• Arion food ρόφημα κακάο 500gr
  • Arion food ρόφημα κακάο 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food ρόφημα κακάο 500gr

Το Arion food ρόφημα κακάο 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα σε ένα προϊόν. Με φρέσκα υλικά και μοναδική συνταγή, το ρόφημα κακάο της Arion food θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε τη γεύση του κακάο σε κάθε τουλάχιστον γουλιά και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης. Αγοράστε το Arion food ρόφημα κακάο 500gr τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
23801
5203159024957
4,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΙΟΝ κακάο σε σκόνη 125gr

Το κακάο σκόνη είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν, που προέρχεται από την επεξεργασία των καρπών του κακάο, χωρίς να περιέχει κάποιο πρόσθετο συστατικό.

Έχει πλούσιο άρωμα και είναι πηγή πρωτεϊνών και πηγή φυτικών (εδώδιμων) ινών. Επιπλέον, δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο/Αλάτι.

Απολαύστε το ζεστό ή κρύο ρόφημα ή σαν πρόσθετο στις γλυκές δημιουργίες σας.

Περιέχει φυσικά σάκχαρα.

Τιμή 2,48 €

M&m's ρόφημα σοκολάτας 350ml

Το M&m's ρόφημα σοκολάτας 350ml είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση των αγαπημένων σας M&M's σε μορφή ροφήματος. Με την πλούσια σοκολατένια γεύση και τον τραγανό χαρακτήρα των M&M's, αυτό το ρόφημα θα σας κάνει να νιώθετε σαν να έχετε ένα γευστικό γλυκό γεύμα κάθε φορά που το απολαμβάνετε. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να το λατρέψετε!
Τιμή 2,13 €

Royal γάλα με κακάο uht 3,2% λιπαρά 500ml

Το Royal γάλα με κακάο UHT 3,2% λιπαρά 500ml είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη και θρεπτική στιγμή. Η πλούσια γεύση του κακάο συνδυάζεται με την απαλή γεύση του γάλακτος, προσφέροντας ένα μοναδικό απόλαυσης. Με 3,2% λιπαρά, αυτό το γάλα είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα νόστιμο και θρεπτικό ρόφημα. Απολαύστε το κρύο ή ζεστό, μόνο του ή με το αγαπημένο σας σνακ, και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια στιγμή γεμάτη γεύση και
Τιμή 1,60 €

Ristora ρόφημα σοκολάτας 1kg

Το ρόφημα σοκολάτας της εταιρίας Ristora είναι σκόνη σοκολάτας που παράγει ένα παχύ, κρεμώδες, πλούσιο σε γεύση ρόφημα, με μαλακό σώμα και με ισχυρό χαρακτήρα.

Τιμή 6,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Omay αποσμητικό χώρου bonbon 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Aldoro φιλέτο τόνου σε λάδι 1705gr

Ο τόνος σε λάδι της Aldoro είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 11,74 €

Libresse σερβιετάκια extra long 22τεμ

Σερβιετάκια Daily Fresh Extra Long από την εταιρεία Libresse, σχεδιασμένα πιο λεπτά και πιο στενά ώστε να χαρίζουν άνεση και προστασία κάθε μέρα, αλλά και τις τελευταίες μέρες της περιόδου.

Τιμή 1,55 €

Lux-plast σωσάκι με καπάκι 100ml 100τεμ ft209-100

Αναβαθμίστε την αποθήκη σας με το Lux-plast σωσάκι με καπάκι 100ml 100τεμ ft209-100 από την Lux-Plast. Ιδανικό για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων και υγρών, αυτό το σωσάκι είναι πρακτικό και λειτουργικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να διατηρήσετε τα προϊόντα σας οργανωμένα και προστατευμένα με αυτό το αξιόπιστο σωσάκι.
Τιμή 2,41 €

Ομοσπονδία ketchup 385gr

Κέτσαπ της εταιρίας Ομοσπονδία, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Τιμή 2,31 €