• Altius οίνος ερυθρός ημίγλυκος 750ml
  • Altius οίνος ερυθρός ημίγλυκος 750ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAltius

Altius οίνος ερυθρός ημίγλυκος 750ml

48856
5200362402916
5,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Νικολάου ροζέ οίνος 1,5lt Νικολάου ροζέ οίνος 1,5lt
Περιορισμένη προσφορά!

Νικολάου ροζέ οίνος 1,5lt

Ο Νικολάου ροζέ οίνος σε συσκευασία 1,5 λίτρου είναι μια υπέροχη επιλογή για όσους αναζητούν έναν δροσερό και φρουτώδη ροζέ οίνο. Προέρχεται από ποιοτικές ποικιλίες σταφυλιών και αποτελεί προϊόν του έμπειρου οινοποιείου Νικολάου.

Κανονική τιμή 2,65 € Τιμή 2,50 €
  • -0,15 €
  • -0,15 €

Οινοποιία Μιχάλη Γεωργιάδη ημίγλυκο κρασοσταλιά 500ml

Το κόκκινο κρασί της ετικέτας Οινοποιείο Μιχάλη Γεωργιάδη είναι ημίγλυκο με διακριτικά αρώματα μοσχοκάρυδου και κανέλας, μέτριας οξύτητας και απαλές τανίνες.

Τιμή 3,03 €

Moschato bello ερυθρός ξηρός οίνος 500ml

Ο ερυθρός ξηρός οίνος "Moschato Bello" σε συσκευασία 500ml είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους απολαμβάνουν τους ερυθρούς οίνους. Ο "Moschato Bello" πιθανόν να είναι ένας ελληνικός οίνος, καθώς το "Moschato" αναφέρεται συχνά σε κρασιά που παράγονται από τον αμπελώνα Moschato ή Muscat.

Τιμή 3,50 €

Παράγκα κυρ γιάννη ερυθρός ξηρός οίνος 750ml

Η Παράγκα του Κυρ-Γιάννη, είναι ένα κρασί με έντονα αλλά εκλεπτυσμένα αρώματα από γιασεμί, λευκόσαρκο ροδάκινο και βερίκοκο, τυπικά της Μαλαγουζιάς. Η φρεσκάδα του ορεινού Ροδίτη, ισορροπεί ευχάριστα και προσφέρει στο χαρμάνι δροσερή οξύτητα και νεύρο. 

Η παρατεταμένη γεμάτη, φρουτώδης επίγευση, στηρίζει τη γευστική ένταση και υπογραμμίζει ένα σύνολο με γοητευτικό χαρακτήρα, σε μια εξαιρετική οινική χρονιά.

Σερβίρεται δροσερό, πίνεται ευχάριστα μόνο του, αλλά και σε συνδυασμό με πιάτα μεσογειακής κουζίνας.

Τιμή 10,24 €

Κρασοπατέρας ερυθρός ημίγλυκος οίνος 1,5lt

Ο Κρασοπατέρας ερυθρός ημίγλυκος οίνος, σε συσκευασία 1,5lt, προσφέρει μια ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία με γεμάτο σώμα και ελαφριά γλυκύτητα. Αυτός ο ερυθρός οίνος καταλαμβάνει μια ισορροπημένη θέση μεταξύ της πλούσιας γεύσης και της ελαφριάς γλυκύτητας, προσφέροντας έναν ευχάριστο ποτό για όσους αναζητούν έναν μεσογειακό και κομψό ερυθρό οίνο.

Τιμή 2,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa σπαγγετίνι No10 500gr

Από τα πιο λεπτά ζυμαρικά το Σπαγγέτινι Νο10 Melissa είναι ένα ζυμαρικό που παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια με χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Ένα λεπτό ζυμαρικό που είναι εξαιρετικά ευέλικτο ως βάση για το καθημερινό μαγείρεμα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήθεί και σε πιο gourmet συνταγές.

Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες.

Δένει ιδανικά με ελληνικές κλασικές συνταγές όπως τα μακαρόνια με κιμά, αλλά και με μοντέρνες συνταγές.

Χρόνος βρασμού: 6-7 λεπτά. Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.

Τιμή 1,04 €

Ιον σοκολάτα double γάλακτος & λευκή 100gr

Για όσους δεν μπορούν να διαλέξουν μεταξύ της σοκολάτας γάλακτος και της λευκής σοκολάτας, η ΙΟΝ δημιούργησε την DOUBLE. Ένα επίπεδο λευκής σοκολάτας επάνω και ένα επίπεδο σοκολάτας γάλακτος κάτω.

Τιμή 2,17 €

Ματίνα μπούκοβο 23gr

Μπούκοβο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 23 γραμμαρίων. Το μπούκοβο είναι ένα πολύ διαδεδομένο μπαχαρικό στην κουζίνα της βόρειας Ελλάδας, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά νιφάδες καυτερής chili πιπεριάς ή νιφάδες γλυκιας κόκκινης πιπεριάς. Ταιριάζει σε ψαρόσουπες και κρεατόσουπες, ιδιαίτερα στον πατσά. Το συναντάμε σε όσπρια και ιδιαίτερα στην φασολάδα. Μπαίνει σε μαρινάδες κρεατικών συνήθως σε συνδυασμό με σκόρδο βασιλικό και ρίγανη. Επίσης, ταιριάζει σε βραστά αλλά και σε ψητά, σε πιάτα ζυμαρικών,ομελέτες, σε κίτρινα τυριά, σε σάλτσες κ.α.

Τιμή 1,73 €

Factis γόμα δίχρωμη P36 2τεμ

Η Factis γόμα δίχρωμη P36 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήστη που αναζητά αξιόπιστη και αποτελεσματική γόμα. Με τη διπλή όψη της, προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια και αποτελεσματικότητα σε κάθε διόρθωση. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην τελειότητα των έργων σας. Αποκτήστε τώρα τη Factis γόμα δίχρωμη P36 2τεμ και απολαύστε άψογα αποτελέσματα με κάθε χρήση.
Τιμή 0,89 €

Vegeta γευστικό καρύκευμα τροφίμων 500gr

Η Vegeta είναι ένα μείγμα καρυκευμάτων, το οποίο αποτελείται από μπαχαρικά, φρεσκοκομμένα λαχανικά, βότανα και άλλα επιλεγμένα φυσικά συστατικά, σε κατάλληλη αναλογία ώστε το μείγμα να δίνει ισορροπημένη γεύση που αναδεικνύει τα υπόλοιπα υλικά της κάθε συνταγής.

Τιμή 3,22 €