• Με έκπτωση!
  • Luna ετικέτες αυτοκόλλητες σχολικές σε 4 χρώματα 20τεμ
  • Luna ετικέτες αυτοκόλλητες σχολικές σε 4 χρώματα 20τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLuna

Luna ετικέτες αυτοκόλλητες σχολικές σε 4 χρώματα 20τεμ

Οι σχολικές αυτοκόλλητες ετικέτες Luna είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα σημειώματά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με 4 διαφορετικά χρώματα και 20 τεμάχια, αυτές οι ετικέτες είναι απαραίτητες για κάθε μαθητή που αναζητά το τέλειο εργαλείο οργάνωσης. Μην αφήσετε την ευκαιρία να περάσει - αποκτήστε τις Luna ετικέτες αυτοκόλλητες σήμερα και νιώστε τη διαφορά!
14920
5205698120787
0,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σήμα με σκίτσο γυναικείο 9,5x9,5cm

Το Σήμα alu 9,5x9,5cm με σκίτσο γυναικείο 02-392 είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Με το μοντέρνο και στυλάτο σχεδιασμό του, θα προσθέσει μια ιδιαίτερη νότα σε κάθε χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο εντυπωσιακό προϊόν!
Τιμή 2,76 €

Σετ με αυτοκόλλητα χαρτάκια & σελιδοδείκτες

Το σετ αυτοκόλλητων χαρτακίων και σελιδοδείκτες είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε την καθημερινότητά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με μοναδικά σχέδια και φωτεινά χρώματα, αυτά τα αξεσουάρ θα δώσουν μια διασκεδαστική νότα στο γραφείο ή στο σχολείο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό σετ και να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους!
Τιμή 1,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Pringles Cheese & Onion 165gr

Οι Pringles chips cheese and onion 165gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Η γεύση τυριού και κρεμμυδιού σε συνδυασμό με την τραγανή υφή των chips θα σας κάνει να μην μπορείτε να το αφήσετε μόνο στο ένα. Απολαύστε τα Pringles chips cheese and onion 165gr και ανακαλύψτε την απόλαυση του γεύσης!
Τιμή 2,50 €

Dettol υγρό καθαριστικό επιφανειών για την κουζίνα spray 750ml

Ισχυρός καθαρισμός και απολύμανση, χωρίς σκληρά χημικά κατάλοιπα. Το Πολυκαθαριστικό Σπρέι Κουζίνας Power & Pure Dettol είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των δύσκολων εργασιών καθαρισμού της κουζίνας, καθαρίζει καλύτερα από το λευκαντικό αλλά αντίθετα με αυτό δεν αφήνει κανένα αψύ χημικό κατάλοιπο. Το Ενεργό Οξυγόνο του ενεργοποιείται μέσω των λεκέδων και διαλύεται σε νερό και οξυγόνο ώστε να μην απαιτείται ξέβγαλμα. Ενώ είναι σκληρό με τη βρωμιά, εξουδετερώνει και το 99,9% των βακτηριδίων, συμπεριλαμβανομένου του E. coli και του ιού της γρίπης (H1N1).

Τιμή 2,26 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh θαλασσινή αύρα 56μεζ 1,25lt

Ανανεωτική θάλασσα στα ρούχα σας με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh. Απολαύστε τη φρεσκάδα της θάλασσας σε κάθε πλύσιμο, γεμίζοντας το χώρο με μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Με την προηγμένη του τεχνολογία, τα ρούχα σας θα είναι μαλακά και μυρωδάτα για πολύ καιρό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος με το Soupline active fresh θαλασσινή αύρα!
Τιμή 3,77 €