• Berill καθαριστικό για κλιματιστικά 500ml
  • Berill καθαριστικό για κλιματιστικά 500ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBerill

Berill καθαριστικό για κλιματιστικά 500ml

47764
5201737012730
3,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one spring waterfall 400ml

Το Dettol all in one απολυμαντικό spray spring waterfall 400ml της εταιρίας Dettol είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και απαλλαγμένο από μικρόβια. Με ένα μοναδικό άρωμα ανανά και καταρράκτη, αυτό το απολυμαντικό spray θα φέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αποτελεί μια απαραίτητη επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί ένα υγιεινό περιβάλλον για την οικογένειά της. Αγοράστε το τώρα ?
Τιμή 4,22 €

Fabuloso καθαριστικό πατώματος με φρεσκάδα λουλουδιών 1lt

Το FABULOSO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 1lit - (FLOREALE - POZ) είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που θα μεταμορφώσει τον χώρο σας σε ένα αρωματικό και καθαρό περιβάλλον. Η μοναδική φόρμουλα του διασφαλίζει αποτελεσματική καθαριότητα και ευχάριστο άρωμα, κάνοντας τον καθαρισμό πραγματική απόλαυση. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το FABULOSO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο.
Τιμή 1,76 €

Bolsom υγρό γενικού καθαρισμού με κεράσι 3lt

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

Τιμή 3,81 €

Overlay υγρό για μάρμαρα & πλακάκια με σαπούνι 1lt

Το καθαριστικό πατώματος της εταιρείας Overlay, καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας τις επιφάνειες των πατωμάτων σας καθαρές. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό

Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Αρωματικό ντουλάπας ρούχων με άρωμα βανίλιας

Αρωματικό ντουλάπας της εταιρείας HOMie, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 0,62 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 28μεζ 644ml της εταιρίας Cajoline είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική φρεσκάδα στα ρούχα σας. Με τη μαγική του σύνθεση, προσφέρει μακράς διαρκείας μαλακότητα και απαλότητα, ενώ παράλληλα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κερδίσει. Αποκτήστε το Cajoline τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας σε κάθε πλύση!
Τιμή 2,18 €

Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων μαλαισιανή ορχιδέα 45μεζ 2,025lt

Η Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων με μαλαισιανή ορχιδέα 45μεζ 2,025lt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει τα ρούχα της να είναι καθαρά και φρέσκα. Η μοναδική σύνθεσή του απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα απαλό άρωμα μαλαισιανής ορχιδέας που διαρκεί. Αφήστε τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα και απαλότητα με το Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων!
Τιμή 6,02 €

Ρέα passata 500ml

Ο τοματοχυμός πασσάτα απο την εταιρία Ρέα ελαφριάς συμπύκνωσης . Δεν περιέχει γλουτένη και άλλα αλλεργιογόνα ,έχει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι και είναι ιδανική για όλες τις γαστρονομικές δημιουργίες σας.

Τιμή 0,73 €