• Κουτάλα ξύλινη 35cm  - 1
  • Κουτάλα ξύλινη 35cm  - 1

Κουτάλα ξύλινη 35cm

Η κουτάλα ξύλινη 35cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ στην κουζίνα σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, η κουτάλα αυτή είναι ανθεκτική και λειτουργική. Με μήκος 35cm, σας επιτρέπει να ανακατεύετε εύκολα τα φαγητά σας χωρίς να γρατζουνίσετε τα αντικολλητικά τηγάνια σας. Αποκτήστε τώρα την κουτάλα ξύλινη 35cm και κάντε την μαγειρική σας εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη!
17142
5908275911210
0,84 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κουτάλα ραγού με ανοξείδωτη λαβή

Αποκτήστε την τέλεια κουτάλα ραγού με ανοξείδωτη λαβή για να διευκολύνετε το μαγείρεμα σας! Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητα της κουτάλας θα σας βοηθήσουν να παρασκευάσετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,70 €

Nava misty κουτάλα πλαστική τρυπητή 12x35cm

Η κουτάλα πλαστική τρυπητή Nava misty 12x35cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή της και το μοντέρνο design της, η κουτάλα αυτή θα σας βοηθήσει να ετοιμάζετε τα πιο νόστιμα φαγητά με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 2,69 €

Πιρούνα με ανοξείδωτη λαβή

Η πιρούνα με ανοξείδωτη λαβή είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την ανθεκτική της κατασκευή, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να σερβίρετε τα πιο νόστιμα φαγητά με άνεση και στυλ. Η λαβή της πιρούνας προσφέρει άνετο κράτημα και ασφαλή χρήση. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα αξεσουάρ που θα σας διευκολύνει σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια.
Τιμή 2,26 €

Nava acer κουτάλα τρυπητή ανοξείδωτη 34cm

Η Nava acer κουτάλα τρυπητή ανοξείδωτη 34cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα πολύ πιο εύκολη. Με την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτή η κουτάλα τρυπητή είναι ο τέλειος σύντροφος για το μαγείρεμα σας. Με μήκος 34cm, είναι ιδανική για την προετοιμασία των γευμάτων σας με άνεση και ακρίβεια. Αγοράστε τώρα την Nava acer κουτάλα τρυπητή και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 3,11 €

Nava terrestrial κουτάλα bamboo με χερούλι σιλικόνης τρυπητή

Η Nava terrestrial κουτάλα bamboo με χερούλι σιλικόνης τρυπητή είναι ένα προϊόν που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά του bamboo με τη λειτουργικότητα της σιλικόνης. Ιδανική για κάθε χρήση στην κουζίνα, αυτή η κουτάλα θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος στο μαγείρεμα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 1,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Haribo ζαχαρωτά βατραχάκια 100gr

Τα Haribo ζαχαρωτά βατραχάκια 100gr της εταιρίας Haribo είναι μια γλυκιά απόλαυση που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς. Με τη μοναδική τους γεύση και την τέλεια υφή, αυτά τα ζαχαρωτά θα σας κάνουν να νιώσετε σαν παιδί ξανά. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με τη γλυκιά γεύση τους. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,97 €

Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 3x60τεμ

Τα μαλακά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’care KIDS Panthenol είναι ιδανικά για την καθημερινή φροντίδα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Η ιδιαίτερα απαλή τους σύνθεση με πανθενόλη και 96% νερό καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά το δέρμα των παιδιών σας.

Τιμή 2,60 €

Hellmann's ketchup squeezy 840gr

H κέτσαπ Hellmann's φτιάχνεται από ώριμες τομάτες που καλλιεργούνται στην ύπαιθρο κάτω από τον ήλιο. 169gr πραγματικής ντομάτας επιλέγονται για την παραγωγή 100gr κέτσαπ, εξασφαλίζοντας φυσικά την υπέροχη γεύση.

Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.

Τιμή 3,96 €

Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό λαχανί 500ml 8,5x13cm

Ανανεωτικό, λαμπερό και πρωτότυπο, το πολυγωνικό πλαστικό ποτήρι Κύκλωψ δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Με χωρητικότητα 500ml και διαστάσεις 8,5x13cm, αυτό το λαχανί ποτήρι είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Απολαύστε τα αγαπημένα σας ροφήματα με στυλ και μοναδικότητα, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα σε κάθε σας στιγμή. Αποκτήστε το πολυγωνικό πλαστικό ποτήρι Κύκλωψ τώρα και αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει!
Τιμή 0,96 €

Tns γλάστρα πλαστική νο3 23x19,5cm

Η Tns γλάστρα πλαστική νο3 23x19,5cm είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας! Με τις διαστάσεις της να σας επιτρέπουν να φυτέψετε τα αγαπημένα σας φυτά με άνεση και στυλ, αυτή η γλάστρα θα δώσει νέα αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον κήπο σας με ένα κλικ!
Τιμή 2,14 €