• Αναπνευστήρας θαλάσσης ενηλίκων
  • Αναπνευστήρας θαλάσσης ενηλίκων

Αναπνευστήρας θαλάσσης ενηλίκων

Αυτός ο αναπνευστήρας θαλάσσης είναι ο καλύτερος της αγοράς! Με μοναδικό design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία κολυμβητή. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε ατελείωτες ώρες κάτω από το νερό!
29065
5203266113735
3,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σαγιονάρα διχάλοτη παιδική No28-34

Η σαγιονάρα διχάλοτη παιδική No28-34 είναι η τέλεια επιλογή για το καλοκαιρινό στυλ των μικρών μας φίλων. Με την άνετη εφαρμογή της και το χαρούμενο σχεδιασμό της, τα παιδιά δεν θα θέλουν να τις βγάλουν ποτέ. Αποκτήστε τώρα την σαγιονάρα που θα κάνει τα παιδιά σας να νιώθουν μοναδικά κάθε μέρα!
Τιμή 1,54 €

ΣΕΤ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ

Το σετ μικρού κουβαδακίου πριγκίπισσες είναι ιδανικό για μικρά κορίτσια που θέλουν να ζήσουν τη φανταστική τους περιπέτεια. Με όμορφα χρώματα και σχέδια πριγκίπισσες, αυτό το σετ θα τις μεταμορφώσει σε πραγματικές πριγκίπισσες. Αποτελείται από πολλά αξεσουάρ που θα διασκεδάσουν τα μικρά κορίτσια για ώρες. Αγοράστε το σήμερα και δώστε στη μικρή σας πριγκίπισσα ένα δώρο που θα την κάνει να αισθάνεται ιδιαίτερη!
Τιμή 3,73 €

Φουσκωτό στρώμα θαλάσσης candy heart 145x142cm

Φουσκωτό στρώμα από την Intex, για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και διασκέδασης στη θάλασσα ή την πισίνα.

Χαρακτηριστικά

• Μήκος: 145 εκ.

• Περιλαμβάνει κιτ επισκευής για δυνατότητα άμεσης επιδιόρθωσης του φουσκωτού σε περίπτωση τρυπήματος

• Βολικό στην αποθήκευση και τη μεταφορά, καθώς ξεφουσκώνει και μαζεύεται μετά τη χρήση του

Τιμή 22,82 €

Tns σχάρα φουσκωτή bbq 68x68x40cm

Η σχάρα φουσκωτή BBQ της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις! Με διαστάσεις 68x68x40cm, είναι ιδανική για να απολαύσετε το μπάρμπεκιου με την παρέα σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Εύκολη στη μεταφορά και στη χρήση, αυτή η σχάρα θα σας κάνει τον πιο δημοφιλή οικοδεσπότη σε κάθε εκδήλωση. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ατελείωτες στιγμές γεύσης και διασκέδασης!
Τιμή 9,04 €

Φουσκωτό στρώμα θαλάσσης ρος φλαμίνγκο 145x121cm

Ζεστό και στιλάτο φουσκωτό στρώμα θαλάσσης με μοναδικό σχεδιασμό ρος φλαμίνγκο. Με διαστάσεις 145x121cm, είναι ιδανικό για χαλάρωση στην παραλία ή στην πισίνα. Αναβαθμίστε την εμφάνισή σας και ξεχωρίστε με αυτό το μοναδικό στρώμα θαλάσσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τις διακοπές σας με στυλ!
Τιμή 20,73 €

Κορυφαία προϊόντα

ΙΟΝ σοκολάτα υγείας με 72% αμύγδαλο 100gr

Η υψηλή περιεκτικότητα της σε κακάο (72% συνολικά στερεά κακάο) σε συνδυασμό με την ειδική επεξεργασία και την τεχνογνωσία της ΙΟΝ, συνθέτουν ένα προϊόν με απαράμιλλη χαρακτηριστική γεύση, πλούσιο φυσικό και ευγενές άρωμα κακάο και μοναδική υφή. Η πλούσια γεύση του συμπληρώνεται και από τα ολόκληρα φρεσκοκαβουρντισμένα αμύγδαλα, σήμα κατατεθέν της σοκολάτας ΙΟΝ Αμυγδάλου.

Τιμή 2,17 €

Ξυλάκι γκολφ καφέ 9cm 100τεμ

Το Ξυλάκι γκολφ καφέ 9cm 100τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη του γκολφ. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το παιχνίδι σας και να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα ξυλάκια γκολφ στην αγορά!
Τιμή 0,50 €

Nescafe classic στιγμιαίος καφές 2gr

Ο Nescafe classic στιγμιαίος καφές σε συσκευασία 2gr είναι μια πρακτική επιλογή για να απολαύσετε γρήγορα και εύκολα έναν νόστιμο καφέ. Απλά ανακατέψτε το περιεχόμενο του φακελίου με ζεστό νερό και απολαύστε τον απόλυτο άρωμα και γεύση του Nescafe classic. Ιδανικός για το σπίτι, το γραφείο ή οπουδήποτε χρειάζεστε έναν γρήγορο και νόστιμο καφέ.

Τιμή 0,19 €