• Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 10τεμ
  • Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 10τεμ
  • Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 10τεμ
  • Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 10τεμ
  • Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 10τεμ
  • Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 10τεμ
  • Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 10τεμ
  • Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 10τεμ
  • Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 10τεμ
  • Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 10τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΡίβαχρωμ

Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 10τεμ

Η Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 10τεμ είναι η ιδανική λύση για όλους τους λάτρεις της μόδας που θέλουν να διατηρήσουν τα ρούχα τους φρέσκα και λαμπερά. Με αυτό το προϊόν, μπορείτε να αποχαιρετήσετε τις ανοιχτές και ξεθωριασμένες αποχρώσεις και να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με ένα απλό βήμα. Μην αφήσετε το χρόνο να καταστρέψει τα αγαπημένα σας ρούχα - επενδύστε στη Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 10τεμ σήμερα και απολαύστε ξανά τη φρεσκάδα και το λά
13335
5206296000129
10,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Προφύλαξης

Κίνδυνος! Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Σε επαφή με οξέα ελευθερώνονται τοξικά αέρια. Μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εάν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικό ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/επισκεφθείτε γιατρό. Τηλ: Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777.

Κίνδυνος ερεθισμού

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κάθριν λουλάκι λευκαντικό υγρό 275ml

Το Κάθριν λουλάκι λευκαντικό υγρό 275ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και φρεσκάδα στα ρούχα σας. Η μοναδική του φόρμουλα εξασφαλίζει λευκά ρούχα που διαρκούν, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά που διαρκεί, κάνοντας τα ρούχα σας να αισθάνονται φρέσκα και καθαρά. Αποκτήστε το Κάθριν λουλάκι λευκαντικό υγρό 275ml τώρα και ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας με ένα μόνο κλικ!

Τιμή 3,85 €

Μέλκα πλαστική κόλλα κολλαρίσματος ρούχων βαζάκι 40gr

Κολλάρει, Φρεσκάρει, Λευκαίνει, Ξεκουράζει. Η κόλλα ΜΕΛΚΑ είναι ιδανική για το κολλάρισμα όλων των ρούχων και υφασμάτων όπως: Πουκάμισα, Κουρτίνες, Σεντόνια, Τραπεζομάντηλα, Δαντέλλες, Μπλούζες, Πλισσέδες, Παντελόνια, Καπέλλα, Καπέλλα ψάθινα και για όποιο άλλο ρούχο ή αξεσουάρ σας θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή του. Η κόλλα ΜΕΛΚΑ προφυλάσσει τα ρούχα από τη φθορά που προκαλούν η σκόνη και ο ήλιος. Κάνει το σιδέρωμα πιο εύκολο και δίνει άψογη όψη στα ρούχα σας.

Τιμή 0,74 €

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων fresh 210gr

Το Lenor Unstoppables είναι το απόλυτο άρωμα για τα ρούχα σας. Με τη φρεσκάδα του, θα νιώσετε ότι η μυρωδιά των ρούχων σας διαρκεί για μέρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το Lenor Unstoppables.
Τιμή 4,87 €

Εύρηκα senso υγρό καθαριστικό λεκέδων 2lt

Το Εύρηκα senso υγρό καθαριστικό λεκέδων 2lt είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική αφαίρεση των λεκέδων από τα ρούχα σας. Με μια μόνο εφαρμογή, τα λεκέδες εξαφανίζονται με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το Εύρηκα senso υγρό καθαριστικό λεκέδων 2lt τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα χωρίς λεκέδες!
Τιμή 4,96 €

Κορυφαία προϊόντα

17 delicatessen ketchup 540gr

Η Κέτσαπ 17 Delicatessen που παράγεται από διαλεχτές Ελληνικές ντομάτες είναι ένας απολαυστικός συνδυασμός με τηγανιτές πατάτες, λουκάνικα, μπιφτέκια, σάντουιτς και ζυμαρικά που μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

Τιμή 1,36 €

Uniglass grande σετ ποτήρια γυάλινα νερού 35cl 12τεμ 93600

Το σετ ποτηριών γυάλινων νερού Uniglass grande είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Με μοντέρνο design και χωρητικότητα 35cl ανα ποτήρι, αυτά τα ποτήρια θα προσθέσουν στυλ και κομψότητα στην τραπεζαρία σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία πίστωσής σας!
Τιμή 8,34 €

Uniglass marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού 28cl 12τεμ 51037

Το σετ ποτηριών Uniglass Marocco είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με γυάλινη κατασκευή 28cl και 12 τεμάχια, αυτά τα ποτήρια νερού προσφέρουν κομψότητα και λειτουργικότητα. Απολαύστε το πρωινό σας ρόφημα ή το δείπνο σας με στυλ και φινέτσα. Αποκτήστε τα σήμερα και ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το Uniglass Marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού!
Τιμή 9,20 €

Soft μαλακτικό ρούχων κλασικό 40μεζ 3lt

Μαλακτικό ρούχων το οποίο διαχέεται εύκολα και ομοιογενώς στο νερό, δίνοντας στα ρούχα ένα ευχάριστο άρωμα. Προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα και κάνει το σιδέρωμα εύκολο.

Τιμή 3,01 €

Duck deep action gel με μέντα 750ml

Υγρό για τον καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας.

Ο μοναδικός λαιμός του Duck® Total Action Gel προσφέρει ολοκληρωμένη καθαριότητα για την τουαλέτα σας, αφήνοντας ένα κύμα φρεσκάδας, ακόμα και κάτω από το χείλος της λεκάνης.

Τιμή 2,14 €