• Fleriana εντομοαπωθητικό βραχιόλι με γερανιόλη Fleriana - 1
  • Fleriana εντομοαπωθητικό βραχιόλι με γερανιόλη Fleriana - 2
  • Fleriana εντομοαπωθητικό βραχιόλι με γερανιόλη Fleriana - 3
  • Fleriana εντομοαπωθητικό βραχιόλι με γερανιόλη Fleriana - 4
  • Fleriana εντομοαπωθητικό βραχιόλι με γερανιόλη Fleriana - 5
  • Fleriana εντομοαπωθητικό βραχιόλι με γερανιόλη Fleriana - 1
  • Fleriana εντομοαπωθητικό βραχιόλι με γερανιόλη Fleriana - 2
  • Fleriana εντομοαπωθητικό βραχιόλι με γερανιόλη Fleriana - 3
  • Fleriana εντομοαπωθητικό βραχιόλι με γερανιόλη Fleriana - 4
  • Fleriana εντομοαπωθητικό βραχιόλι με γερανιόλη Fleriana - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFleriana

Fleriana εντομοαπωθητικό βραχιόλι με γερανιόλη

Το Fleriana εντομοαπωθητικό βραχιόλι με γερανιόλη είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από ενοχλητικά έντομα. Με φυσική γερανιόλη που απωθεί αποτελεσματικά τα έντομα, αυτό το βραχιόλι είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε τον ύπνο σας χωρίς ενοχλήσεις. Αγοράστε το Fleriana τώρα και απολαύστε έναν ήσυχο και άνετο ύπνο χωρίς ενοχλήσεις από έντομα.
14513
5200102461067
4,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Στοιχεία Προμηθευτή

PROVIPAX Α.Β.Ε.Ε., Αδριανείου 3, 144 52 Μεταμόρφωση, Αθήνα – Τηλ: 210 2836538, Email: info@provipax.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ

Το AROXOL Mat, είναι απωθητικό κυρίως κουνουπιών (κοινών & Τίγρης) και φλεβοτόμων (σκνιπών), για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Οι ατμοί που εκλύονται κατά τη θέρμανση των πλακιδίων, απομακρύνουν τα έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναμπούν στον χώρο, ενώ, εκείνα που τυχόν παραμένουν σε αυτό, ναρκώνονται και δεν τσιμπούν.

Ένα πλακίδιο είναι αρκετό για ένα δωμάτιο 40κ.μ. και η δράση του διαρκεί 8 ώρες περίπου (όλη τη νύχτα).

Τιμή 4,66 €

Teza spray mec για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml

Το ΤΕΖΑ Mec εξουδετερώνει κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, τσιμπούρια, αράχνες, ψαράκια, ψύλλους, σκόρους, σκορπιούς και σαρανταποδαρούσες.

Για αποτελεσματική δράση μεγάλης διάρκειας ψεκάστε από απόσταση 10 εκ. περίπου μέχρις ότου βραχούν αρκετά κρύπτες και σημεία που παρατηρούνται να περνούν ή συχνάζουν έρποντα έντομα.

Το Teza MEC Σπρέυ είναι ΑΟΣΜΟ και έχει υπολειμματική δράση.

Τιμή 4,59 €

Teza εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με ανταλλακτικές ταμπλέτες 20τεμ

Το TEZA FIK MAT καταπολεμά κουνούπια, σκνίπες και το κουνούπι τίγρης. Τα εξατμιζόμενα δρώντα συστατικά που αναδύονται κατά τη διάρκεια της θέρμανσης των πλακιδίων, λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση της συσκευής στην πρίζα, καταπολεμούν τα ενοχλητικά έντομα που υπάρχουν στο χώρο. Με διακριτικό άρωμα σανδαλόξυλου και λευκών λουλουδιών. Ένα πλακίδιο ΤΕΖΑ ΜΑΤ είναι αρκετό για να προστατεύσει ένα δωμάτιο 40m³. Η δράση του διαρκεί περίπου 8 ώρες (όλη την νύχτα).

Τιμή 4,73 €

Aroxol season σκοροκτόνο gel σε κρεμάστρα 6τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

Τιμή 5,69 €

Aroxol εντομοαπωθητική ηλεκτρική συσκευή με ταμπλέτες για 30 νύχτες

Eντομοαπωθητικά Πλακίδια. Απομακρύνουν κουνούπια και σκνίπες. Το AROXOL Mat, είναι απωθητικό κυρίως κουνουπιών (και των κουνουπιών Τίγρης) και φλεβοτόμων (σκνιπών), για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Οι ατμοί που εκλύονται κατά τη θέρμανση των πλακιδίων, απομακρύνουν τα έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναμπούν στο χώρο, ενώ, εκείνα που τυχόν παραμένουν σε αυτό, ναρκώνονται και δεν τσιμπούν. Χρησιμοποιούνται με ειδική ηλεκτρική συσκευή με μεταλλική επιφάνεια, όπως η συσκευή LMH05. Ένα πλακίδιο είναι αρκετό για ένα δωμάτιο 40 κ.μ. και η δράση του διαρκεί 8 ώρες περίπου (όλη τη νύχτα). Η συσκευή με διακόπτη και φωτεινή ένδειξη λειτουργίας, είναι διπλής χρήσης κατάλληλη και για το AROXOL υγρό εντομοαπωθητικό.

Τιμή 5,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Jumbo pop-o-tops ποπ κορν classic χωρίς γλουτένη 35gr

Το Jumbo pop-o-tops ποπ κορν classic χωρίς γλουτένη 35gr της εταιρίας Ohonos snacks είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη νοστιμή γεύση του. Με την τέλεια συνδυαστική γεύση της ποπ κορν και την απουσία γλουτένης, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια υγιεινή και γευστική επιλογή σνακ. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Jumbo pop-o-tops ποπ κορν classic χωρίς γλουτένη και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,56 €

Galaxy χυμός λεμόνι 250ml

100% Γεύση και άρωμα λεμονιού. Από συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού σε γυάλινη φιάλη για ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

Τιμή 0,99 €

Καπάκι λευκό 240gr 100τεμ 111λπσ

Το λευκό καπάκι 240gr 100τεμ 111λπσ είναι η ιδανική επιλογή για τη συσκευασία των προϊόντων σας. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το καπάκι θα προσφέρει προστασία και στυλ στα προϊόντα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα καπάκια στην αγορά!
Τιμή 2,23 €

Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων λωτός του μπαλί 45μεζ 2,025lt

Το Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων λωτός του μπαλί 45μεζ 2,025lt είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας απαλά και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αποκτήστε το Neomat σήμερα και απολαύστε την άριστη ποιότητα και απόδοση που προσφέρει!
Τιμή 6,02 €

NOXZEMA BODY SPRAY 150ml INVISIBLE HIM

Το NOXZEMA BODY SPRAY 150ml INVISIBLE HIM είναι το ιδανικό προϊόν για τους άνδρες που θέλουν να διατηρήσουν ένα αόρατο και φρέσκο άρωμα όλη μέρα. Η ειδική του φόρμουλα εξασφαλίζει μακράς διαρκείας προστασία ενάντια στην κακοσμία και τον ιδρώτα, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα. Αποκτήστε το σήμερα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της φρεσκάδας και της αυτοπεποίθησης.
Τιμή 2,56 €