• ΣΕΤ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ FROZEN
  • ΣΕΤ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ FROZEN

ΣΕΤ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ FROZEN

Το σετ μικρού κουβαδακίου Frozen είναι ο τέλειος σύντροφος για τις μικρές περιπέτειες σας! Με όμορφο σχεδιασμό και λειτουργικότητα που θα σας εντυπωσιάσει, αυτό το σετ είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Ανακαλύψτε τη μαγεία του Frozen και απογειώστε το στυλ σας με αυτό το μοναδικό προϊόν!
37929
8693830030464
3,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Βατραχοπέδιλα No30-32

Τα Βατραχοπέδιλα με το μπλε-γαλάζιο-κόκκινο σχέδιο είναι το τέλειο αξεσουάρ για το καλοκαιρινό σας στιλ. Με άνετο πάτημα και μοντέρνο design, αυτά τα πέδιλα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια διαφορετική νότα στην εμφάνισή σας!

Τιμή 10,19 €

Φουσκωτό στρώμα θαλάσσης ανανάς 216x124cm

Ζεστό και άνετο φουσκωτό στρώμα θαλάσσης με μοναδικό σχεδιασμό ανανάς 216x124cm για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης στην παραλία. Απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα με στυλ και άνεση. Αποκτήστε το τώρα και ξεχωρίστε στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις!
Τιμή 26,89 €

Φουσκωτό στρώμα θαλάσσης candy heart 145x142cm

Φουσκωτό στρώμα από την Intex, για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και διασκέδασης στη θάλασσα ή την πισίνα.

Χαρακτηριστικά

• Μήκος: 145 εκ.

• Περιλαμβάνει κιτ επισκευής για δυνατότητα άμεσης επιδιόρθωσης του φουσκωτού σε περίπτωση τρυπήματος

• Βολικό στην αποθήκευση και τη μεταφορά, καθώς ξεφουσκώνει και μαζεύεται μετά τη χρήση του

Τιμή 22,82 €

Πετσετα θαλασσης 300gr, 03,tow30x60/300

Η πετσέτα θαλάσσης 300gr, 03, τοw30x60/300 είναι ο απόλυτος σύντροφος για τις ηλιόλουστες μέρες σας στην παραλία. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλότητα του ύφασματός της, θα σας προσφέρει άνεση και αίσθηση πολυτέλειας. Η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν το τέλειο αξεσουάρ για τις ηλιόλουστες διακοπές τους.
Τιμή 7,16 €

Φουσκωτό στρώμα θαλάσσης ρος φλαμίνγκο 145x121cm

Ζεστό και στιλάτο φουσκωτό στρώμα θαλάσσης με μοναδικό σχεδιασμό ρος φλαμίνγκο. Με διαστάσεις 145x121cm, είναι ιδανικό για χαλάρωση στην παραλία ή στην πισίνα. Αναβαθμίστε την εμφάνισή σας και ξεχωρίστε με αυτό το μοναδικό στρώμα θαλάσσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τις διακοπές σας με στυλ!
Τιμή 20,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Always platinum ultra night σερβιέτες 6τεμ

Οι σερβιέτες Always Platinum έχουν σχεδιαστεί για να είναι απαλές με την επιδερμίδα αποφεύγοντας τους ερεθισμούς.

Χάρη στο τρισδιάστατο προστατευτικό φράγμα LeakGuard προλαμβάνονται οι διαρροές από τα πλαϊνά.

Με τη τεχνολογία OdourLock οι οσμές εξουδετερώνονται αντί να καλύπτονται.

Συνιστώνται για καθημερινή χρήση, για μέτρια έως βαριά ροή ή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τιμή 1,60 €

Fini ζελεδάκια vegan rainbow 80gr

Το Fini ζαχαρωτά vegan rainbow 80gr της εταιρίας Fini είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη γεύση του και τα ζωηρά χρώματά του. Απολαύστε τον χρωματισμό του ουράνιου τόξου σε κάθε δαγκωνιά και απολαύστε τη γλυκιά γεύση των ζαχαρωτών χωρίς να ανησυχείτε για την προέλευση των υλικών του, καθώς είναι 100% vegan. Ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση σε κάθε μπουκιά και αφήστε το Fini vegan rainbow να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και χρώματα.
Τιμή 0,94 €

Jumbo crunchy chips με ρίγανη χωρίς γλουτένη 90gr

Οι Jumbo crunchy chips με ρίγανη χωρίς γλουτένη 90gr από την εταιρία Ohonos snacks είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ. Η πλούσια γεύση της ρίγανης συνδυάζεται με την τραγανή υφή των chips, κάνοντας κάθε δαγκωνιά μια απόλαυση. Απολαύστε τα χωρίς ενοχές, αφού δεν περιέχουν γλουτένη, ενώ η μικρή συσκευασία των 90gr τα καθιστά ιδανικά για να τα έχετε πάντα μαζί σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα γευστικό σνακ που δεν θα μπορέσετε να αντ
Τιμή 1,12 €

Softness ωτοκαθαριστές κουτί 200τεμ

Οι ωτοκαθαριστές είναι κατάλληλοι για την απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα των αυτιών. Το κουτί περιέχει 200 τεμάχια ωτοκαθαριστϋν, που είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση των αυτιών. Η μαλακή υφή τους εξασφαλίζει άνεση και απαλότητα κατά τη χρήση, ενώ η ειδική τους σχεδίαση τους επιτρέπει να φτάνουν σε δύσκολα σημεία του αυτιού με ασφάλεια.

Τιμή 0,77 €