• Τυρολεζα ετοιμο γευμα 300gr φαγοπυρο μανιταριων  - 1
  • Τυρολεζα ετοιμο γευμα 300gr φαγοπυρο μανιταριων  - 1

Τυρολεζα ετοιμο γευμα 300gr φαγοπυρο μανιταριων

Απολαύστε τη νόστιμη γεύση του Τυρολέζα ετοιμού γεύματος 300gr με φαγόπυρο και μανιτάρια. Μια γευστική επιλογή που θα σας καταπλήξει με την ποιότητά της. Απολαύστε την υψηλή διατροφική αξία και την ευκολία στην παρασκευή του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νόστιμη γεύση που θα σας κερδίσει!
33407
5200325412365
3,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WASH & GO SHAMPOO 360ml - (FORTYFING) (1+1 ΔΩPO)

Το WASH & GO SHAMPOO 360ml - (FORTYFING) (1+1 ΔΩΡΟ) είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, προσφέροντας απαλότητα και λάμψη. Ξεχάστε τα άλλα σαμπουάν και δοκιμάστε το WASH & GO για εντυπωσιακά αποτελέσματα με μόνο ένα πλύσιμο. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 4,75 €

TNS ΜΠΩΛ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡ/ΜΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 2,5lit - (113739)

Το TNS μπολ πλαστικό παραλλαγής με καπάκι 2,5lit είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε σας ανάγκη. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με το καπάκι του, μπορείτε να διατηρήσετε το φαγητό σας φρέσκο και ασφαλές. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 0,95 €

Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου + καπακι 1000ml -50τεμ μαυρο

Το σκεύος μικροκυμάτων αμερικανικού τύπου με καπάκι 1000ml σε μαύρο χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τον θέρμανση των φαγητών σας. Με ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει στην καθημερινότητά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να διευκολύνετε τη ζωή σας!
Τιμή 10,47 €

ΜΠΑΛA LED BARBIE (52203)

Το ΜΠΑΛΑ LED BARBIE (52203) είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε μικρή πριγκίπισσα που αγαπά το φως και τη λάμψη. Με τις λαμπερές LED μπάλες και το μοναδικό σχέδιο της Barbie, το δωμάτιό της θα μετατραπεί σε ένα μαγικό παραμύθι. Αποκτήστε το ΜΠΑΛΑ LED BARBIE (52203) τώρα και δώστε στη μικρή σας την ευκαιρία να ζήσει τη δική της Barbie εμπειρία!
Τιμή 3,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Kent boringer σαλέπι 12x20gr

Το Kent boringer σαλέπι 12x20gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει. Με μια μοναδική σύνθεση γεύσης και αρώματος, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε απόλυτα ικανοποιημένοι. Μην χάνετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία αγορών.
Τιμή 4,39 €

Brut αφρόλουτρο sport style 500ml

Το αφρόλουτρο Brut Sport Style σε συσκευασία 500ml είναι ιδανικό για τους λάτρεις του αθλητισμοϋ και του δυναμικού στυλ. Απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία καθαρισμοϋ και αναζωογόνησης με το αρρενωπό άρωμα του Brut Sport Style.
Τιμή 2,69 €

AIM οδοντόκρεμα family protection white 75ml

Η AIM Family Protection White βοηθά να επανέλθει η φυσική λευκότητα των δοντιών. Η λευκαντική της σύνθεση με Sodium Bicarbonate βοηθά στην απαλή αναζωογόνηση του όμορφου φυσικού λευκού χαμόγελού σας.

Η σύνθεση της ΑΙΜ με Active Fluoride και ασβέστιο βοηθάει στην επανόρθωση του σμάλτου από τις μικρές ενδείξεις της τερηδόνας, που προκαλούνται από τα κρυμμένα οξέα σακχάρων* για πιο δυνατά δόντια μέρα με τη μέρα.

*Οι φθοριούχες οδοντόκρεμες βοηθούν στην προστασία των δοντιών από τα οξέα που σχηματίζονται από σάκχαρα.

Τιμή 1,40 €

Βίκος φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Βίκος" εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχό σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του (με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο) θεωρείται ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Πηγή υδροληψίας: ΒΙΚΟΣ

Τιμή 3,22 €