• Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
  • Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΟμοσπονδία

Ομοσπονδία φασόλια γιαχνί 280gr

Φασόλια της εταιρίας Ομοσπονδία, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Είναι πηγή φυτικής πρωτεΐνης, ενώ περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων.

2532
5200315743073
1,85 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Τα φασόλια γιαχνί σε κονσέρβα αναφέρονται σε φασόλια που έχουν μαγειρευτεί και συντηρηθεί σε κονσέρβα με μία λαδερή σάλτσα, συνήθως περιλαμβάνοντας λάδι, λάδικο ξύδι, αλάτι, πιπέρι, και πιθανά μυρωδικά.

Τα φασόλια γιαχνί είναι μια δημοφιλής ελληνική συνταγή που συνήθως περιλαμβάνει πράσινα φασόλια, μαγειρεμένα σε μία λαδερή σάλτσα με πολλά φρέσκα υλικά, όπως ντομάτες, κρεμμύδια, σκόρδο, πιπεριές και μυρωδικά. Το αποτέλεσμα είναι ένα γευστικό, αρωματικό και θρεπτικό φαγητό που μπορεί να σερβιριστεί ως κυρίως πιάτο ή συνοδευτικό.

Οι φασόλια γιαχνί σε κονσέρβα προσφέρουν μια βολική εναλλακτική λύση για όσους θέλουν να απολαύσουν αυτήν τη γευστική συνταγή χωρίς την ανάγκη να μαγειρεύσουν από την αρχή. Είναι ένα γευστικό, υγιεινό και θρεπτικό φαγητό που μπορεί να συνοδεύσει διάφορα πιάτα, όπως ρύζι, πίτα, ψωμί ή ακόμη και να σερβιριστεί ως μεζές.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Natura σκουμπρί φιλέτο σε σάλτσα τομάτας 180gr

Το σκουμπρί φιλέτο σε σάλτσα τομάτας της Natura είναι ένα νόστιμο προϊόν με γεύση θαλασσινών και ντομάτας. Κάθε μερίδα περιέχει 180 γραμμάρια φιλέτο σκουμπρί σε πλούσια σάλτσα τομάτας, πλούσια σε γεύση και θρεπτικά συστατικά. Μπορείτε να το απολαύσετε μόνο του ή να το σερβίρετε πάνω από ρύζι, πάστα ή λαχανικά για ένα γρήγορο και υγιεινό γεύμα.

Τιμή 1,60 €

Arion food κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα 3x400gr

Οι τρυφερά τεμαχισμένα μανιτάρια της Arion food θα σας κάνουν να νιώσετε την αυθεντική γεύση της φύσης στο πιάτο σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα των μανιταριών, δεν θα μπορείτε παρά να τα προσθέσετε στις αγαπημένες σας συνταγές και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα την κονσέρβα μανιταριών Arion food και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 4,41 €

Πυροφάνι ρέγγα καπνιστή σε φυτικό λάδι & φυσικό χυμό 200gr

Το πυροφάνι ρέγγα καπνιστό σε φυτικό λάδι και φυσικό χυμό, σε συσκευασία 200γρ, προσφέρει μια εκλεπτυσμένη και γευστική εμπειρία για τους λάτρεις των καπνιστών γεύσεων. Η ρέγγα, είδος ψαριού με ιδιαίτερο άρωμα και γεύση, συνδυάζεται με το φυτικό λάδι και το φυσικό χυμό για να προσφέρει ένα προϊόν πλούσιο σε γεύση και θρεπτικές ιδιότητες.

Τιμή 2,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Kraft χάρτινα ποτήρια double wall 12oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 355ml. Διατίθενται σε καφέ χρώμα και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 355ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,71 €

Every Day σερβιετάκια all cotton extra long 24τεμ

Extra μακριά σερβιετάκια για maximum προστασία, ανατομικά σχεδιασμένα. Τα πρώτα στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα. Με ultra απορροφητικό πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Συνδυάζουν την ενισχυμένη προστασία μίας σερβιέτας και τη διακριτικότητα που προσφέρει ένα σερβιετάκι.

Κατάλληλα και για τις ημέρες πριν ή μετά την περίοδο. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,21 €

Morfat κρεμα ζαχαροπλαστικης σοκολατα 250gr,

Morfat. Η κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτας 250gr της Morfat είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της σοκολάτας. Με τη μοναδική της γεύση και την πλούσια υφή, αυτή η κρέμα θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε την σε γλυκά, τοστ, pancakes και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αγοράστε τώρα την Morfat κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτας 250gr και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να εθιστείτε!
Τιμή 2,58 €