• Nature valley τραγανες μπαρες μουσλι με μελι 18x42gr 756gr- 36bars  - 1
  • Nature valley τραγανες μπαρες μουσλι με μελι 18x42gr 756gr- 36bars  - 1

Nature valley τραγανες μπαρες μουσλι με μελι 18x42gr 756gr- 36bars

Απολαύστε την τραγανή γεύση των μπάρων μούσλι Nature Valley με μέλι! Με 18 μπάρες στη συσκευασία, αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο, υγιεινό και νόστιμο σνακ. Απολαύστε τις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και ανανεώστε τις ενέργειές σας με αυτές τις νόστιμες μπάρες μούσλι!
31541
8410076601360
13,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τραγανομανια pop corn 100gr,

Η τραγανή γεύση του pop corn Τραγανομανία θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στην απόλαυση. Με την πρώτη δοσούλα, τα γευστικά σας κύματα θα αναστατωθούν και δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να θέλετε κι άλλο. Απολαύστε το pop corn Τραγανομανία και ετοιμαστείτε για μια απόλυτα γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει με το πρώτο δάγκωμα.
Τιμή 0,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Cover φακός 2σε1

Φακός χειρός της Cover, κατάλληλος για χρήση σε δραστηριότητες όπως κατασκήνωση, πεζοπορία, ποδηλασία, κυνήγι, ψάρεμα ή κατά διάρκεια των εργασιών όπως επισκευή στο σπίτι.

Τιμή 2,13 €

Endless υγρό καθαριστικό πιάτων με χαμομήλι 4lt

Το υγρό πιάτων της εταιρείας Endless δρα ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, καθαρίζει σε βάθος, ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Οδηγίες Χρήσης: Προσθέστε 1-2 σταγόνες υγρού στο σφουγγάρι σας και πλύνετε πιάτα, ποτήρια και άλλα σκεύη. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Τιμή 6,30 €

Bonduelle gold καλαμπόκι texas mix 340gr

Aπίθανος συνδυασμός γλυκού καλαμποκιού, με ζουμερά κόκκινα φασόλια. Μια γευστική έκπληξη που ταιριάζει σε κρύα πιάτα και σαλάτες, αλλά και σε ζεστά πιάτα με κιμά και νάτσος.

Χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, αποστειρωμένο και έτοιμο για κατανάλωση.

Τιμή 2,59 €