• ZWAN ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ 200gr. - (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ)  - 1
  • ZWAN ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ 200gr. - (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ)  - 1

Zwan luncheon meat κοτόπουλο 200gr

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το ZWAN ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ 200gr. - (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ)! Απολαύστε την απαλή γεύση του κοτόπουλου σε κάθε μπουκιά και ανακαλύψτε την πλούσια θρεπτική του αξία. Με την προσεκτική επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών και την παραδοσιακή συνταγή, το ZWAN ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ 200gr. - (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ) θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το γεύμα σας με μια εξαιρετική επιλογή!

36934
8714555001659
2,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτινο κυπελο παγωτου 12oz dot orange 50τεμ

Το χαρτίνο κύπελλο παγωτού 12oz dot orange 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας παγωτό με στυλ και άνεση. Η φωτεινή πορτοκαλί απόχρωση του δίνει μια μοντέρνα νότα στην εμφάνισή του, ενώ η ποιότητα και ανθεκτικότητά του εξασφαλίζουν ότι θα απολαύσετε το παγωτό σας χωρίς ανησυχίες. Με το χαρτίνο κύπελλο παγωτού dot orange, κάθε σας γεύση θα γίνει μια αξέχαστη εμπειρία.
Τιμή 2,72 €

Κορυφαία προϊόντα

MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΔΟΝΟ (90x180cm) - (30τεμ.)

Η MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΔΟΝΟ (90x180cm) - (30τεμ.) είναι το ιδανικό προϊόν για την προστασία και την υγιεινή σας κάθε νύχτα. Με τις διαστάσεις του να είναι 90x180cm, προσφέρει άνεση και προστασία σε κάθε κρεβάτι. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΔΟΝΟ θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν ήρεμο και αναζωογονητικό ύπνο κάθε βράδυ!
Τιμή 8,67 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 72τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 72τεμ είναι η τέλεια επιλογή για την προστασία και τη φροντίδα του μωρού σας. Με τη μοναδική σύνθεσή τους που περιέχει αλόη, προσφέρουν απαλότητα και ενυδάτωση στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Επιπλέον, η εξαιρετική ποιότητά τους εξασφαλίζει αποτελεσματική και ασφαλή χρήση. Αγοράστε τα τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,60 €

Μάκβελ κοφτό 500gr

Το απολαμβάνουν ιδιαίτερα τα παιδιά, περισσότερο όμως οι μαμάδες γιατί είναι εύκολο και χορταστικό. Γίνεται ακόμη νοστιμότερο, όταν του προσθέτεις ελαιόλαδο και τριμμένη φέτα. Οι μεγαλύτεροι το απολαμβάνουν στο φούρνο με χταπόδι και λιαστή τομάτα ή σε μια χειμωνιάτικη σούπα μινεστρόνε με διάφορα λαχανικά εποχής.

Τιμή 1,14 €