• Fabuloso καθαριστικό πατώματος με φρεσκάδα λουλουδιών 1lt
  • Fabuloso καθαριστικό πατώματος με φρεσκάδα λουλουδιών 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFabuloso

Fabuloso καθαριστικό πατώματος με φρεσκάδα λουλουδιών 1lt

Το FABULOSO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 1lit - (FLOREALE - POZ) είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που θα μεταμορφώσει τον χώρο σας σε ένα αρωματικό και καθαρό περιβάλλον. Η μοναδική φόρμουλα του διασφαλίζει αποτελεσματική καθαριότητα και ευχάριστο άρωμα, κάνοντας τον καθαρισμό πραγματική απόλαυση. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το FABULOSO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο.
37587
8718951337626
1,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vir καθαριστικό γενικού καθαρισμού ορχιδέα 1lt

Το Vir καθαριστικό γενικού καθαρισμού ορχιδέα 1lt από την εταιρία Vir είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα των ορχιδέων σας. Με την εξαιρετική του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και τις ακαθαρσίες, αφήνοντας τις ορχιδέες σας λαμπερές και υγιείς. Αποκτήστε το Vir καθαριστικό γενικού καθαρισμού ορχιδέα 1lt τώρα και απογειώστε τη φροντίδα των φυτών σας!
Τιμή 1,84 €

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh λεμόνι 6x1lt

To καθαριστικό πατώματος Dettol είναι αντιβακτηριδιακό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σκληρές πλενόμενες επιφάνειες για ένα συνολικά καθαρό σπίτι. Eίναι ένα ισχυρό καθαριστικό προϊόν με απίστευτη φρεσκάδα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκέτο σε δύσκολους λεκέδες ή να το διαλύσετε για μεγάλες επιφάνειες. Η επαναστατική του σύνθεση αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα λίπη και τη μουτζούρα, εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων, κάνοντας τον καθαρισμό του πατώματος της κουζίνας, της τουαλέτας ευκολότερη υπόθεση.

Τιμή 18,00 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Overlay express πολυκαθαριστής & χλώριο 650ml

Ο πολυκαθαριστής & χλώριο Overlay express 650ml της εταιρίας Overlay είναι η ιδανική λύση για άμεση και αποτελεσματική καθαριότητα. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα απολυμαίνει και αναζωογονεί τις επιφάνειες. Μην αφήνετε κανέναν λεκέ ή βρωμιά να σας εμποδίσει από την απόλυτη καθαριότητα. Αποκτήστε το Overlay express 650ml τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 2,47 €

Brillante plus υγρό γενικού καθαρισμού άρωμα λουλουδιών 1lt

Το υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης φέρνει την επανάσταση στα υγρά καθαριστικά και προσφέρει όχι μόνο τέλεια καθαριότητα αλλά και αστραφτερή λάμψη στις επιφάνιες. Η νέα σύνθεση με οινόπνευμα χαρίζει γρήγορο στέγνωμα και τέλεια καθαριότητα χωρίς στίγματα και ίχνη. Είναι ιδανικό για πατώματα, πλακάκια, κουζίνες, μπάνια και πάγκους.

Προσοχή Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε τα προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, συμβουλευθείτε ή επισκεφθείτε έναν γιατρό.Σε περίπτωση κατάποσης: Αν δεν αισθάνεστε καλά, καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή έναν γιατρό. Αν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, έχετε μαζί σας το δοχείο ή την ετικέτα του προϊόντος. Γραμμή Καταναλωτή: 800-11-23000 (χωρίς χρέωση)

Να συμβουλεύεστε τις πληροφορίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία πριν τη χρήση.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως. Τηλ. Κέντρο Δηλητηριάσεων 2107793777

Τιμή 0,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Tulip καραμέλες με ούζο 1kg

Οι καραμέλες Tulip με ούζο είναι γλυκά που περιέχουν το γνωστό αλκοολούχο ποτό ούζο στη γεύση τους. Το ούζο είναι ένα ανισόμερο ποτό με έντονη γεύση ανηθίληκης και ανταγωνιστικών αρωμάτων, και χρησιμοποιείται ευρέως στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.

Τιμή 5,86 €

Dove κρεμοσάπουνο shea butter 250ml

Το Dove κρεμοσάπουνο με shea butter έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ενυδάτωση και περιποίηση στο δέρμα σας. Η σύνθεσή του περιέχει εκχύλισμα από shea butter, το οποίο είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και λείο, ενώ παράλληλα το προστατεύει από την ξηρότητα. Το απαλό άρωμά του θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.

Τιμή 1,59 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία cardamomo 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα cardamomo σε συσκευασία των 1 λίτρου αποτελεί μια πολυτελή επιλογή για την καθημερινή σας φροντίδα. Η ειδική αντλία διευκολύνει τη χρήση, προσφέροντας άνεση και βολικότητα, ενώ η φόρμουλά του είναι σχεδιασμένη για να καθαρίζει αποτελεσματικά ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα.

Τιμή 1,09 €
Hell ενεργειακό ποτό strong focus 250ml Hell ενεργειακό ποτό strong focus 250ml
Περιορισμένη προσφορά!

Hell ενεργειακό ποτό strong focus 250ml

Το ενεργειακό ποτό Hell energy drink Strong Focus, περιέχει 20% περισσότερη καφεΐνη από τα συνηθισμένα Hell, ενώ περιέχει επίσης βιταμίνες C και D καθώς και L-καρνιτίνη και μαγνήσιο. Με μάνγκο, πορτοκάλι και μείγμα φρούτων, δημιουργήσαμε το πιο πιο νόστιμο Strong Focus ποτό!

Κανονική τιμή 0,61 € Τιμή 0,56 €
  • -0,05 €
  • -0,05 €

Τοπ ξύδι pro από λευκό κρασί χωρίς γλουτένη 2lt

Το Τοπ ξύδι pro είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας! Με τη φρεσκάδα του λευκού κρασιού και την απουσία γλουτένης, αυτό το ξύδι θα δώσει μια μοναδική γεύση σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 2,85 €