• TNS ΚΟΥΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ - (32-800-1874)
  • TNS ΚΟΥΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ - (32-800-1874)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΚΟΥΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ - (32-800-1874)

Το TNS ΚΟΥΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε την τάξη στον χώρο εργασίας σας. Με το κουτί οργάνωσης καλωδίων της TNS, μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε και να τακτοποιήσετε τα καλώδιά σας, εξαλείφοντας το μπερδεμένο καλώδια και τις ανεπιθύμητες μπερδεψιές. Αποκτήστε το TNS ΚΟΥΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ τώρα και απολαύστε μια οργανωμένη και λειτουργική εργασιακή περιβάλλον.
37499
5204558463828
3,59 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/9-10cm 19100

Αυτό το ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/9-10cm 19100 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επαγγελματική κουζίνα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με διαστάσεις 1/9 και ύψος 10cm, προσφέρει αρκετό χώρο για την αποθήκευση και την προετοιμασία των συστατικών σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αποκτήστε το ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/9-10cm 19100 τώρα!
Τιμή 3,97 €

ΜΠΟΛ PC ΔΙΑΦΑΝΟ Φ 6CM GS-10

Το ΜΠΟΛ PC ΔΙΑΦΑΝΟ Φ 6CM GS-10 είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στην κουζίνα. Με το διαφανές σχεδιασμό του και την διάμετρο 6cm, αυτό το μπολ είναι ιδανικό για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φαγητά με στυλ και κομψότητα. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, που του προσδίδουν αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε το ΜΠΟΛ PC ΔΙΑΦΑΝΟ Φ 6CM GS-10 σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα μοντέρνο και πρακτικό αξεσουάρ.
Τιμή 0,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Frut up αναψυκτικό γκαζόζα 330ml

Το Frut Up αναψυκτικό γκαζόζα σε συσκευασία 330ml είναι μια δροσιστική και αφιλτράριστη επιλογή για όσους απολαμβάνουν τη γεύση της γκαζόζας. Η γκαζόζα είναι γνωστή για τη φρεσκάδα και το αφρώδες της χαρακτηριστικό, καθιστώντας την απόλαυση αυτού του αναψυκτικού μια διασκεδαστική εμπειρία.

Τιμή 0,39 €

Knorr σάλτσα έτοιμη καρμπονάρα 88gr

Οι Knorr αφυδατωμένες σάλτσες αποτελούν την ιδανική βάση για τη δημιουργία εύκολων και νόστιμων σαλτσών που συνοδεύουν τέλεια τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας. Με πολύ λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, έχετε έτοιμη μια δεμένη σάλτσα για τα μακαρόνια σας

Τιμή 3,90 €

Pedigree rodeo sticks μοσχάρι 4τεμ 70gr

- Στριφτό στικ με μοσχάρι, κατάλληλο για ενήλικους σκύλους

- Τα Ωμέγα 3 βοηθούν το σκύλο να είναι πάντα σε φόρμα

- Το ασβέστιο βοηθάει στην καλή κατάσταση των δοντιών και των οστών

- Με βιταμίνες που συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσικής άμυνας του οργανισμού

- Χωρίς τεχνητές χρωστικές ή αρώματα

Τιμή 2,07 €

Knorr σούπα με ζυμαρικά ABC & λαχανικά 82gr

Οι Knorr αφυδατωμένες σούπες ετοιμάζονται εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να τις απολαύσετε σκέτες προσθέτοντας νερό, ή συμπληρώνοντας με άλλα υλικά για περισσότερη γεύση, ή προσθέτοντας ένα φακελάκι στις δικές σας συνταγές για σούπες έτσι ώστε να τους δώσετε ακόμα πιο πλούσια γεύση.

Χωρίς τεχνητά ενισχυτικά γεύσης. Χωρίς τεχνητές χρωστικές.

Τιμή 2,14 €