• Holchem shiny υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης κόκκινα λουλούδια 1lt
  • Holchem shiny υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης κόκκινα λουλούδια 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHolchem chemicals

Holchem shiny υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης κόκκινα λουλούδια 1lt

48028
5204114400151
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης island escape 750ml

Το απολυμαντικό καθαριστικό spray γενικής χρήσης της εταιρείας Dettol, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Λόγω της απολυμαντικής του δράσης προλαμβάνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλει στην υγιεινή του σπιτιού σας.

Οδηγίες Χρήσης: Απλά ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια. Σκουπίστε με ένα καθαρό νωπό πανί και αφήστε να στεγνώσει. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Μην ψεκάζετε προς τα μάτια. Για οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών και τηλεοράσεων ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες συντήρησης του κατασκευαστή.

Τιμή 2,74 €
  • Νέο

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος ευαίσθητες επιφάνειες 2x1lt

Το KLINEX ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ) (1+1 ΔΩΡΟ) είναι η ιδανική επιλογή για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με την ειδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τους μικροοργανισμούς, ενώ παράλληλα προστατεύει τις ευαίσθητες επιφάνειες. Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για πολλές ώρες, κάνοντας το περιβάλλον σας πιο φρέσκο και καθαρό. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε το KLINEX ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤ
Τιμή 3,29 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος φρεσκάδα ωκεανού 1lt

Το Klinex Hygiene Καθαριστικό Πατώματος Φρεσκάδα Ωκεανού απολυμαίνει σε βάθος χωρίς χλώριο και αφήνει υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες! Πιο συγκεκριμένα, η ειδική σύνθεσή του χωρίς χλώριο, εξουδετερώνει το 99,9% των ιών* και βακτηρίων, τις αιτίες αλλεργιών και το καθιστά ιδανικό ακόμα και για καθημερινή χρήση. Με τα Klinex Hygiene Καθαριστικά Πατώματος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χαρίζετε υγιεινή καθαριότητα σε κάθε επιφάνεια και έτσι, να απολαμβάνετε το σπίτι σας κάθε στιγμή ξέγνοιαστα!

Τιμή 2,00 €

Axion συμπυκνωμένο πολυκαθαριστικό για δύσκολους ρύπους 750ml

Καινοτόμο προϊόν. Χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση καθαρίζει ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες (μελάνια, λάδια, γράσα, αίμα, σκουριά, κρασί κλπ) ακόμα και από τις ευαίσθητες επιφάνειες (μάρμαρα, inox, ξύλα, βιομηχανικά δάπεδα κλπ).

Περιέχει ευχάριστο άρωμα και διαλύτες για να δρα γρήγορα.

Τιμή 2,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona αυτοκόλλητα επιθέματα έξτρα ανθεκτικά 8τεμ

Επιθέματα που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο διαρροής και βλάβης του τραύματος ενώ προστατεύουν την πληγή από μικρόβια. Είναι ατραυματικά καθώς αφαιρούνται ανώδυνα, χωρίς να αφήσουν υπολείμματα. Αποτελούνται από ένα πορώδες αυτοκόλλητο στρώμα γάζας, υποαλλεργικό και αεροδιαπερατό, το οποίο προφυλάσσει από μικροοοργανισμούς. Η αυτοκόλλητη επιφάνεια τους δεν ξεκολλά στην εφίδρωση.

Τιμή 0,97 €

Morfat κρεμα ζαχαροπλαστικης σοκολατα 250gr,

Morfat. Η κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτας 250gr της Morfat είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της σοκολάτας. Με τη μοναδική της γεύση και την πλούσια υφή, αυτή η κρέμα θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε την σε γλυκά, τοστ, pancakes και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αγοράστε τώρα την Morfat κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτας 250gr και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να εθιστείτε!
Τιμή 2,58 €

Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό 3τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό 3τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική του απόδοση, θα αφήσει τις επιφάνειες λείες και λαμπερές. Αποκτήστε το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που καθαρίζετε τον χώρο σας!
Τιμή 1,90 €

Hellmann's μαγιονέζα light 225ml

Η Hellmann's Light περιέχει λιγότερες από τις μισές θερμίδες και τα λιπαρά της real Μαγιονέζας και μόνο 41 θερμίδες ανά κουταλιά. Για όσους προσέχουν τη γραμμή τους, αλλά δεν θέλουν να στερηθούν τις αγαπημένες τους συνήθειες.

Τιμή 2,12 €