Κονσέρβες

Ενεργά φίλτρα

Aldoro τόνος σε λάδι 160gr

Ο τόνος σε φυτικό λάδι της Aldoro είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 1,63 €

Aldoro τόνος σε νερό 160gr

Ο τόνος σε νερό της Aldoro είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 1,63 €

Aldoro φιλέτο τόνου σε λάδι 1705gr

Ο τόνος σε λάδι της Aldoro είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 11,74 €

Altura σκουμπρί σε σάλτσα τομάτας 425gr

Φιλέτο σκουμπρί της εταιρείας Altura σε σάλτσα τομάτας.

Συστατικά: Σκουμπρί (Scomber Colias) φιλέτο 60%, σάλτσα τομάτας 40% (νερό, συμπυκνωμένος τοματοπολτός, φυτικό λάδι (ηλιέλαιο), αλάτι, ζάχαρη, άμυλο αραβοσίτου, τροποποιημένο άμυλο πατάτας, μπαχαρικά)

Τιμή 3,61 €

Altura τόνος σε ηλιέλαιο 3x80gr

Τόνος της εταιρίας Altura, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Σημαντική πηγή πρωτεΐνης και ωμέγα 3 λιπαρών, ο τόνος ενισχύει τέλεια τις σαλάτες, φαγητά όπως τα ζυμαρικά ή και σάντουιτς.

Τιμή 3,41 €

Altura τόνος σε φυτικό λάδι 160gr

Τόνος της εταιρίας Altura, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Σημαντική πηγή πρωτεΐνης και ωμέγα 3 λιπαρών, ο τόνος ενισχύει τέλεια τις σαλάτες, φαγητά όπως τα ζυμαρικά ή και σάντουιτς.

Τιμή 2,16 €

Altura τόνος σε φυτικό λάδι 385gr

Τόνος της εταιρίας Altura, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Σημαντική πηγή πρωτεΐνης και ωμέγα 3 λιπαρών, ο τόνος ενισχύει τέλεια τις σαλάτες, φαγητά όπως τα ζυμαρικά ή και σάντουιτς.

Τιμή 6,17 €

Arion food κονσέρβα καλαμπόκι γλυκό σε κόκκους 1,87kg

Η κονσέρβα καλαμπόκι γλυκό σε κόκκους 1,87kg της εταιρίας Arion food είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση του φρέσκου καλαμποκιού όποτε το επιθυμείτε. Με πλούσια γεύση και τέλεια υφή, αυτή η κονσέρβα θα σας κάνει να ξεχάσετε τις υπόλοιπες επιλογές. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Arion food!
Τιμή 8,21 €

Arion food κονσέρβα καλαμπόκι γλυκό σε κόκκους 3x340gr

Η κονσέρβα καλαμπόκι γλυκό σε κόκκους 3x340gr της εταιρίας Arion food είναι η ιδανική επιλογή για να απολαμβάνετε τη γεύση του φρέσκου καλαμποκιού όλο το χρόνο. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Arion food, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτή η κονσέρβα θα σας προσφέρει μια γευστική και θρεπτική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα την κονσέρβα καλαμπόκι γλυκό σε κόκκους 3x340gr της Arion food και απολαύστε το μοναδικό της άρωμα και γεύση!
Τιμή 3,88 €

Arion food κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα 2,55kg

Απολαύστε την πλούσια γεύση των τεμαχισμένων μανιταριών Arion food σε συσκευασία 2,55kg. Μια εξαιρετική προσθήκη στην κουζίνα σας που θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητά της. Αποκτήστε τώρα τα Arion food κονσέρβα μανιτάρια και απολαύστε γεύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!
Τιμή 7,12 €

Arion food κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα 3x400gr

Οι τρυφερά τεμαχισμένα μανιτάρια της Arion food θα σας κάνουν να νιώσετε την αυθεντική γεύση της φύσης στο πιάτο σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα των μανιταριών, δεν θα μπορείτε παρά να τα προσθέσετε στις αγαπημένες σας συνταγές και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα την κονσέρβα μανιταριών Arion food και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 4,41 €

Arion food κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα 800gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση των τεμαχισμένων μανιταριών Arion food, μια εξαιρετική επιλογή για τις δημιουργικές σας συνταγές. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων Arion food, θα αναβαθμίσετε το μαγείρεμά σας και θα εντυπωσιάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας. Αποκτήστε τώρα τα μανιτάρια Arion food και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,78 €

Arion food κονσέρβα ντολμαδάκια γιαλαντζί 280gr

Οι ντολμαδάκια γιαλαντζί της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με πλούσια γεύση και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτή η κονσέρβα θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση της. Απολαύστε τα ντολμαδάκια γιαλαντζί σε σάλτσα ντομάτας και απολαύστε ένα γευστικό ταξίδι στη γεύση. Αγοράστε τώρα τα Arion food ντολμαδάκια γιαλαντζί και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,51 €

Arion food κονσέρβα σαρδέλες πικάντικες 100gr

Οι σαρδέλες πικάντικες 100gr της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γευστική, πικάντικη γεύση. Με φρέσκα, ποιοτικά υλικά και μια μοναδική συνταγή, αυτές οι κονσέρβες σαρδέλες θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις υπόλοιπες επιλογές. Απολαύστε τις σε σάντουιτς, σαλάτες ή ακόμα και μόνες τους ως ένα γρήγορο, νόστιμο σνακ. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την εξαιρετική γεύση!
Τιμή 1,48 €

Arion food κονσέρβα σαρδέλες σε σογιέλαιο 100gr

Η Arion food κονσέρβα σαρδέλες σε σογιέλαιο 100gr είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμα και υγιεινά γεύματα. Η πλούσια γεύση των σαρδελών συνδυάζεται άψογα με το αρωματικό σογιέλαιο, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία. Με την Arion food κονσέρβα σαρδέλες, θα απολαύσετε ποιοτικά προϊόντα που θα σας κερδίσουν αμέσως. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και ανακαλύψτε την απόλαυση των γεύσεων της Arion food!
Τιμή 1,48 €

Arion food κονσέρβα τόνος τεμαχισμένος σε ηλιέλαιο 3x170gr

Απολαύστε την ποιότητα του Arion food κονσέρβα τόνου τεμαχισμένος σε ηλιέλαιο 3x170gr. Μια γευστική απόλαυση που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε τον τόνο σε κάθε μπουκιά και αφεθείτε στην ποιότητα και τη γεύση της Arion food. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 6,65 €

Arion food κονσέρβα τόνος τεμαχισμένος σε νερό 3x170gr

Απολαύστε τον νόστιμο τεμαχισμένο τόνο Arion food σε νερό, σε πρακτική συσκευασία των 3x170gr. Μια υψηλής ποιότητας επιλογή που θα σας ικανοποιήσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Απολαύστε τον σε σαλάτες, σάντουιτς ή ως μέρος μιας υγιεινής γεύματος. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τον λατρέψετε!
Τιμή 6,65 €

Arion food κονσέρβα φασόλια γίγαντες σε σάλτσα 280gr

Η Arion food κονσέρβα φασόλια γίγαντες σε σάλτσα 280gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε την πλούσια σάλτσα που ταιριάζει τέλεια με τα μεγάλα και νόστιμα φασόλια γίγαντες. Απολαύστε το σε σάλτσα, προσθέστε το σε σαλάτες ή χρησιμοποιήστε το σε κάθε είδους μαγειρέματα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να ανακαλύψετε την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,14 €

Arion food κονσέρβα φασόλια γίγαντες σε σάλτσα 2kg

Η κονσέρβα φασόλια γίγαντες σε σάλτσα 2kg της εταιρίας Arion food είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας γεύση και θρεπτική αξία. Με την απίστευτα πλούσια γεύση των φασολιών γίγαντες σε συνδυασμό με την αρωματική σάλτσα, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει. Αφεθείτε στη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων Arion food και ανακαλύψτε την απόλαυση της καλής διατροφής.
Τιμή 9,18 €

Arpa σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr

Η αρπα σαρδέλα σε φυτικό λάδι είναι ένα δημοφιλές ελληνικό προϊόν που παρασκευάζεται από φρέσκες σαρδέλες που έχουν πιαστεί στο Αιγαίο Πέλαγος. Οι σαρδέλες καθαρίζονται και στη συνέχεια τις βράζουν και τις αποξηραίνουν, προτού τις βάλουν σε βαζάκι μαζί με φυτικό λάδι, αλάτι και άλλα μυρωδικά.

Τιμή 1,04 €

Bonduelle gold mediterranean mix 310gr

Έτοιμο γεύμα της εταιρίας Bonduelle, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Θα σας λύσει τα χέρια ειδικά τις ημέρες που θέλετε κάτι γρήγορο, εύκολο και νόστιμο και παράλληλα θέλετε να απολαύσετε το φαγητό της αρεσκείας σας.

Συσκευασία των 310γρ.

Τιμή 3,61 €

Bonduelle gold καλαμπόκι 170gr

Το Bonduelle Gold καλαμπόκι 170gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση που προσφέρει το καλαμπόκι Bonduelle Gold, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Αποκτήστε το Bonduelle Gold καλαμπόκι 170gr σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 1,77 €

Bonduelle gold καλαμπόκι 300gr

Καλαμπόκι της εταιρίας Bonduelle, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Ιδανικό για σαλάτες και για πιάτα stir fry με νουντλς, λαχανικά, κρέας και θαλασσινά.

Τιμή 2,47 €

Dakor κονσέρβα με βοδινό κρέας 200gr

Η Dakor 200gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του καλού φαγητού. Με την απίστευτη γεύση και την υψηλή ποιότητα του βοδινού αυτού προϊόντος, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε το Dakor 200gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Τιμή 3,42 €

Dolo λάντσεον μητ από χοιρινό 200gr

Η κονσέρβα χοιρινό Dolo παράγεται αποκλειστικά από χοιρινό και είναι τέλειο για σαλάτες, σάντουιτς αλλά και σε κυρίως γεύματα, είναι πλήρως μαγειρεμένο και έτοιμο για χρήση.

Τιμή 2,01 €

Dolo λάντσεον μητ από χοιρινό 340gr

Η κονσέρβα χοιρινό Dolo παράγεται αποκλειστικά από χοιρινό και είναι τέλειο για σαλάτες, σάντουιτς αλλά και σε κυρίως γεύματα, είναι πλήρως μαγειρεμένο και έτοιμο για χρήση.

Τιμή 2,70 €

Flokos pocket ανάμεικτα θαλασσινά με σάλτσα ντομάτας 155gr

Η Flokos pocket ανάμεικτα θαλασσινά με σάλτσα ντομάτας 155gr της εταιρίας Flokos είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της Μεσογείου. Απολαύστε τη νοστιμιά και τη φρεσκάδα των θαλασσινών με την πλούσια σάλτσα ντομάτας που τα συνοδεύει. Αφήστε τη γεύση να σας ταξιδέψει και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε δείγμα!
Τιμή 2,72 €

Flokos pocket ανάμεικτα θαλασσινά με χυμό λεμονιού 140gr

Η απολαυστική γεύση των ανάμεικτων θαλασσινών με χυμό λεμονιού στα Flokos pocket 140gr θα σας ταξιδέψει σε γευστικές εμπειρίες που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν. Αποκτήστε τώρα το δικό σας και απολαύστε τον καλύτερο συνδυασμό γεύσεων που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 2,72 €

Flokos θράψαλο πικάντικο 160gr

Το Flokos θράψαλο πικάντικο 160gr της εταιρίας Flokos είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε την απόλυτη απόλαυση με κάθε δαγκωματιά. Η μοναδική του γεύση θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες και θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να ανακαλύψετε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το Flokos θράψαλο πικάντικο 160gr!
Τιμή 2,04 €

Flokos θράψαλο σε άλμη 350gr

Το Flokos θράψαλο σε άλμη 350gr είναι ένα προϊόν που περιέχει λεπτές φλούδες από αλεύρι σίκαλης και είναι ιδανικό για την παρασκευή γεύσεων όπως ταμπουλέ, σούπες, σαλάτες ή ακόμα και για την παρασκευή ψωμιού. Έχει μια τραγανή υφή και έντονη γεύση που μπορεί να προσθέσει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στα πιάτα σας. Μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα με προϊόντα διατροφής και σούπερ μάρκετ.

Τιμή 4,10 €

Flokos θράψαλο σε σάλτσα τομάτας με πράσινες και κόκκινες πιπεριές 160gr

Η απίστευτη γεύση του Flokos θράψαλου σε σάλτσα τομάτας με πράσινες και κόκκινες πιπεριές 160gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε το σε σαλάτες, πίτσες ή ως dip για τα τσιπς σας και ανακαλύψτε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 2,04 €

Flokos θράψαλο σε φυτικό λάδι & ρίγναη 150gr

Το FLOKOS ΘΡΑΨΑΛΟ 150gr. είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα. Με τον μοναδικό συνδυασμό φυτικού λαδιού και ρίγανης, αυτό το θράψαλο θα δώσει μια νόστιμη γεύση σε κάθε πιάτο σας. Η ποιότητα και η γεύση του FLOKOS ΘΡΑΨΑΛΟ 150gr. θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να το προτιμήσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,05 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού