• Πακέτο
  • Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one spring waterfall 3x400ml
  • Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one spring waterfall 3x400ml
  • Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one spring waterfall 3x400ml
  • Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one spring waterfall 3x400ml
  • Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one spring waterfall 3x400ml
  • Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one spring waterfall 3x400ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDettol

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one spring waterfall 3x400ml

Το Dettol all in one απολυμαντικό spray spring waterfall 400ml της εταιρίας Dettol είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και απαλλαγμένο από μικρόβια. Με ένα μοναδικό άρωμα ανανά και καταρράκτη, αυτό το απολυμαντικό spray θα φέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αποτελεί μια απαραίτητη επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί ένα υγιεινό περιβάλλον για την οικογένειά της. Αγοράστε το τώρα ?
50809
2501141756522
12,59 €

Αντί για 12,65 €

Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό με αγριολούλουδα 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 93% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Ajax υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με νούφαρο & βανίλια 1lt

Ανανεώστε τον χώρο σας με το Ajax υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με νούφαρο & βανίλια 1lt. Η αρωματική αυτή σύνθεση θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ηρεμίας και φρεσκάδας, ενώ η ισχυρή του σύνθεση θα καθαρίσει αποτελεσματικά κάθε επιφάνεια. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσετε από τον καθημερινό φασαρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα το Ajax υγρό καθαριστικό και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο!
Τιμή 1,69 €

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh spray θαλασσινή φρεσκάδα 500ml

Ισχυρός καθαρισμός και απολύμανση, χωρίς σκληρά χημικά κατάλοιπα. Το Dettol Σπρέι Μπάνιου Power & Pure είναι ιδανικό για τον δύσκολο καθαρισμό του μπάνιου. Είναι καλύτερο από το λευκαντικό στην αφαίρεση των καταλοίπων του σαπουνιού αλλά σε αντίθεση με το λευκαντικό δεν αφήνει κανένα αψύ χημικό κατάλοιπο. Το Ενεργό Οξυγόνο του ενεργοποιείται μέσω των λεκέδων και διαλύεται σε νερό και οξυγόνο ώστε να μην απαιτείται ξέβγαλμα. Ενώ είναι σκληρό με τη βρωμιά, εξουδετερώνει και το 99,9% των βακτηριδίων και ιών, όπως το E. coli και ο ιός της γρίπης (H1N1).

Τιμή 2,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Ποτηροπανα βαμβακερα 40x60cm

Αποκτήστε τώρα τα υπέροχα ποτηροπανα βαμβακερά 40x60cm από την εταιρία μας! Με υψηλή ποιότητα και απίστευτη απορροφητικότητα, αυτά τα ποτηροπανα θα κάνουν την κουζίνα σας να λάμψει. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το σπίτι σας!
Τιμή 2,04 €

Agnotis μωρομάντηλα υποαλλεργικά χωρίς parabens & οινόπνευμα 24x70τεμ

Τα Agnotis μωρομάντηλα είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Χωρίς parabens και οινόπνευμα, είναι υποαλλεργικά και φροντίζουν το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας με ασφάλεια. Με το μέγεθος 24x70τεμ, προσφέρουν μακράς διαρκείας απορροφητικότητα και απαλότητα. Αποκτήστε τα τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που του αξίζει.
Τιμή 20,99 €
  • Πακέτο

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων 1lt

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων 1lt lc-524 είναι ιδανικό για την αποθήκευση των φαγητών σας με ασφάλεια και ευκολία. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει ανθεκτικό κλείσιμο που διατηρεί τη φρεσκάδα των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με δύο θέσεις και χωρητικότητα 1 λίτρο, το Fresh box είναι ο ιδανικός σύντροφος για το γρήγορο και υγιεινό γεύμα σας, είτε είστε στο σπίτι, στο γραφείο ή στο δρόμο. Αποκτήστε το τώ?
Τιμή 1,85 €