• Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 600ml Estia - 1
  • Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 600ml Estia - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEstia

Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 600ml

Η Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 600ml είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με το μοντέρνο μαύρο design της και την χωρητικότητα 600ml, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας γαλλικό καφέ όποτε επιθυμείτε. Η εύκολη χρήση και η ανθεκτική κατασκευή της την καθιστούν μια μοναδική επιλογή για κάθε σπίτι. Αποκτήστε την Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός τώρα και απολαύστε τον καφέ σας με έναν ξεχωριστό τρόπο.
16912
5207158008659
6,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vienna καφετιέρα μεσαία με καπάκι

Η Vienna καφετιέρα μεσαία με καπάκι της εταιρίας Vienna είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ στο σπίτι. Με το μοναδικό της design και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, η Vienna καφετιέρα θα σας προσφέρει την τέλεια εμπειρία καφέ κάθε φορά. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 8,43 €

Nava misty τσαγιέρα γυάλινη με ανοξείδωτο φίλτρο διάφανη 900ml

Η Nava Misty τσαγιέρα είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και λειτουργικότητα στον καθημερινό τους καφέ ή τσάι. Με τον μοντέρνο σχεδιασμό της και το διάφανο γυαλί που την καλύπτει, δίνει έναν αέρα πολυτέλειας στην κουζίνα σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τη δική σας Nava Misty τσαγιέρα για αξεπέραστη απόλαυση κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε.
Τιμή 4,77 €

Nava misty τσαγιέρα γυάλινη με ανοξείδωτο φίλτρο διάφανη 1100ml

Η Nava misty τσαγιέρα γυάλινη με ανοξείδωτο φίλτρο διάφανη 1100ml είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής της. Με την Nava misty τσαγιέρα, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας τσάι με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομψό και πρακτικό προϊόν για το σπίτι σας. Αγοράστε τώρα τη Nava misty τσαγιέρα και απολαύστε το τσάι σας με έναν νέο τρόπο!
Τιμή 4,95 €

Vienna τσαγιέρα γυάλινη μικρή με καπάκι

Η Vienna τσαγιέρα μικρή με καπάκι 1254τσαγμικ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και λειτουργικότητα στον καθημερινό τους καφέ. Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η τσαγιέρα θα σας προσφέρει ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 8,24 €

Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 350ml

Η Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 350ml είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με το μοναδικό της design και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, θα απολαύσετε τον καφέ σας με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με έναν ποιοτικό καφέ που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 5,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Wettex πανάκια No1 3τεμ

Η σπογγοπετσέτα Wettex Νo1 είναι έξτρα απορροφητική καθώς απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας). Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex.

Τιμή 1,60 €

Ματίνα χαμομήλι 40gr

Χαμομήλι της εταιρείας Matina σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Τιμή 2,92 €

Καραμολέγκος ψωμάκια ΔΕΚΑ brioche για burger 4x95gr

Τα Καραμολέγκος ψωμάκια ΔΕΚΑ brioche για burger 4x95gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε το burger σας σε ένα gourmet γεύμα. Με την πλούσια γεύση του brioche και την αφράτη υφή του, αυτά τα ψωμάκια θα κάνουν το burger σας να ξεχωρίζει. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση των Καραμολέγκος ψωμακίων και δώστε στο burger σας μια νότα πολυτέλειας που θα εντυπωσιάσει κάθε λάτρη του φαγητού.
Τιμή 2,94 €