• Holchem polyclean υγρό πολυκαθαριστικό spray 710ml
  • Holchem polyclean υγρό πολυκαθαριστικό spray 710ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHolchem chemicals

Holchem polyclean υγρό πολυκαθαριστικό spray 710ml

48006
5204114557107
6,59 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος για ευαίσθητες επιφάνειες 1lt

Το KLINEX Καθαριστικό Πατώματος Ευαίσθητες Επιφάνειες είναι ένα απολυμαντικό χωρίς χλώριο κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες. Χάρις στη σύνθεση του καθαρίζει και απολυμαίνει από βακτήρια χωρίς χλώριο, αφαιρεί αιτίες αλλεργιών και αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί. Είναι φιλικό για κάθε είδους επιφάνεια που πλένεται ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες και ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Τιμή 2,14 €
Sweep καθαριστικό γενικής χρήσης ροζ 950ml Sweep καθαριστικό γενικής χρήσης ροζ 950ml
Περιορισμένη προσφορά!

Sweep καθαριστικό γενικής χρήσης ροζ 950ml

To Sweep® Supercleaner είναι ένα υγρό καθαρισμού γενικής χρήσης ικανό να

καθαρίζει με ασφάλεια κάθε επιφάνεια που πλένεται. Η ισχυρή του δράση σε

επίμονα λίπη και βρωμιές συνδυάζεται με την ικανότητά του να καθαρίζει

αποτελεσματικά σε μεγάλο εύρος εφαρμογών.

Κανονική τιμή 3,56 € Τιμή 3,21 €
  • -0,35 €
  • -0,35 €

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh spray λεμόνι & lime 500ml

Το καθαριστικό spray γενικής χρήσης Dettol χαρίζει εξαιρετική καθαριότητα. Είναι ένα ισχυρό αντιβακτηριδιακό πολυκαθαριστικό με απίστευτη φρεσκάδα. Η επαναστατική του σύνθεση αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα λίπη και τη μουτζούρα αφήνοντας τις επιφάνειες αστραφτερά καθαρές.

Τιμή 2,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ παγοθήκη κύβος πλαστική 12 θέσεων μπλε

Η Κύκλωψ παγοθήκη κύβος πλαστική 12 θέσεων μπλε είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε εκδρομή σας! Κρατά τον πάγο σταθερό για πολλές ώρες, διατηρώντας τα ποτά και τα τρόφιμα σας δροσερά και φρέσκα. Με τις 12 θέσεις που διαθέτει, μπορείτε να μεταφέρετε με άνεση όλα τα απαραίτητα για μια απόλαυστική μέρα στη φύση. Αποκτήστε την τώρα και ετοιμαστείτε για ατελείωτες εξορμήσεις!
Τιμή 0,79 €

Χρυσελιά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Kore SA χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 13,94 €

Agros χυμός 8 φρούτων 330ml

Ο χυμός "Agros" με 8 φρούτα σε συσκευασία 330ml είναι μια πολυφυτική και γευστική επιλογή που συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες πολλών φρούτων. Με την ποικιλία των 8 φρούτων, αυτός ο χυμός προσφέρει μια πλούσια γευστική εμπειρία και ενδυναμώνει τον οργανισμό με θρεπτικά συστατικά.

Τιμή 0,73 €

Klinex υγρό καθαριστικό κατά της μούχλας spray 500ml

KLINEX SPRAY κατά της μούχλας με ενεργό χλώριο: Γρήγορη δράση, Απολυμαίνει από βακτήρια και μούχλα, Αφαιρεί αιτίες κακοσμίας. Το Spray KLINEX κατά της μούχλας με ενεργό χλώριο δρα γρήγορα και αποτελεσματικά, απολυμαίνοντας από βακτήρια και μούχλα. Κατάλληλο για χρήση σε διάφορες επιφάνειες! Αφαιρεί βακτήρια και μούχλα που είναι γνωστές αιτίες κακοσμίας.

Τιμή 2,79 €

Axion υγρό καθαρισμού για λίπη & λάδια 4lt

Το Axion υγρό καθαρισμού για λίπη και λάδια σε συσκευασία των 4 λίτρων είναι ένα ισχυρό καθαριστικό που σχεδιάστηκε ειδικά για την αποτελεσματική αφαίρεση λιπαρών ρύπων από διάφορες επιφάνειες. Η μεγάλη συσκευασία εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης, καθιστώντας το κατάλληλο για επαγγελματική ή συχνή οικιακή χρήση.

Η σύνθεσή του αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους επίμονους λιπαρούς λάδιους και άλλες οργανικές ρύπες, εξασφαλίζοντας έναν υψηλό βαθμό καθαριότητας. Είναι κατάλληλο για χρήση σε κουζίνες, εστιατόρια, βιομηχανικούς χώρους και άλλες περιοχές όπου η επεξεργασία τροφίμων ή η παρασκευή φαγητού μπορεί να προκαλεί εντονότερες εναποθέσεις λιπαρών ρύπων.

Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που παρέχονται στη συσκευασία για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του προϊόντος.

Τιμή 5,66 €