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος, ενώ παράλληλα θα διατηρεί τη συσκευή σας σε άριστη κατάσταση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας ανταλλακτικό VAPONA 5 σε 1 και να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία ατμίσματος!
Τιμή 3,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food σπαγγετίνη νο10 1kg

Η Arion food σπαγγετίνη νο10 1kg είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση σπαγγετίνης στο τραπέζι σας. Με υψηλή ποιότητα και γεύση που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς ουρανούς, αυτή η σπαγγετίνη θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να τη δοκιμάσετε και να την απολαύσετε!
Τιμή 1,57 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο άνθη ιβίσκου με αντλία 500ml

Το Farcom Arlem κρεμοσάπουνο άνθη ιβίσκου 500ml είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του. Η μοναδική σύνθεσή του με άνθη ιβίσκου θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία καθαρισμού και φρεσκάδας.
Τιμή 1,27 €

Condito ketchup top down 550gr

Η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων που συνοδεύει τέλεια κάθε πιάτο σας. Από ζυμαρικά και πατάτες τηγανητές, μέχρι hot dogs και chicken nuggets! Η πλούσια γεύση που “μεταμορφώνει” κάθε σας γεύμα, δίνοντάς του την αξία που του αρμόζει! Κατάλληλη για vegans, χωρίς γλουτένη Φτιάχνεται από 825γρ ελληνικές τομάτες!

Χωρίς Γλουτένη

Τιμή 2,40 €

Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml

• Ξεχάστε το ατελείωτο και κουραστικό τρίψιµο. Τα λίπη δεν αντιστέκονται στη δύναµη του Flos Xtra!

• Το Flos Xtra εξαφανίζει καµένα λάδια και λίπη από φούρνους, εστίες, ψησταριές, δίνοντας στις επιφάνειες µία λαµπερή όψη.

• Σύνθεση πανίσχυρη, ειδικά µελετηµένη για εξαιρετική απόδοση. Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και προστασία για να µη διαχέεται το προϊόν στο χώρο.

Τιμή 1,99 €