• DELMONTE ΑΝΑΝΑΣ ΦΕΤΕΣ ΣΕ ΣΙΡΟΠΙ 570gr.
  • DELMONTE ΑΝΑΝΑΣ ΦΕΤΕΣ ΣΕ ΣΙΡΟΠΙ 570gr.
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDel Monte

Del Monte κομπόστα ανανάς φέτες σε σιρόπι 570gr

47438
024000012313
3,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food κομπόστα ανανάς σε φέτες 825gr

Η Arion food κομπόστα ανανάς σε φέτες 825gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό σνακ ή για να προσθέσετε γεύση στις σαλάτες σας. Με φρέσκο ανανά και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτή η κομπόστα θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση της. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση της Arion Food!
Τιμή 3,50 €

Delmonte κομπόστα ανανάς σε φέτες σε φυσικό χυμό 510gr

Η Delmonte κομπόστα ανανάς σε φέτες σε φυσικό χυμό 510gr είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε την πλούσια γεύση του ανανά σε συνδυασμό με το φυσικό χυμό του, προσφέροντας μια απόλαυση που θα σας κάνει να το απολαμβάνετε σε κάθε δείγμα. Με τη Delmonte κομπόστα ανανάς σε φέτες σε φυσικό χυμό 510gr, απολαύστε ένα υγιεινό και γευστικό σνακ που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά.
Τιμή 5,24 €

Arion food κομπόστα κοκτέιλ φρούτων 850gr

Η Arion food κομπόστα κοκτέιλ φρούτων 850gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει τις καλύτερες γεύσεις φρούτων, αυτή η κομπόστα θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα σνακ και θα σας κάνει να επιλέξετε την υγιεινή επιλογή. Αφήστε τη γεύση των φρούτων να σας ταξιδέψει και να σας δώσει ενέργεια για όλη την ημέρα.
Τιμή 3,06 €

Αλμωπία κομπόστα ροδάκινο καθαρισμένο στο χέρι 700gr

Το Almopia κομπόστα ροδάκινο καθαρισμένο στο χέρι 700gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε το σε σαλάτες, γλυκά ή ακόμα και μόνο του ως ενδιάμεσο σνακ. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μοναδική γευστική εμπειρία που προσφέρει το Almopia κομπόστα ροδάκινο!
Τιμή 3,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Brut αποσμητικό oceans 200ml

Το Brut αποσμητικό oceans 200ml είναι η ιδανική επιλογή για τους άνδρες που αναζητούν ένα αρρενωπό άρωμα που ξεχωρίζει. Με τις νότες του αλμυρού ωκεανού, αυτό το αποσμητικό θα σας δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης που θα κρατήσει όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το άρωμά σας να μιλήσει για εσάς.
Τιμή 2,80 €

Softcare χαρτί κουζίνας giga 2φυλλο 2x380gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απαλότητα και απορροφητικότητα με το Softcare χαρτί κουζίνας giga 2φυλλο 2x380gr. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή και οργανωμένη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει το Softcare.
Τιμή 2,64 €

Boss active απωθητικό για ακάρεα spray 300ml

Το BOSS ACTIVE SPRAY ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΚΑΡΕΑ 300ml είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε το σπίτι σας από ακάρεα. Με την προηγμένη του φόρμουλα, εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία και ανακουφίζει αμέσως το περιβάλλον σας από αυτούς τους ενοχλητικούς εχθρούς. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια ήρεμη και απαλλαγμένη από ακάρεα περιβάλλον.
Τιμή 2,82 €

Aldoro φιλέτο τόνου σε λάδι 1705gr

Ο τόνος σε λάδι της Aldoro είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 11,74 €