• WILKINSON ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ ESSENTIALS 2 (MEN) - (5τεμ.)  - 1
  • WILKINSON ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ ESSENTIALS 2 (MEN) - (5τεμ.)  - 1

WILKINSON ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ ESSENTIALS 2 (MEN) - (5τεμ.)

Τα Wilkinson Ξυραφάκια Essentials 2 για άνδρες είναι η ιδανική επιλογή για ένα λείο ξύρισμα που διαρκεί. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Wilkinson, αυτά τα ξυραφάκια θα σας προσφέρουν ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα κάθε φορά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός κομψού και καθαρού προσώπου κάθε μέρα!
37329
4027800079025
1,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Piltsis παπρικα παραδοσιακη σαλστα 350gr

Η Piltsis παπρικα παραδοσιακη σαλστα 350gr είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την πλούσια γεύση της. Με τη μοναδική της σύνθεση, αυτή η σαλτσα θα δώσει μια νόστιμη νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως dip με τα αγαπημένα σας chips. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη γευστική απόλαυση!
Τιμή 3,55 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ CLASSIC TOBACCO 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος με το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ CLASSIC TOBACCO! Απολαύστε τη γεύση του κλασικού καπνού σε κάθε τζούρα, με 20mg νικοτίνης για μια έντονη απόλαυση. Με δυνατότητα 600 τζούρες, αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα σας συνοδεύει όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 6,75 €

VILEDA RAPID QUICKFIX ΣΙΔΕΡΟΠΑΝΟ (110x130cm)

Το VILEDA RAPID QUICKFIX ΣΙΔΕΡΟΠΑΝΟ είναι το ιδανικό εργαλείο για να κάνετε το σιδέρωμα σας γρήγορο και εύκολο. Με διαστάσεις 110x130cm, αυτό το σιδερόπανο θα καλύψει με άνεση μεγάλες επιφάνειες, εξασφαλίζοντας ομαλό και γρήγορο σιδέρωμα. Η υψηλή ποιότητα και η αντοχή του υφάσματος θα σας ενθουσιάσει, ενώ η εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση του σιδερόπανου θα κάνει την εργασία σας ακόμη πιο αποτελεσματική. Αποκτήστε το VILEDA RAPID QUICKFIX ΣΙΔΕΡΟΠΑΝΟ τώρα και
Τιμή 10,04 €

OREO BISCUITS 154gr GOLDEN

Τα Oreo Golden 154gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας καταπλήξει με τη γεύση τους. Με την τέλεια συνδυασμό γεύσης μπισκότου και κρέμας, τα Oreo Golden θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μοναδική μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Vileda σφουγγαρακι tiptop 3+2 δωρο

Το Vileda σφουγγαράκι tiptop 3 2 δώρο είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση καθαρισμού της Vileda, το σφουγγαράκι tiptop 3 2 δώρο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό με ελάχιστη προσπάθεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε έναν πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο καθαρισμού!
Τιμή 1,06 €

Αυτοκόλλητο κρεμαστράκι γάντζος μεγάλος λευκός 2τεμ

Κρεμαστράκια τα οποία αποτελούν κατάλληλη επιλογή για να τα χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα σας για να κρεμάσετε πετσέτες, εργαλεία μαγειρικής και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο στο οποίο θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση. Επίσης μπορούν να βρουν εφαρμογή και σε άλλους χώρους του σπιτιού σας, όπως στο μπάνιο για να τοποθετείτε προϊόντα για την προσωπική σας περιποίηση. Διαθέτουν αυτοκόλλητη ταινία ώστε η τοποθέτηση να γίνεται εύκολα και γρήγορα και χωρίς να ανοίγετε τρύπες. Η κόλλα είναι πολύ ισχυρή, παρέχοντας σας μέγιστη σταθερότητα. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τα ξεκολλήσετε, αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα χωρίς να αφήσουν σημάδια στην επιφάνεια.

Τιμή 1,65 €

Arion food πασατέμπος ψιλός ψημένος αλατισμένος 200gr

Ο Arion food πασατέμπος ψιλός ψημένος αλατισμένος 200gr της εταιρίας Arion food είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή του, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τον σε σαλάτες, σάντουιτς ή απλά ως σνακ. Αποκτήστε τον τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 1,88 €

Economy πιάτα μιας χρήσεως 15cm 20τεμ

Τα Economy πιάτα μιας χρήσης 15cm 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε είδους εκδήλωση. Με την απλή τους σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή τους, τα πιάτα αυτά θα κάνουν τη διακόσμηση του τραπεζιού σας να ξεχωρίζει. Απολαύστε την άνεση του να μην χρειάζεται να πλένετε πιάτα μετά από κάθε εκδήλωση, καθώς τα Economy πιάτα είναι μιας χρήσης. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!
Τιμή 0,37 €

ΗΒΗ χυμός go red 250ml

Φρουτοποτό με χυμούς φράουλας, μήλου, σταφυλιού από συμπυκνωμένους χυμούς και βιταμίνες. Γεμάτος θρεπτικά συστατικά, χαρίζει στα παιδιά τη δύναμη που χρειάζονται καθημερινά.

Ιδανικός για κατανάλωση στο σχολείο, στην εκδρομή και στο σπίτι.

Τιμή 0,51 €