• Καντηλα για κερι 445d
  • Καντηλα για κερι 445d

Καντηλα για κερι 445d

Ζητήστε την προσοχή σας σε αυτήν την εκπληκτική καντήλα για κερί 445d. Με το μοναδικό της design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η καντήλα θα δώσει μια ζεστή και ατμοσφαιρική αίσθηση στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα απλό αλλά εντυπωσιακό τρόπο.
28471
6426099000754
3,59 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ιτεα οβαλ πιατελα 25cm

Η Ιτεα οβαλ πιατέλα 25cm είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Απολαύστε τα γεύματα σας με στυλ και κομψότητα, κάνοντας τους καλεσμένους σας να θαυμάζουν κάθε λεπτομέρεια. Αποκτήστε την Ιτεα οβαλ πιατέλα 25cm τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 8,12 €

ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΕΥΚΟ 255ml - (GC-42)

Απολαύστε το αγαπημένο σας λευκό κρασί με το ποτήρι κρασιού 255ml - (GC-42). Η κομψή σχεδίαση και η υψηλή ποιότητα κατασκευής θα σας ενθουσιάσουν. Απολαύστε κάθε γουλιά με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
Τιμή 3,50 €

TAFT GEL 150ml - (No 05) (POWER INVISIBLE)

Το Taft Gel 150ml - (No 05) (Power Invisible) είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που θέλετε να έχετε αψεγάδιαστο χτένισμα όλη μέρα. Η ισχυρή του σύνθεση σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το επιθυμητό χτένισμα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αόρατο κράτημα. Ξεχάστε τα ανεπιθύμητα φριζάρισμα και απολαύστε ένα απόλυτα λείο αποτέλεσμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Taft Gel τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με αυτό το απαραίτητο εργαλείο ομορφιάς.
Τιμή 2,88 €

WOODSTONE ΤΗΓΑΝΙ (24x5cm)

Το τηγάνι WOODSTONE διαθέτει μέγεθος 24x5cm και είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαγειρική εμπειρία. Με την μοναδική του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το WOODSTONE τηγάνι είναι απαραίτητο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μαγείρεμά σας με ένα προϊόν που θα σας κάνει να λατρέψετε τη μαγειρική ακόμα περισσότερο.
Τιμή 13,70 €

Κορυφαία προϊόντα

LOL surprise! παιδικά αυτοκόλλητα επιθέματα 20τεμ

Φωτεινά, πολύχρωμα και γεμάτα με έκπληξη! Τα LOL surprise! παιδικά αυτοκόλλητα επιθέματα 20τεμ είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Με μοναδικά σχέδια και λαμπερά χρώματα, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στη γοητεία τους. Αποκτήστε τα τώρα και δημιουργήστε μαγικές στιγμές με τα αγαπημένα σας LOL surprise! επιθέματα.
Τιμή 1,22 €

Προτιμώ φακές ψιλές 500gr

Φακές οι οποίες αποτελούν εξαιρετική πηγή σιδήρου, βασικών μετάλλων και φυτικών ινών, ενώ παράλληλα βοηθούν στην απώλεια βάρους, αυξάνοντας το αίσθημα του κορεσμού. Οι φυτικές ίνες στις φακές υποστηρίζουν τη σωστή χώνεψη των τροφίμων που καταναλώνετε και βοηθούν στην κινητικότητα του εντέρου, προλαμβάνοντας τη δυσκοιλιότητα. Δεν περιέχουν καθόλου χοληστερόλη και κορεσμένα λιπαρά, καθιστώντας τες ιδανική για την καρδιά και τις αρτηρίες. Οι υψηλές συγκεντρώσεις συμπλέγματος βιταμινών Β στις φακές, τονώνουν τις νευρικές συνάψεις, προστατεύοντάς τες από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

Τιμή 1,30 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα colori 2τεμ

Χαρίζει χρώμα, στυλ και ζωντάνια στο νοικοκυριό σας με 2 μοντέρνα χρώματα: πορτοκαλί και μπλε

Πρακτική και εύκολη στη χρήση για γρήγορο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα

Πολύ απορροφητική. Δεν αφήνει νερά στο πέρασμά της, προσφέροντας ομοιόμορφο σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι

Πολύ ανθεκτική με λωρίδες που δεν φθείρονται εύκολα.

Κατάλληλη για όλα τα δάπεδα: πλακάκια, μάρμαρα, μωσαϊκά κ.α.

Τιμή 4,35 €

Tesori άρωμα orchidea 100ml

Ανατολίτικο λουλουδένιο γυναικείο άρωμα.

Νότες κορυφής: Μανταριν ορανζ, πορτοκάλι και κασσία.

Μεσαίες νότες: Ορχιδέα, γιασεμί, λουλούδι τιαρέ και άνθη πορτοκαλιάς.

Νότες βάσης: Σανδαλόξυλο, Βανίλια, Μόσχος, πραλίνα και Μύρο.

Τιμή 4,66 €

Αεροστόπ πόρτας 12x87cm

Το αεροστόπ βέργα είναι κατάλληλο για ομαλές επιφάνειες δαπέδων, όπως παρκέ και ξύλινα δάπεδα. Μπορείτε να σφραγίσετε το διάκενο μεταξύ πόρτας και δαπέδου χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τρύπες. Αποτρέπει την είσοδο σκόνης, υγρασίας και το πέρασμα του αέρα, ενώ παράλληλα διατηρεί την εσωτερική θερμοκρασία, παρέχοντας μόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και ηχομονωτική λειτουργία, καθώς απομονώνει θορύβους που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον και αντίστροφα.

Τιμή 1,32 €