• Fini τσίχλα μπανάνα 200x5gr
  • Fini τσίχλα μπανάνα 200x5gr
  • Fini τσίχλα μπανάνα 200x5gr
  • Fini τσίχλα μπανάνα 200x5gr
  • Fini τσίχλα μπανάνα 200x5gr
  • Fini τσίχλα μπανάνα 200x5gr
  • Fini τσίχλα μπανάνα 200x5gr
  • Fini τσίχλα μπανάνα 200x5gr
  • Fini τσίχλα μπανάνα 200x5gr
  • Fini τσίχλα μπανάνα 200x5gr
  • Fini τσίχλα μπανάνα 200x5gr
  • Fini τσίχλα μπανάνα 200x5gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFini

Fini τσίχλα μπανάνα 200x5gr

Η Fini τσίχλα μπανάνα 200x5gr είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση μπανάνας και την τραγανή υφή, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το νόστιμο γλυκό. Απολαύστε τη Fini τσίχλα μπανάνα 200x5gr και απογειώστε τη γευστική εμπειρία σας!
15344
8410525198816
11,88 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fini ζελεδάκια jelly berries 80gr

Τα Fini ζελεδάκια jelly berries 80gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας. Με την μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε τα Fini ζελεδάκια jelly berries 80gr τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,84 €

Halls καραμέλες κεράσι χωρίς ζάχαρη 12x28gr

Οι καραμέλες Halls με γεύση κεράσι χωρίς ζάχαρη είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό γεύσης κερασιού χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Με τη φρέσκια γεύση του κερασιού και την αναζωογονητική δροσιά των καραμέλων Halls, θα νιώσετε ανανεωμένοι και δροσιστικά όλη μέρα. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 12x28gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει! Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις καραμέλες Halls με γε
Τιμή 11,57 €

Roshen jelly ζελεδάκια μαλακά 1kg

Τα Roshen jelly ζελεδάκια είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείς γλυκιά ευχαρίστηση. Με τη μοναδική τους γεύση και μαλακή υφή, θα σε καταπλήξουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,04 €

Κορυφαία προϊόντα

LUX ΑΝΤ/ΚΤΙΚΟ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ 500ML BOTANICALS

Με το Lux Αντικτικό Κρεμοσάπουνο 500ml Botanicals, αφήνετε το δέρμα σας απαλό και αναζωογονημένο. Η μοναδική του φόρμουλα με βοτανικά εκχυλίσματα θα σας χαρίσει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το Lux Αντικτικό Κρεμοσάπουνο τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της φροντίδας για το δέρμα σας.

Τιμή 1,09 €

Queen cat άμμος υγιεινής γάτας αρωματισμένη 5kg

Η Queen cat άμμος υγιεινής γάτας αρωματισμένη 5kg είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα της αγαπημένης σας γάτας. Με την εξαιρετική ποιότητα και το εκλεπτυσμένο άρωμα της, η Queen cat άμμος υγιεινής θα κάνει την καθημερινή φροντίδα της γάτας σας εύκολη και αποτελεσματική. Αποκτήστε την τώρα και χαρίστε στη γάτα σας την καλύτερη εμπειρία υγιεινής!
Τιμή 2,16 €

Dr. Beckmann υγρό καθαριστικό spray για τον φούρνο 375ml

Το Καθαριστικό Φούρνου Gel Dr.Beckmann απομακρύνει γρήγορα επίμονη βρωμιά και καμένα λάδια. Το μόνο σε μορφή gel, χωρίς προωθητικά αέρια .Κατάλληλο και για τηγάνια, γκριλ, μπάρμπεκιου, κατσαρόλες. Αποτελεσματικό σε κρύο και ζεστό φούρνο. Οδηγίες Χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Μη ψεκάζετε σε εξαερισμούς ή άλλες σχισμές. Μην το χρησιμοποιείτε σε βαμμένες επιφάνειες, πλαστικά ή επιφάνειες αλουμινίου. Ψεκάστε στην επιφάνεια του φούρνου και κλείστε την πόρτα.Αφήστε το δράσει για 30 λεπτά. Για επίμονες βρωμιές αφήστε το να δράσει περισσότερο. Καθαρίστε το φούρνο με σφουγγάρι και καθαρό νερό.

Τιμή 4,67 €

Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 1,5lt 19x14x9cm

Το Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 1,5lt 19x14x9cm της εταιρίας Sterk είναι ο τέλειος τρόπος να αποθηκεύσετε τα φαγητά σας με ασφάλεια και ευκολία. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό του, αυτό το φαγητοδοχείο θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και τα γεύματά σας πιο οργανωμένα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Sterk.
Τιμή 1,00 €

Dr. Pro αντισκουριακό 220ml

Λιπαίνει, συντηρεί και προστατεύει από τη διάβρωση και τη σκουριά τα μεταλλικά μέρη. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία και ξεμπλοκάρει μηχανισμούς και εργαλεία όπως βίδες, μηχανές, γρανάζια, ρουλεμάν και κλειδαριές. Απομακρύνει την υγρασία και βοηθά τη λειτουργία ηλεκτρικών μερών και κολλημένων μοτέρ.

Τιμή 1,89 €