• Λεμονοστίφτης πλαστικός με σακούλα
  • Λεμονοστίφτης πλαστικός με σακούλα

Λεμονοστίφτης πλαστικός με σακούλα

Ο λεμονοστίφτης πλαστικός με σακούλα της εταιρίας είναι το απόλυτο εργαλείο για εύκολη και γρήγορη προετοιμασία φρέσκου χυμού λεμονιού. Με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, ο λεμονοστίφτης αυτός εξασφαλίζει την απόλυτη εξαγωγή του χυμού από το λεμόνι, χωρίς να χάνεται ούτε μία σταγόνα. Επιπλέον, η πρακτική σακούλα συγκεντρώνει όλο τον χυμό, εξασφαλίζοντας μηδενικά αποβλήτα και εύκολο καθάρισμα. Αποκτήστε τον δικό σας λεμονοστίφτη πλ
18016
5203238003507
2,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sterk maya λεμονοστίφτης πλαστικός 17,5x16x16cm

Ανανεωτικός, λεπτός, λεμονοστίφτης Sterk maya που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε φρέσκο χυμό λεμονιού με ευκολία και άνεση. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην προετοιμασία φρέσκων χυμών!
Τιμή 1,14 €

Κύκλωψ λεμονοστίφτης πλαστικός 13x6,5cm

Ο Κύκλωψ λεμονοστίφτης πλαστικός 13x6,5cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σπίτι και κάθε κουζίνα. Με τον πρακτικό σχεδιασμό του και την εξαιρετική ποιότητά του, θα μπορείτε να απολαμβάνετε φρέσκο λεμονάδα σε κάθε σας γεύμα. Αποκτήστε τον Κύκλωψ λεμονοστίφτη πλαστικό τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 1,48 €

Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής με καρφί

Ο Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής με καρφί είναι ο τέλειος σύντροφος για την κουζίνα σας. Με τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή. Ξεχάστε το χέρι-με-χέρι στύψιμο των λεμονιών και απολαύστε τον χυμό τους με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τον Κύκλωψ λεμονοστίφτη με καρφί τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο γευστική και εύκολη!
Τιμή 2,52 €

Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής

Ο κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον εργονομικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη χυμολουσία από τα λεμόνια σας. Η διαφάνεια του σας επιτρέπει να δείτε τη διαδικασία στρώσεως του χυμού, προσθέτοντας μια διασκεδαστική νότα στην προετοιμασία των ποτών σας. Αποκτήστε τον κύκλωψ λεμονοστίφτη μεγάλο διαφανή και απολαύστε φρέσκο χυμό λεμονιού σε κάθε ποτήρι!
Τιμή 1,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Gliss μάσκα μαλλιών hair treatment 7 sec color protector 200ml

Η μάσκα μαλλιών Gliss hair treatment 7 sec color protector 200ml της Schwarzkopf Gliss προσφέρει άμεση προστασία και ενυδάτωση στα μαλλιά σας. Η μοναδική της σύνθεση εξασφαλίζει βαθιά θρέψη και αναδόμηση, ενώ παράλληλα προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σας για μεγαλύτερη διάρκεια. Κάντε τα μαλλιά σας να λάμψουν με υγεία και φρεσκάδα με αυτή την εκπληκτική μάσκα μαλλιών, που θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο όμορφες και αυτοπεποιημένες.
Τιμή 5,80 €

Jannis μπάρα σουσαμιού χωρίς ζάχαρη 40gr

Η Jannis μπάρα σουσαμιού 40gr είναι το ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση του σουσαμιού και την απουσία ζάχαρης, σας προσφέρει μια υγιεινή επιλογή που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας και απογειώστε την ενέργειά σας με τη Jannis μπάρα σουσαμιού 40gr!
Τιμή 0,75 €

Ζωολογικό πάρκο μπλοκ ζωγραφικής σπιράλ Α4 40 φύλλα

Ζωολογικό πάρκο μπλοκ ζωγραφικής σπιράλ Α4 40 φύλλα - Ανακαλύψτε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο ζωάκια και χρώματα με το μπλοκ ζωγραφικής Ζωολογικό πάρκο! Με 40 φύλλα υψηλής ποιότητας χαρτί A4 και μοναδικά ζωάκια που περιμένουν να ζωντανέψουν με τα πιο φωτεινά χρώματα σας, αυτό το μπλοκ θα ενθουσιάσει τους μικρούς και τους μεγάλους καλλιτέχνες! Αποκτήστε το σήμερα και αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει ελεύθερη!
Τιμή 1,63 €

Dk ποτηρακι πλαστικο στρογγυλο φαρδυ 85cc 30τεμ διαφανο d-85

Το πλαστικό ποτηράκι Dk διαθέτει μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό που το κάνει ιδανικό για κάθε είδους εκδήλωση. Με χωρητικότητα 85cc και διαφανή χρώμα, είναι η τέλεια επιλογή για τη σερβιρισματική σας ανάγκη. Τα ποτηράκια Dk είναι ανθεκτικά και πρακτικά, κάνοντας την επιλογή τους αναγκαία για κάθε επαγγελματική ή κοινωνική εκδήλωση. Αποκτήστε τα τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας!
Τιμή 2,51 €

Magic σφουγγαρίστρα οικολογική λευκή & καρώ πράσινη 2τεμ

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,26 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού