• Σκευος μικροκυματων + καπακι 1000ml 3τεμ μαυρο  - 1
  • Σκευος μικροκυματων + καπακι 1000ml 3τεμ μαυρο  - 1

Σκευος μικροκυματων + καπακι 1000ml 3τεμ μαυρο

Ανακαλύψτε το νέο σκεύος μικροκυμάτων καπάκι 1000ml 3τεμ μαύρο και απολαύστε την άνεση και την ευκολία που σας προσφέρει στην κουζίνα σας. Με το μοναδικό μαύρο χρώμα του, θα δώσει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις μαγειρικές σας ικανότητες!
22247
5204362007508
1,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΠΙΑΤΟ ΡΗΧΟ ΦΑΓΗΤΟΥ OPAL 9cm - (LBSP90)

Το TNS ΠΙΑΤΟ ΡΗΧΟ ΦΑΓΗΤΟΥ OPAL 9cm (LBSP90) είναι η ιδανική επιλογή για το καθημερινό σας φαγητό. Με το μοντέρνο και λειτουργικό του σχεδιασμό, αυτό το πιάτο θα δώσει στο τραπέζι σας μια ξεχωριστή νότα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την τραπεζαρία σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 1,07 €

Μπωλ τετραπλευρο ps 200cc 70τεμ διαφανεσ

Δείτε το μοναδικό τετραπλευρο μπωλ 200cc από διαφανές πλαστικό υλικό της εταιρίας μας. Με μια μοντέρνα σχεδίαση και χωρητικότητα 200cc, αυτό το μπωλ θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και την αντοχή του. Ιδανικό για κάθε είδους γεύμα, από πρωινό μέχρι δείπνο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία φαγητού!
Τιμή 7,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ

Τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ της εταιρίας Swiffer είναι ο τέλειος τρόπος να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους, τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Απλά τοποθετήστε ένα πανάκι στο Swiffer σκουπότραπεζα και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του. Αποκτήστε τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό
Τιμή 10,23 €

Softcare χαρτί υγείας 3φυλλο 10x120gr

Ανακαλύψτε τη μαλακότητα και την απαλότητα του Softcare χαρτιού υγείας 3φύλλου 10x120gr. Με εξαιρετική ποιότητα και απόλυτη απορροφητικότητα, το Softcare χαρτί υγείας είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας καθημερινά.
Τιμή 3,97 €

Musto μηλόξυδο 400ml

Μηλόξιδο της εταιρείας Θεσσαλική Οξοποιία, το οποίο παρασκευάζεται από χυμό μήλων στον οποίο προστίθεται μαγιά και μέσω της διαδικασίας της ζύμωσης μετατρέπεται σε ξίδι. Διαθέτει έντονη γεύση και μυρωδιά, και χρησιμοποιείται στις σαλάτες αλλά και για την παρασκευή μαρινάδων και σαλτσών για κρέας ή ψάρι. Μπορείτε να το καταναλώσετε είτε προσθέτοντας το στις μαγειρικές παρασκευές σας, είτε αραιώνοντας 1-2 κουταλιές της σούπας σε ένα ποτήρι νερό. Συμβάλλει στη ρύθμιση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης, μειώνοντας έτσι τον καρδιαγγειακό κίνδυνο. Επίσης, το οξικό οξύ του ξιδιού επιδρά θετικά ακόμη και στην αρτηριακή πίεση. Επιπλέον από τις καρδιοπροστατευτικές του ιδιότητες, το μηλόξιδο αποτελεί και ένα καλλυντικό μαλλιών. Ο ψεκασμός των μαλλιών με μηλόξιδο αποτελεί ένα φυσικό μαλακτικό καθώς κάνει τα μαλλιά λεία και λαμπερά.

Τιμή 0,69 €