• Flyts εντομοκτόνο spray πτερωτών 250ml Flyt - 1
  • Flyts εντομοκτόνο spray πτερωτών 250ml Flyt - 2
  • Flyts εντομοκτόνο spray πτερωτών 250ml Flyt - 3
  • Flyts εντομοκτόνο spray πτερωτών 250ml Flyt - 4
  • Flyts εντομοκτόνο spray πτερωτών 250ml Flyt - 5
  • Flyts εντομοκτόνο spray πτερωτών 250ml Flyt - 6
  • Flyts εντομοκτόνο spray πτερωτών 250ml Flyt - 1
  • Flyts εντομοκτόνο spray πτερωτών 250ml Flyt - 2
  • Flyts εντομοκτόνο spray πτερωτών 250ml Flyt - 3
  • Flyts εντομοκτόνο spray πτερωτών 250ml Flyt - 4
  • Flyts εντομοκτόνο spray πτερωτών 250ml Flyt - 5
  • Flyts εντομοκτόνο spray πτερωτών 250ml Flyt - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFlyt

Flyts εντομοκτόνο spray πτερωτών 250ml

Προϊόν κατάλληλο για να καταπολεμούνται μύγες, κουνούπια, σφίγγες, σκώροι και άλλα έντομα.

Διαθέτει έγκριση κυκλοφορίας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, φύλλα δεδομένων ασφαλείας και φύλλα τεχνικών χαρακτηριστικών. Αρ. Πρωτ. 186915

6597
8428446260093
9,75 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Εντομοκτόνο για την καταπολέμηση μυγών, κουνουπιών, σκόρων και άλλων εντόμων. Κατάλληλο για τοποθέτηση σε όλες τις ψηφιακές συσκευές ψεκασμού, καθώς και για χρήση απευθείας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Spira mat ταμπλέτες ανταλλακτικές κίτρινες 2x30τεμ

Οι ανταλλακτικές ταμπλέτες Spira mat σε κίτρινο χρώμα θα ανανεώσουν τον χώρο σας με το φρέσκο και λαμπερό τους χρώμα. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτές οι ταμπλέτες θα δώσουν νέα ζωή στο αγαπημένο σας Spira mat, εξασφαλίζοντας μια μακροχρόνια και αποτελεσματική χρήση. Αποκτήστε τώρα τις ανταλλακτικές ταμπλέτες Spira mat και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της κορυφαίας απόδοσης κάθε φορά που τις χρησιμοποιείτε.
Τιμή 4,13 €

Aroxol season σκοροκτόνο gel σε κρεμάστρα 6τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

Τιμή 5,69 €

Teza εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με ανταλλακτικές ταμπλέτες 20τεμ

Το TEZA FIK MAT καταπολεμά κουνούπια, σκνίπες και το κουνούπι τίγρης. Τα εξατμιζόμενα δρώντα συστατικά που αναδύονται κατά τη διάρκεια της θέρμανσης των πλακιδίων, λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση της συσκευής στην πρίζα, καταπολεμούν τα ενοχλητικά έντομα που υπάρχουν στο χώρο. Με διακριτικό άρωμα σανδαλόξυλου και λευκών λουλουδιών. Ένα πλακίδιο ΤΕΖΑ ΜΑΤ είναι αρκετό για να προστατεύσει ένα δωμάτιο 40m³. Η δράση του διαρκεί περίπου 8 ώρες (όλη την νύχτα).

Τιμή 4,73 €

Aroxol instant pure & strong mec εντομοκτόνο για κατσαρίδες & μυρμήγκια άοσμο 350ml

Τo νέο AROXOL Pure & Strong mec, χάρις στη εξελιγμένη του σύνθεση, καταπολεμά αποτελεσματικά τα βαδιστικά έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, σκόροι, κοριοί, ψαράκια, τσιμπούρια) αλλά και αράχνες, σαρανταποδαρούσες και σκορπιούς, με 0% αλλεργιογόνα και 0% άρωμα.

Τιμή 6,10 €

Vapona zero ανταλλακτικό υγρό για 45 νύχτες 2τεμ

Το Vapona Zero ανταλλακτικό υγρό είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε τον χώρο σας από ενοχλητικά έντομα για 45 νύχτες. Με την αξιοπιστία της εταιρίας Vapona, μπορείτε να απολαύσετε έναν ύπνο χωρίς ενοχλήσεις και να απολαύσετε έναν καθαρό και υγιή χώρο. Μην αφήνετε τα έντομα να σας ενοχλούν πια, επιλέξτε το Vapona Zero για αποτελεσματική προστασία.
Τιμή 4,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Εύρηκα express υγρό απορρυπαντικό ρούχων 900ml

Το Εύρηκα express υγρό απορρυπαντικό ρούχων 900ml θα κάνει τα ρούχα σας να λάμπουν και να μυρίζουν φρέσκα όλη μέρα. Αποτελεσματικό εναντίον των λεκέδων και των δυσάρεστων οσμών, το Εύρηκα express θα σας προσφέρει άριστα αποτελέσματα με κάθε πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 3,97 €

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά με βανίλια 230gr

Η σειρά Αλλατίνη Ιn Passion βασίζεται σε μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων με εκλεκτά συστατικά και σε δημιουργικές ιδέες που μας χαρίζουν πλούσιες γευστικές εμπειρίες.

Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς. 

Τιμή 1,27 €

Fini ζαχαρωτά sparks 16gr

Τα Fini ζαχαρωτά sparks 16gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιά απόλαυση. Με μια μοναδική γεύση και την υπόσχεση ποιότητας της εταιρίας Fini, αυτά τα ζαχαρωτά θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα Fini ζαχαρωτά sparks 16gr και ανακαλύψτε την απόλυτη γλυκιά απόλαυση που προσφέρουν.
Τιμή 0,40 €